| QUOTE (Kristina @ Aug 3 2004, 11:50 PM) |
| Paldies! Es to noverteju. |
Nju nem par labu
Patikami jau, ja kads tevi noverte ![]()
![]()
![]()
| QUOTE (Kristina @ Aug 3 2004, 02:05 AM) |
| [/quote] Ja tas ir tik viegli, kapec tad uz fotagrafu jamacas minimum pusotrs gads? |
Kristina
Airakstiju Privati tev, ta lai cilvekiem nevajadzetu mocities... un lasit to, kas vinjus mazak interese, jo vini tak pa Danu grib ko vairak zinat :L
| QUOTE (Kristina @ Jul 16 2004, 03:41 AM) | ||
Ja tas tev tiesham sagadas prieku, varbut ir verts pameiginat.
Parejais jau ir izpildijums ir tikai meitenes un fotografa kompozicija
Ta vismaz man skjiet |
Pacekoju intereses peec ar kadu fociku taisits... (ja nu kads mosk sadomas iesaistities ieks bildesanas aferas) ![]()
Device maker: Canon
Device model: Canon PowerShot S50
Compression: 5 bits/pixel
Announced: 27-Feb-03
Me vienkarsi ir pieversies ciparu fotografesanai, tapec tikai profesionala interese, neka parsoniga ![]()
Harison
Nu kas tu jocigs esi, sis bidles nemaz necensas par kvalitati (nav tads merkis) ... drizak so bilzu merkis ir paradit .... nju ka lai to nosauc "preci"... ![]()
p.S:Piedodiet, ja kadu no foruma lasitajiem aizskaru ar vardinju "prece", bet tas jau ir cits topiks vispar....
Rediģēja Bad Boywwwjur
A ka gan tur nesmieties !? Drizak jau jajuta par to skukji Sasai privati... vai ari aiziet pasam uz vietas un paskatities vai patik vai ne... ja nepatik, aizgriezisies un aiziesi, nav tacu seks spiesta lieta, vismaz ta man liekas.
Starpcitu parakajos par savu ietilpigo HDD, un atradu Natas bildi, kas skaitas uz ta telefona... tacu vai vinja strada...
Rediģēja Bad BoyPec bildes spriezot ir mazliet mainita....to var spiest pec krustura linijas, parasti Jpeg kompesija tadus gljukus nedod...
tatd uz atro roku meklejot
http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...ic=1108&hl=nata
Un
http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...ic=1218&hl=nata
Tacu bildes ir pazudusas sakara ar xTra servera mirsanu.
Blin.. a sakam runat par sievietes apspiesanu... Mjaa ;o)
Boa, sifilisu var sakert daudzos veidos, ieks STS ieliku info, no sava pazinja saita ![]()
Ij tiesi tapec neatbalstu prostituciju..ka zarazas izplatas. Bet to jau laikam var nosaukt par dabigo atlasi ![]()
Ij vel tads jautajums, vai tad prostitutam nav jabut tam gramatinjam, kur pieraksta reg. veiktas parbaudes? Tip tehnisko apskati vai izgaja vai ne.... ![]()
| QUOTE (kazzz @ Dec 18 2003, 10:33 PM) |
| kaut kas par cenaam un vietu ir zinaams? |
Kas pa celulitu drizak ![]()
Egoist...a nebaidies, ka kaut kada zarza pielips taisot tev Oralo bez gumijas !?
Pameginaju sazvanit sodien, necel trubu, laikam ir aiznemta ;o)))
Laikam sodien vinai nav pienemsana ... BLeeee.. mans ir dusmigs i nedabujis...
A moska vina manu telefonu pec vakardienas ignore...
Kads sodien meginajis vel vinju sazvanit?
Skaidrs, jo kad es zvaniju vina teica ka seans ir 10Ls, a kas tas tads seans man sajega maza...
ReXXX klau, vinja dzivo normala aja daudzstavene, vai ari kaut kada bomziga vieta?
Nezinu par sodienu neko neruanju.... es tik gribeju ar vinu satikties un parunat, lai vismaz redzetu vai ir nemama...
Vina teica, ka sodien ne.... a to vdrug vina man nepatiks i nestaves ;o)))
Starpcitu cik ilgi pie vinas ir bijs kads? 10Ls/stunda vai ir vareja vairak???
A to izdarisies e mana gaume, kada mna tad tolka maksat....
Nezinu piezvaniju....likas kaut kada flegma... i neruniga
Taa... tagad neviens nezina kur it botaniskais darzs..labi sam uznaju ;o))
Stop tas botaniskais darzs ir LU botaniskais darzas pardaugava, Dzirciema iela???
vot ta...tad jau japiezvana, jamegina sakolit nevis pa 10ls, bet pa pjataku ;o)) Mosk sanak... ;o)))
Ta nu gan reeksu
;o)))
Beidziet...vecane tak ir reala... ;o)) Ko jums vel vairak vajag?
Starpcitu kadi varianti par vinas viru.... nav bails pie tadas iet, kur kuru katru bridi var ierasties virs majas
un pateikt " dorogaja, ja uze doma"
))
Ierakstīts (rediģēts)
Atlausos atzimet, ka patika viena bilde, si topika ietvaros
http://www.xtra.lv/forums/uploads/post-17-...-1091901128.jpg
Kristina... vot ta tiesam tuvojas profesionala fotorgrafetala limenim
A mosk man tas body tik patika..... nazinu
Bet izksatas smikinji....nju vismaz interesanti, ja but pavisam precizam
Rediģēja Bad BoyLink to post