| QUOTE (Harley @ Feb 17 2004, 10:33 AM) |
| Veel viena Lailas bilde.... |
Nu sita pedeja bilde izskatas kadus gadus piecus veca. Tad skiet ir bijusi tiri nemama:) Paskataties kaut vai uz to kadi vinai tur mati salidzinajuma ar jaunajam bildem:)![]()
Vecene laikam doma, ka ja ieliks agras jaunibas bildes, tad dabus kadu kas maksa par vinas muldesanu:)![]()
![]()
| QUOTE (Neziniitis @ Jan 8 2004, 02:22 PM) |
| Nu tas ka vinnai ar praatu nav kaartiibaa tas gan,man shii staastija ka ne cik sen atbraukusi no jaunzejlandes,bet palasiiju veel vienaa vietaa pa vinnu,to vinna puss gadu atpakall ar bija teikusi,taakaa mazliet shai laikam patiik puust ausiis.... |
Man vina puta sitadu miglu acis divus gadus atpakal, tikai jauca kura pilseta kura kontinenta atrodas:) Bet toreiz deva par velti visiem:)
Rekur vina jau tika apspriesta http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=1051
Skukis smagi noveries uz sexu un naudu. Dara visu un lauj ar sevi ari darit visu, tapec ari pakala retaina, ka kadu laiku par naudu piedavaja smagu S/M, kads bus labi ieperis:)! Vina par naudu atlauj darit ar sevi visu, bet ar katru bridi paliek briesmigaka pac izskata.
Reku vel viena vinas bilde.
Drosi vien lieto Tvaika iela izrakstitas zalites:)
Kaut ka man atmina ir, ka vina sludinas jau paris gadus, bet tas vecums vinai visu laiku nemainigs.... Izskatas jau nu vinai ari vairak ka 28.
Ierakstīts
VAI IR MAZ KAS TAADS KO LAILA NA DARIIJUSI ??
Laikam nav taadas lietas...
Ir veciit ir taada lieta ko sameejaa naf dariijusi
VINJA NEKAD NAV KLUSEEJUSI , KAD SEXO.
Interesanti, ka butu, ja vinai aizsietu muti:)