| QUOTE (su4ka @ Mar 14 2005, 09:09 PM) | ||
Es varbutu esmu diivains, bet negirbu ne viegli, ne smagi paarciest jebkaadu aarsteeshanos no sTs... Nu negribu, un nepielauziisi...
ja jau arste tad parasti izarste, nevis aparste, bet tevi su4ka, pasrg dies', nemaz neaicinaju "saslimt" ar so kaiti un pec tam "viegli izarsteties" |
| QUOTE (su4ka @ Mar 10 2005, 10:18 AM) | ||||
|
hm, javi, varbut bus tavs koments be nesoli tapec, ka neesi bijis, bet plano, vai ari tapec, ka esi bijis, bet veel neesi nolemis, vai komentet? ![]()
ja tas pedejais variants, tad jau laikam laba ir?
nu, patik man sis forums. Pec ilgakas pauzes inersanti lasiit - kas tik nav noticis ![]()
es esmu meginajis sazvanit vairkaas nedelas, un neka. telfons vai nu izslegts vai neatbild. kads pedeja laika ir bijis pie sis meicas? bildees jau izskatas super...
arii man skiet redzeeta....
su4ka, vai tik sii nav ta pati meica?
http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=2672
biju kadu laicinu atpakal aizbraucis un atri vien devos prom. Tada leciga un aprobezota metenite. Plus veel dzivoklii draudzeen ar kaut kadu dzeku staigaja apkaart. Stastija, ka sludinajumi salikti gribu, ladylux un vel kaut kados deelos, bet ar citu tel nr.
vinas bilde ir arii lady lux zem varda sendija...
bet varbuut ta nav ta pati...
Kads ir bijis?
Ko tas lidz, ja labi izskatas? Attieksme sudiga... Iespejams, ka labs un jauks cilveeks un iespejams, ka vinai ta uznak... Ta ka - ja kads grib nobaudit vinas smuko augumu, lai veicas! Tik sviediet ieksa objektivas atsauksmes pec tam ![]()
nu, ja, misejas
vairaak, vairak neiesu. bet message tacu saprati, wwwjur?
Bildes ta Dzesika ir jauka un arii daba izksatas labi. Pimro reizi, kad biju viss bija normali. Masaza bija pa pirmo un oralais ar. Varetu pat likt 4+, bet otraja reize aizgaju galigi vilies. Iespejams, ka metene bija sagurisi vai ka... Nelaipna, neruniga un loti pasiiva... Ta vien skita, ka gribeja, lai atrak lasos prom. Detalas neaprasktisu, bet minesu piemeram, ka pec akta, uzreiz pieleca kajas un pazuda no istabas... Vispar ta aplauzos, ka otreiz noteikti vairs nieesu pie sis meicas. Man visamz nespej kratit pat nenormala skaistule - ja attieskme ir sudiga, tad man interse zuud.
Vispar jau tas ir piedzivots, kad sakuma meica ir ok, bet pec tam vinu te saslavee, tad visa Riga saskrien, izdraz un meitenei iestajas apatija un besis ... ![]()
Nez EUR 200 par h vai ka citadi? Neuzprasiji?
piekritu Egoistam. so meicu kadu gadu atpakal nemu tada vieta, ka bars Okinava.
zvaniju. 20 ls/h, Kr. Valdemara 70. Tur jau no loga tiesam tadu skatu nevar redzeet.
Kad prasiju, vai ta ir vina bilde, teicaaas, ka esot gan... Kad pati aprakstija, tad apraksts atbilda bildee redzamajai skaistulei, bet nu, kas zin... Esot veel draudzene.
Ja kads apmekle, padalieti ar info.
baigais zirgs tomeer... Varbuut daba izskatas labaak.
Ir atsauksmes?
kas to butu domajis!!! es jau gandris sataisiijos ![]()
Jā, vienu paliec zem galvas un ar otru var apsegties...
Ierakstīts
esmu ari meginajis 2x. ir apmeram viss uz 4. Piekritu boa. Nav slikts variants.