Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liana, 2363840
Ierakstīts

Par šo dāmu es tagad arī kaut ko varu teikt, jo nupat kā biju pie viņas. Uzreiz jāsaka, ka viņa patiks kuplo miesu cienītājiem, bet nav no tām sliktākajām. Mainījusies ir adrese kur viņa strādā un dzīvo. Tagad tas notiek Brīvības 60 sestajā stāvā, tieši pretī bijušām Rīgas modēm. Dzīvoklis remontēts, tīrs, jauks. Ir duša un normāla lieluma dvieļi. Sākas viss ar dušas pieņemšanu. Pārejam pie masāžas, kura ir stingra un pat brīžam uz sāpju robežas. Notiek viss ar eļļas palīdzību un izmasētas tiek pat kāju pēdas. Kad guļu jau uz muguras notiek jau daudz patīkamākas lietas un pat nepamanu, kad manam cīņas zirgam jau uzlikti gumijas iemaukti. Minets jauks un dziļš. Tālāk sex. Pirmo reizi redzēju, ka šādas meitenes arī kjer kādu kaifu. Strādāts tiek ar entuziasmu. Viss pasākums ieilga uz pusotru stundu, bet neviens pulkstenī neskatījās. Vienīgais mīnuss, ka masāžas laikā(un tikai masāžas) atbildēja uz dažiem telefona zvaniem.

Resume: pati ap gadiem 35-40 mazliet izplūdusi, masāža 5/5, erotiskā masāža 4/5, minets 4/5, sex 4/5, telpas 5/5. Pati ir psiholoģe, kura vēl apguvusi padziļinātos masāžas kursus. Kopā viss 20Ls. Iesaku kaut vai masāžas dēļ! rolleyes.gif

QUOTE (lovers @ Dec 10 2004, 12:24 PM)
no: dvojnoj_kaif@mail.ru

LABDIEN! MAN 39 GADI,WWW.FOTKI.LV - ILLJUZIJA.

ph34r.gif Braucu no Salaspils un biju pielējis ģimi. Bija gribēšana un tapēc bija vienalga kurai iespraust. Arī pikjis bija tikai 10Ls palicis pēc dropes. Un laiks jau bija 22.00 Sazvanījos un pēc 15 min. biju jau Salaspils ielā zem stahanchika. Atnāca kažokā ietērpta, bet ak vai- nosmēkjējusies ka acīs cirtās tabakas aromāts. Sāku krēslā apskatīt minēto kadru un jutu, ka palieku arvien skaidrāks. Pat ātrāk nekā aukstu dušu būtu pieņēmis. Bet sapratu, ka pie citām manā kondīcijā un ar tik maz tugrikiem man nekas nespīd,- nolēmu izmēģināt. Paprasīja pikji 5Ls un iebraucām pie RD līzinga stāvvietā. Paņēma bez preža, par ko tagad sēžu kā uz adatām. Minets bija dziļš un patīkams, pat ar mazu instrumenta saknes masāžu. Beidzot škjiet, ka iepūtu viņai visu tieši rīklē un vakariņas ēst viņai nevajadzēja.

+/-

1)man kā nesmēkjētājam nepatīk, ka mani apkalpo tabakas automāts

2)izskats atbaidošs, kaut arī kažokā (ilūzija fotki.lv ir tā pati, tikai labs fotogrāfs bijis un tas ir uzņemts N gadus atpakaļ

3)nebija par ko parunāt (jo visu laiku stāstīja kā viņai ar draugu ir seksā)

4)krūtis apm.5-6 izmērs

5)citu aptaustīt nevarēja biezā apģērba dēļ

6)tikai viens pluss - minets labs, dziļš, līdz pašām olām (ja pats spēj tajā laikā domāt par citu sievieti)

Tagad man laikam mēnesi nestāvēs no atmiņām vien. Pats vien vainīgs. Skaidrā mani uz turieni nedabūt. Citiem iesaku - brauciet ar līkumu tai vietai, bet tas jau gaumes jautājums. sad.gif

Jauna galja atkal
Ierakstīts

Nu varbūt kaut kur dziļos laukos tas būtu OK, bet te ir Rīga, te ir konkurence.Te ir ar ko salīdzināt! Kā ar tādām bildēm viņi var iegūt sev potenciākos klientus - nesaprotu. Drīzāk tā ir antireklāma no konkurentu puses. šoreiz gan izskatās, ka vairāk pie vainas ir fotogrāfs-amatieris. Fonā redzamais dzīvoklis izskatās pabriesmīgs un arī meichas nav pirmā svaiguma.Tas kopumā atgādina padomjlaika triperbāru par lētu naudu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.