Bet sho te juus redzeejat ?
Vai tomeer nav iista bilde ? ko?
Shii kaadreiz bija Hospitaalju ielaa, bet tagad paarvaakusies centraa. Ir aprunaata citos topikos. Varu tik padaliities par savu pieeredzi pie shamaas.
Biju kaadas divi nedeeljas apakalj. Tagad vinja Laacpleesha ielaa pretii Akas ielai.
Komunaalais dziivoklis. Tiem kas dikti izveeliigi uz vietas izskatu, labaak neiet, jo vanna drausmiiga, pat krampiitis kriit aaraa. Istaba arii kaa peec pirmaa pasaules kara. Teicaas ka leetaak. Pulkstenii iipashi neskataas. Sabiju stundas divas ar pusi. Sablekjoju 15 Ls. Taa jau smukinja, kruutis gan silikons. Izraada lielu uzmaniibu, bet tas briizhiem pat traucee, jo cauri juut pilniigu nedabiskumu. Teikshu taa, ka nejutu kjermenja siltumu.
Briizhos kad naudinjas taa pamazaak ir laba izeja. Savadaak ir bijushas un ir veel joprojaam labaakas.
Jaa, vaardu nezinu, pat iesauku ne. Man tas ir diezgan mazsvariigi. Shamaa mani gan atcereejaas. Taatad atminja labaaka par maneejo
Nu re, taa neviljus sagadiijaas, ka vakar sagribeejaas un kur tad deesies?
Uzsaucu taxi lai atved kaadu, jo pats biju slinks kaut kur, kaut kam zvaniit.
nedusmosiet...
A zvaniiji pa sheit noraadiito telefonu???
veel nezvaniiju, bet iespeejams ka kaadreiz uzzvaniishu...patreiz nav laika un arii veelmes
Nu re, taa neviljus sagadiijaas, ka vakar sagribeejaas un kur tad deesies?
Uzsaucu taxi lai atved kaadu, jo pats biju slinks kaut kur, kaut kam zvaniit.
Nu i ko domaajat - atveda arii un tieshi sho. Varu jau arii maldiities, jo sheit seja nav redzama, bet paareejais nu pilniiga kopija. Lai kaa arii nebuutu, shii vai cita padaliishos vakardienas piedziivojumaa.
Katram jau protams sava gaume, arii man. Nu neesmu es ne to kaarno ne arii spilvenu kaarotaajs. Vislabaak patiikas normaalas miesasbuuves meitieshi. Bet nu shoreiz ko atveda, ar to i priecaajies.
Saakumaa domaaju pilniigaakais praloms, tomeer...
Nu ienaaca shamaa manaa istabaa un pat sveiki nepateikusi noraava no sevis visas lupatinjas, cik jau nu shai to bija. Staav taads kugjis manaa priekshaa un skataas uz mani...
Es jau citu neko taii briidii nevareeju pat padariit kaa vien blenzt uz shamo...
Peec briizha shii man - ko luur, gjeerbies nost un liecies garshljaukus, man nav laika. Fiksi padaram to lietinju un es tinos.
No taadiem glaimiem mans chibriks saruka liidz blusas izmeeriem un galvaa tik viena doma, nopikjoshu shamai, lai tik savaac savas dreebju lupatinjas un tinaas no kurienes naakusi.
Bet shii nekaa, esot atbraukusi straadaat un to arii dariishot, sak nav ko te kliireeties un to manu chibriku jau nu vinja zinot kaa atrast un pieshkirt tam cieniijamaaku izskatu.
Saprazdams ka nav jeegas tieleeties un ceriibaa taa chibrika staavu atjaunot, novilku halaatu un likos sliipi.
Un te nu viss aizgaaja ne taa kaa bij izteelojies.
Dazhaas sekundees chibriks kljuva par goliaatu un pat peec shamaas aizieshanas veel ilgi nevareeju to atgriezt normaalaa "agregaatstaavoklii" .
Kad nonaacaam liidz Naaves ielejas Galvenaas alas iekaroshanai, sapratu ka mans, tagad jau cieniijams, Vaaravas karotaajs tik vienkaarshi tai alinjaa nespeej ieliist. Kad nu ieliida, tad sajuuta bij taada, kaa kad buutu uzvilkts prezis par vismaz triis izmeeriem mazaaks. Tekshu kaa ir. Pieredze Naaves ieleju iekaroshanaa man pietiekama, gadi divi desmit paari. Tik shauru alinju man veel nebij naacies puceet. Liidz briidim kaameer mans Vaaravietis saaka riistiities shami divi kulminaacijas jau sasniegtas.
Nokritu es bezspeekaa un vienreizeejaa labsajuutaa. Pie sevis domaaju, ka briidii, kad shai aties sajeega panjems pikji un nosviidiis.
Kas tev deva ...
Shamaa saka, ka esot taa iepaticies, ka gribot veel un par to jaamaksaa nebuushot - tjipa Bonuss.
Es atkal saku ka diezvai pietiks speeka, bet shamaa tik nosmeejaas.
Ja pirmais ceeliens bija klasiskaa stilaa ar vienu ainu vismaz stundas garumaa, tad otrajaa bij visa kamasutra un aptuveni stundas divas.
Pamodos no riita, tas ir peec stundaam divaam, bet juutos labaak kaa nekad.
Taa luuk vechi razbainieki man sagadiijaas pagaashnakt.
Verrteeshu es sho nevis balju sisteemaa, bet kaa paarsteidzoshi vienreizeeju.
Starp citu seja diezgan dailja, visi vaibsti klasiski pareizi.
Nu taads garaaks man tas posts sagadiijaas, bet ceru ka nedusmosiet...
Ierakstīts
kazzz nu ti dojosh stranje uglja, melkogo no...
joks protams.
Labpraat pastaastiitu, tik vai buus interesanti staastiit par taam, kuru bilzhuku te nav. Ir jau arii taadas saglabaajushaas.
Taas ir gruutaak atrast, bet ir un straadaa vienas pashas, ne galjas kombinaatos.
Es jau neesmu no sportistiem sho apmekleeshanaa, bet shad tad stresa nodziishanai vajaga.
Par bilzhainajaam noteikti pastaastiishu...