Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (kvb @ Oct 22 2008, 06:24 PM)
Man darba laik patika ,dikti rets NO 21.00 Liidz 6.00 unsure.gif Parasti jau pa dienu raujaas

Bet vai esi bijis?

Baiba - fake bildes
Ierakstīts

Zaljai ielai vairs i tuvumaa neraadiishos!!!

Vienreiz tika sarunaata (saprotams, caur dispecheri) beibe - aprakstaa ap 22, slaida. Aizbraucu, izraadaas - ap 30 gadiem pabriesmiiga izskata bumbuliitis.

Otro reizi arii tika sarunaata beibe, aizbraucu, durvis atveera tas pats briesmonis un pazinjoja, ka mekleetaa daama shodien vispaar nestraadaa!!! Un, vispaar, vinja neatbildot par to, ko dispechere sasola!!!!!!

Ina 28875553
Ierakstīts (rediģēts)

Ina, tel. 28875553

Purvciemaa, pie Minskas.

http://www.sexcity.lv/girl.php?id=1430

25 ls/st., dziivoklis labs, dvielis liels, gulta plata. smile.gif

Bet... biksiites nost nevelk (to dariis tikai pirms pasha sexa laugh.gif ), galiigi skaaba, nekur pieskarties nedriikst, nemaz nerunaa, turklaat veel lepni pazinjo - shis vinjai nav maizes darbs, bet gan atpuutai.... smile.gif

Peec visa shii pieceelos, apgjeerbos un aizgaaju. Vairaak i tuvumaa neraadiishos!!!

post-484-1290283358,26_thumb.jpg

Rediģēja Harrison
Baiba - fake bildes
Ierakstīts (rediģēts)

Veel par sho teemu.

---------------

Margarita Телефон: 28894561 Засулаукс

25 ls/st., Kalnciema 101

Pa telefonu apgalvo, ka bilde esot vinjas, tikai... nu dziivee jau mazliet reaalaaka, bildiite esot piepuceeta....

Reaalaa - kuuka vismaz ap 30, ar divaam skaistaam riepaam uz veedera, kas i tuvumaa nav bildee redzamajai personai, nu -- labums apaljumu cieniitaajiem. smile.gif

post-484-1290283358,08_thumb.jpg

Rediģēja Harrison
Baiba - fake bildes
Ierakstīts

QUOTE (LadyLux @ Jun 1 2007, 01:00 PM)
Bilde un meitene tanii kantorii ir iistaa, pats redzeeju. Tur tieshaam uz telefona zvaniem atbild tipa dispichere, ja zvanat tad noteikti precizeejiet pie kuras, tur cik atceros bija 3 darbones.

Uz bildes rakstiits - Baiba. kad zvaniiju, prasiiju - Vai Baiba? Man atbildeeja - Jaa, Baiba. Kad aizgaaju pie taas machalkas, uz manu jautaajumu, vai es pa telefonu runaaju vinju, vinja saaka dirst, ka -Jaa-.

Bljaaa.... kas man te veel jaaiet ziileet, ka man taa vairaakas reizes piedirsh.... un tad veel teikt, ai, nee, labaak pamekleejiet man citu. Ta piedirshu tad es sho kantori! ph34r.gif

Baiba - fake bildes
Ierakstīts (rediģēts)

http://www.ladylux.eu/foto.php?m=foto&lang...y_id=1139&ctr=1

tel. 28213510

Ibio..... pa telefonu atsauciiga latvieshu meitene, jaa, bildes esot vinjas. 30 ls/st, adrese Zaljaa ielaa 7.

Peec adreses ir pavisam cits skukjis, kas latviski ne vaarda, apm 10 gadus vecaaka, eksterjers galiigi garaam.

Es: Vai ar jums nupat runaaju?

Vinja: jaa, jaa (lauziitaa latvieshu valodaa)

Es (veelreiz): Tieshaam, ar jums runaaaju?

Vinja: jaa, jaa

Es: Bet fotograafijaa ir pavisam cita meitene...

Vinja: saak kaut ko tur murmuleet.... un beigaas iznaak - ka pa telefonu atbild pavisam cita meitene-dispechere, un bilde ir pilniigi ne taa...

Skaidrs, ka pasuutiiiju sho....

post-484-1290283358,05_thumb.jpg

Rediģēja Harrison
Hosana
Ierakstīts

QUOTE (marchello @ May 16 2007, 11:19 PM)
Nu tā! Hasana arī vairs nav pieejama! mad.gif Zvanīju-teica ,ka vairs nepiedāvā savus pakalpojumus! Bija viens no labākiem variantiem! Vechi iesakiet labu alternatīvu!

Zheel gan......

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.