Tevi, savukārt, nav iemācījuši, ka citi cilvēki nav atbildīgi kā tu uztver otra teikto/rakstīto. Tu esi piesējies vienam vārdam - "cilvēkus", tāpēc te sēdi, un puksti ar savu pasīvo agresivitāti.
Valodas nozīme ir ,lai precīzi izteikt savu domu,viedokli , nevis apbižoties , kad kāds ir piesējies vienam vārdam ,kurš abrīnojamā kārtā ļoti labi iederas pārējā teksta kontekstā ...Ja nesaprati ,tad var jau teikt ,ka pēdējais burtiņš piešāvās klāt nejauši ....ja vien pie vainas nav cita diagnoze ........:):):):))
Man nav bail no cūkām, bet es negribētu drāzt cūkas. Ko nu!?
Man prieks par Tevi ,bet tas ,ka cūkas nav Tavā gaumē ,nenozīmē ,ka drīksti kopoties ar cietiem dzīvnieciņiem ,tas Latvijā ir aizliegts ar likumu .Bet ,ja to vien dari kā par dzīvnieciņiem sapņo ,tad vērsies valsts ārstniecības iestādē ,domāju tādu problēmu ārstēšanu apmaksā valsts .Bet to tomēr iepriekš noskaidro ,vai valsts maksā,jo tas ir tikai mans viedoklis .
Tu ieliec sievas bildes ar tekstu par ievērtēšanu un sāc pukstēt par to, ka kādam viņa nepatīk. Tu ieliki šīs bildes publiskā vidē, līdz ar to esi gatavs, visa veida atbildēm, ja tu to nespēj - neliec un neprasi ievērtēt.
Tu laikam skoliņā neesi gājis un nespēj atšķirt , kad cilvēks izsaka savu personīgo viedokli un kad tas uzmetas par visu apkārtējo viedokļa paudēju, kas gan šajā situācijā manuprāt vairāk izskatās kā kompleksu nomāktības sekas un nenobrieduša prāta ķengāšanās.
Kas es tev par dēliņu? Mācītājs esi, vai?No tantēm nebaidos gan. Bet nu seksuālu apetīti šādi ķermeņi neizraisa gan.
Neesi par daudz no sevis iedomājies ? Esi uzmeties par gaumes etalonu visiem ? Manu gastronomisko apetīti neraisa jūras eži ,bet tāpēc es katram restorāna īpašniekam to nestāstu ......un nemēģinu viesiem iestāstīt ,ka tie nav garšīgi ..:):):):):) ...bet ja tā Tev ir "tante" ,tad tu esi "dēliņš ",elementāra loģika Vatson :):):):):):)
Tev tā bērnības trauma,ka no tantēm baidies dēliņ ? Runā ,ka katrā skolā šodien ir pieejami psihologi ,paprasi klases audzinātājai un aizej ,varbūt palīdzēs pārvarēt bailes ...?:):)
Jā jā jā ,gadi nestāv uz vietas un viņai jau sen vairs nav sešpadsmit ..un pat ne trīsdesmit,bet gan mazliet vairāk .Bet tomēr man šķiet vēl visai pievilcīga
Ierakstīts
Valodas nozīme ir ,lai precīzi izteikt savu domu,viedokli , nevis apbižoties , kad kāds ir piesējies vienam vārdam ,kurš abrīnojamā kārtā ļoti labi iederas pārējā teksta kontekstā ...Ja nesaprati ,tad var jau teikt ,ka pēdējais burtiņš piešāvās klāt nejauši ....ja vien pie vainas nav cita diagnoze ........:):):):))
Ir sens teiciens - nošaut nedrīkst apžēlot