| QUOTE (madman @ May 21 2008, 01:18 PM) |
| oooo! 2 bordelji vienaa adresee un abi pilniigi garaam! Njaa! Slikta aura tai adresei:) |
Ta laikam viens un tas pats kantoris tur arī tos dzīvokļus īrē, un tie skukji tam kantorim ir galīgi garām....
Pirms gada jau pieminēju šo māju, sorry, laikam gan bez adreses. Tur tiešām nav ko i tuvumā rādīties.... ![]()
Ta kaads tur kvalitatiivs sex var buut no 18gadiigaas? ![]()
Taapeec jau arii jautaajums... ![]()
Visi runaa, ka cenas celjas uz 40 ls, bet kaads ko var pateikt par sho, kas vismaz reklaamaa prasa 30 ls?
Inga no http://www.sexcity.lv/
Tel. 28229831
O, biju palaidis garaam.... paldies par infu.
Cena kaada?
| QUOTE (Jasirs @ Aug 22 2007, 05:19 PM) |
| adrese Madonas 25? |
Liekas, ka jaa.
Augstceltne pie Minskas.
Oi, es tachu par vinju rakstiiju jau labu laiku atpakalj..... Shausmas.....
Zaljai ielai vairs i tuvumaa neraadiishos!!!
Vienreiz tika sarunaata (saprotams, caur dispecheri) beibe - aprakstaa ap 22, slaida. Aizbraucu, izraadaas - ap 30 gadiem pabriesmiiga izskata bumbuliitis.
Otro reizi arii tika sarunaata beibe, aizbraucu, durvis atveera tas pats briesmonis un pazinjoja, ka mekleetaa daama shodien vispaar nestraadaa!!! Un, vispaar, vinja neatbildot par to, ko dispechere sasola!!!!!!
Paga, paga... kur ir redzams, ka veel kaut kas bez tiiriishanas tiek piedaavaats???
| QUOTE (zonda @ Jul 23 2007, 12:28 PM) |
| A kaads tas saakums, ja pat neizgjeerbjas?? |
Izgjeerbjas liidz biksiiteem.
Ina, tel. 28875553
Purvciemaa, pie Minskas.
http://www.sexcity.lv/girl.php?id=1430
25 ls/st., dziivoklis labs, dvielis liels, gulta plata. ![]()
Bet... biksiites nost nevelk (to dariis tikai pirms pasha sexa
), galiigi skaaba, nekur pieskarties nedriikst, nemaz nerunaa, turklaat veel lepni pazinjo - shis vinjai nav maizes darbs, bet gan atpuutai.... ![]()
Peec visa shii pieceelos, apgjeerbos un aizgaaju. Vairaak i tuvumaa neraadiishos!!!
Rediģēja HarrisonVeel par sho teemu.
---------------
Margarita Телефон: 28894561 Засулаукс
25 ls/st., Kalnciema 101
Pa telefonu apgalvo, ka bilde esot vinjas, tikai... nu dziivee jau mazliet reaalaaka, bildiite esot piepuceeta....
Reaalaa - kuuka vismaz ap 30, ar divaam skaistaam riepaam uz veedera, kas i tuvumaa nav bildee redzamajai personai, nu -- labums apaljumu cieniitaajiem. ![]()
| QUOTE (LadyLux @ Jun 1 2007, 01:00 PM) |
| Bilde un meitene tanii kantorii ir iistaa, pats redzeeju. Tur tieshaam uz telefona zvaniem atbild tipa dispichere, ja zvanat tad noteikti precizeejiet pie kuras, tur cik atceros bija 3 darbones. |
Uz bildes rakstiits - Baiba. kad zvaniiju, prasiiju - Vai Baiba? Man atbildeeja - Jaa, Baiba. Kad aizgaaju pie taas machalkas, uz manu jautaajumu, vai es pa telefonu runaaju vinju, vinja saaka dirst, ka -Jaa-.
Bljaaa.... kas man te veel jaaiet ziileet, ka man taa vairaakas reizes piedirsh.... un tad veel teikt, ai, nee, labaak pamekleejiet man citu. Ta piedirshu tad es sho kantori! ![]()
http://www.ladylux.eu/foto.php?m=foto&lang...y_id=1139&ctr=1
tel. 28213510
Ibio..... pa telefonu atsauciiga latvieshu meitene, jaa, bildes esot vinjas. 30 ls/st, adrese Zaljaa ielaa 7.
Peec adreses ir pavisam cits skukjis, kas latviski ne vaarda, apm 10 gadus vecaaka, eksterjers galiigi garaam.
Es: Vai ar jums nupat runaaju?
Vinja: jaa, jaa (lauziitaa latvieshu valodaa)
Es (veelreiz): Tieshaam, ar jums runaaaju?
Vinja: jaa, jaa
Es: Bet fotograafijaa ir pavisam cita meitene...
Vinja: saak kaut ko tur murmuleet.... un beigaas iznaak - ka pa telefonu atbild pavisam cita meitene-dispechere, un bilde ir pilniigi ne taa...
Skaidrs, ka pasuutiiiju sho....
Rediģēja HarrisonJaaa... izskats ir forshs, bet taa cena nerosina iet...
Un ja tagad veel taada atsauksme... ![]()
| QUOTE (marchello @ May 16 2007, 11:19 PM) |
| Nu tā! Hasana arī vairs nav pieejama! |
Zheel gan......
> Atrodotoies Raundas 26, maksaajot 25Ls, piedaavaajot masaazzu un klasisko.
Vai domaata ir Raunas ielaa 26?
Feiks! ![]()
Vai tad intimmeitene.lv ir arii kaada reaala bilde? ![]()
Ierakstīts
Bet vai esi bijis?