Ja, darboshanas ar meli bija gandriz labakais no visas programmas. Neatminos, ka shadu atrakciju butu baudijis kautkur citur. Tapec ari mana vertejuma priekshspelei ir augstaka atzime.
Aizmirsu piebilst - samaksaju Ls 15 apmeram par 1h
Vechi - atslābstiet! Uz bildes viņa izskatās daudz labāk nekā dzīvē.
Mans vērtējums: paveca (noteikti virs 30), kārna, ne pirmo gadu savā arodā, krūtis ļenganas - izmērs starp 0 un 1. Dzīvoklis Maskavas ielā, normāls, bet nekas vairāk. Dvielis maziņš, līdz ar to, ja nomazgājas pirms pasākuma, pēc tam diez cik laba slaucīšanās vairs nebūs. Pozitīvi, ka var aprunāties par šo/to, iedzert kafiju/tēju.
Profesionālā kvalifikācija:
* masāža pirms sexa 1 (no 5 ballēm)
* priekšspēle 4 (vienīgais ar ko šī meitene var izcelties starp pārējām, darbojas ar iedvesmu - rīvējās apkārt, sūkā pikstu u.c. patīkamas lietas)
* orālais 2 (paņem mutē burtiski pāris reizes un piedāvā pāriet pie sex-a)
* sex 3 ar minusu (vagīna izļurkāta, nav nekādas baudas, darbojas bez iedvesmas)
Līdz ar to mans kopsavilkums :
Meitenei - 3 ar mīnusu (otru reizi diez vai apmeklēšu)
Es apmekleju sho Dianu kaut kur pavasarii. Atrodas Kr.Valdenara ielaa aiz Skodas salona, 9 st.maajaa, peedeejaa staavaa.
Nem par pakaplpojumiem 20Ls. Vinja tiesham ir samera laba. Atteiksme bija laba, pat atvadoties mani nobucoja. Dzivoklis ir labs. Pieliktaa bildee vinja ir ljoti lidziga. Pieljauju ka taa ir ista bilde. Vinaj tads augumins vings un iededzis ari ir. Ljoti liziga
Lieku vinjai 4+.
Par tiem 20Ls vinja piedava visu to parasto: minets +sex.
Par reizi jeb par stundu - nezinu. Es beidzu 1 reizi, bet es ari pisiju vinju reaali apm to stundu un biju noguris un apmierinaats lai domat par otru reizi uzreiz
runaa krieviski, 167cm, 3izm kruutis , sex+oraalais. Ls 18 +PVN
Patreiz vinai liekas 25. Pie vinas var drosi doties. Viens no labakajiem piedavajumiem! Man vispar patik tada tipa es domaju figuras meitenes. Ka jau te rakstiju vina ir lietuvietes un kazaha (vai otradi) rezultats! Attieksme domajams pret visiem ir vienada skupsti/vardi/solijumi . Par gumijam runajot oralo vina man taisa bez ieskaitot ejakulaciju bet sex protams ar tapat ari esmu pielauzis uz analo. Velu veiksmi!
Ja runa iet par meiteni zem tel. numura 9706998, varu no savas puses rekomendēt šo variantu! No visām bildēm, īstās varētu būt baseins un guļošā uz gultas. Savulaik šī meitene bija zināma ar vārdu Eva un sludinājās iekš sexriga.lv.
Katrā gadījumā visas kvalitātes ir vietā (augums, krūtis, feiss). Tehnika arī normas robežās un dzīvoklis patīkams (Valdemāra 151-34, ja nemaldos).
Kopumā vērtēju šo meiteni starp 4 un 5 un tas ir viens no labākajiem manis pieredzētajiem variantiem.
Oficiālā cena ir Ls 18, ja dod 20-nieku, tiek piedāvāts pat atlikums!!!!
Es pie viņas nesen biju. Nepatika attieksme un pati diezgan slinka, pat masāžu negribēja taisīt, gribēja lai es viņu masēju, ko es arī darīju Pati saka ka viņai ir 19 gadi, tā arī varētu būt. Tagad viņa strādā Brīvības 395 (Jugla). Ls 18 par reizi.
Seja apaļa ar īpatnējiem vaibstiem - biezas lūpas, akcentēti vaigu kauli. Augums uz 4+, krūtis labākos laikos varētu būt bijušas 3. izmērs, šobrīd drusku nošļukušas, bet vēl joprojām nav ne vainas. Orālajā sfērā drusku neaktīva - stabils 3, toties pirms tam uztaisa masāžiņu. Sexualā ziņā dodu 4, tādējādi kopējais mans vērtējums 4.
Vēl plusi - dzīvoklis ne eiro, bet daudzmaz normāls, piedāvā tēju, kafiju, pulstenī neskatās. Cena, kā jau te tika minēts - standarta Ls 15.
Jasir, aizmirsi pieminet maksligo fallu kolekciju, kuriem vinja ljoti labprat atrod pielietojumu partnera dibena. Nesmade ari pastradat ar pirkstiem - atliek tikai izveleties vienu vai vairakus reize!
Pec pagajushas reizes, kad atljavu izmantot mazako no maksligajiem daiktiem, man ~ 1 menesi sursteja reta visai delikata vieta.
Es drizak teiktu, ka nav ista. Spriezu pec matu garuma un krasas. Tai pasha laika pec formas ir ljoti lidziga. Iespejams, ka meitene piemeklejusi sev maximali lidzigas focenes no interneta atrodamajam. Var jau but, ka jaunibas bildes...
Tikshu majas, iemetishu foruma shis metenes realas bildes, pirms ~ 2 gadiem (ar visu seju ).
Ja runa iet par meiteni zem tel. numura 9706998, varu no savas puses rekomendēt šo variantu! No visām bildēm, īstās varētu būt baseins un guļošā uz gultas. Savulaik šī meitene bija zināma ar vārdu Eva un sludinājās iekš sexriga.lv.
Katrā gadījumā visas kvalitātes ir vietā (augums, krūtis, feiss). Tehnika arī normas robežās un dzīvoklis patīkams (Valdemāra 151-34, ja nemaldos).
Kopumā vērtēju šo meiteni starp 4 un 5 un tas ir viens no labākajiem manis pieredzētajiem variantiem.
Oficiālā cena ir Ls 18, ja dod 20-nieku, tiek piedāvāts pat atlikums!!!!
Tā ir, man arī kautkā "neceļas kāju" spert vietā, kur meitenes tiek piegādātas uz konveijera. Manā skatījumā "oga" ir nevainīgā individuāliste, kas neskatās pulkstenī un nav vecenes, kas klauvē pie sienas.
Godogi sakot, diez vai apciemošu šo būtni otru reizi. Tā pļāpāšana un iedomība vienkārši besī ārā! Arī pakalpojuma kvalitāte manuprāt nav tik ekstra augsta, lai maksātu Ls 30.
Ari kare pec vibratora puiša pakaļā mani tracina. Nevar jau noliegt, ka dažreiz ir patīkami, ka pamasē to vietu, bet ar plastmasas verkji iekšā - tas ir par traku priekš manis.
P.S. Lailu zināju jau pirms ~ 4-5 gadiem, kad viņa stāvēja pa naktīm Brīvības ielas rajonā starp Tallinas un Pērnavas. Toreiz aicināja uz dzīvokli Lubānas tirgus rajonā un jāsaka, ka tās reizes atmiņas ir pat patīkamākas par neseno apciemojumu. Arī cena toreiz bija cita Ls 10 par pilnu programmu )
Ierakstīts
Vai šī gadījumā nav tā pati Elīna, kas aprakstīta topikā http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...c=2121&hl=elina?
Vismaz spriežot pēc krūtīm un matu krāsas, zināma līdzība ir saskatāma.