Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
baiba? 29855766
Ierakstīts

Biju ciemos. Bilde nav ista. Toreiz bija tumsmataina sieviete uz 30-35 g.v. pec iszkata 3-/5. Kad bija pabeigusi masazu un teicu, ka laiks pariet pie sex, si teicas, ka tikai masazu piedavajot.... Reals abloms. Neiesaku. Masaza - viduveja.

Ingrīda
Ierakstīts

Bildes ir istas. Esmu bijis 2x. Pirmo reizi bija mazliet iesmigojusi, bet brinumaina karta tas nekaiteja, bet tiesi otradi - vinai pasai ta lietina patika. Visuma verteju uz 4, sex bija uz 5. Otraja reize viss bija daudz pliekanak, tapec kopejais vertejums uz 3. Meitene simpatiska, mazliet apaliga, seksiiga.

8484840 Dana
Ierakstīts

Biju paris nedelas atpakal saja kantori iegriezies pie Lauras. Meitene smuka, ipasi augums, bet darbiba nekam neder. Jauna un nepieredzejusi meitene (18 vai 19 g.). Turklat nelava skarties pekelitei klat... Tulin, ka pabeidzam, ta pieleca kajas un saka gerbties... Man loti nepatika. Attieksme ari garam. Neiesaku. Atzimes likt nav verts.

QUOTE (su4ka @ Mar 14 2005, 09:09 PM)
QUOTE (Holger @ Mar 14 2005, 09:05 PM)
o, johaidi... pec, ka tu spried? es varbut kaut ko esmu palaidis garam... Bet vispar jau sifeli var vielgi ziarstet, ja vien nav pedeja stadija, kad bojajumus vair nevar saglabt.... ohmy.gif

Es varbutu esmu diivains, bet negirbu ne viegli, ne smagi paarciest jebkaadu aarsteeshanos no sTs... Nu negribu, un nepielauziisi... biggrin.gif

smile.gif es tak vairak domaju par ta meituka sifeli biggrin.gif

ja jau arste tad parasti izarste, nevis aparste, bet tevi su4ka, pasrg dies', nemaz neaicinaju "saslimt" ar so kaiti un pec tam "viegli izarsteties" biggrin.gif Es domaju, ka neviens nepikristu tadiem eksperimentiem ar savu veselibu smile.gif

Diana 6039977 (pie Dailes teātra)
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Mar 10 2005, 10:18 AM)
QUOTE (javis @ Mar 9 2005, 10:45 AM)
QUOTE (Holger @ Mar 9 2005, 12:39 AM)
......kads pedeja laika ir bijis pie sis meicas? bildees jau izskatas super...

su4ka (dažus postus augstāk) bija nosolījies nākamnedēļ t.i. no 14.-20. martam apciemot wink.gif

p.s. varbūt būs arī mans koments, tachu pašlaik neko nesolu wink.gif

Es neieshu, ja ir mazaakaas paziimes, ka ir sifelis/bijis un apaarsteets/ir, bet sleeptaa formaa...

SORRY.

Es savaa dienas kaartiibaa negribu iekljaut aarsteeshanos...

o, johaidi... pec, ka tu spried? es varbut kaut ko esmu palaidis garam... Bet vispar jau sifeli var vielgi ziarstet, ja vien nav pedeja stadija, kad bojajumus vair nevar saglabt.... ohmy.gif

Kaads nav shito bildi kautkur redzeejis?
Ierakstīts

arii man skiet redzeeta....

su4ka, vai tik sii nav ta pati meica?

http://www.xtra.lv/forums/index.php?showtopic=2672

biju kadu laicinu atpakal aizbraucis un atri vien devos prom. Tada leciga un aprobezota metenite. Plus veel dzivoklii draudzeen ar kaut kadu dzeku staigaja apkaart. Stastija, ka sludinajumi salikti gribu, ladylux un vel kaut kados deelos, bet ar citu tel nr.

vinas bilde ir arii lady lux zem varda sendija...

bet varbuut ta nav ta pati...

Pieskaries man....
Ierakstīts

Bildes ta Dzesika ir jauka un arii daba izksatas labi. Pimro reizi, kad biju viss bija normali. Masaza bija pa pirmo un oralais ar. Varetu pat likt 4+, bet otraja reize aizgaju galigi vilies. Iespejams, ka metene bija sagurisi vai ka... Nelaipna, neruniga un loti pasiiva... Ta vien skita, ka gribeja, lai atrak lasos prom. Detalas neaprasktisu, bet minesu piemeram, ka pec akta, uzreiz pieleca kajas un pazuda no istabas... Vispar ta aplauzos, ka otreiz noteikti vairs nieesu pie sis meicas. Man visamz nespej kratit pat nenormala skaistule - ja attieskme ir sudiga, tad man interse zuud.

Vispar jau tas ir piedzivots, kad sakuma meica ir ok, bet pec tam vinu te saslavee, tad visa Riga saskrien, izdraz un meitenei iestajas apatija un besis ... unsure.gif

reaals kaaruminjsh
Ierakstīts

zvaniju. 20 ls/h, Kr. Valdemara 70. Tur jau no loga tiesam tadu skatu nevar redzeet. smile.gif Kad prasiju, vai ta ir vina bilde, teicaaas, ka esot gan... Kad pati aprakstija, tad apraksts atbilda bildee redzamajai skaistulei, bet nu, kas zin... Esot veel draudzene.

Ja kads apmekle, padalieti ar info.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.