Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (Kristina @ Aug 3 2004, 11:50 PM)
Paldies! Es to noverteju.

Nju nem par labu smile.gif Patikami jau, ja kads tevi noverte blink.gifblink.gifblink.gif

Dana
Ierakstīts

QUOTE (Kristina @ Aug 3 2004, 02:05 AM)
[/quote]
Ja tas ir tik viegli, kapec tad uz fotagrafu jamacas minimum pusotrs gads? huh.gif

Kristina

Airakstiju Privati tev, ta lai cilvekiem nevajadzetu mocities... un lasit to, kas vinjus mazak interese, jo vini tak pa Danu grib ko vairak zinat :L

Dana
Ierakstīts

QUOTE (Kristina @ Jul 16 2004, 03:41 AM)
QUOTE (lovers @ Jul 8 2004, 04:48 PM)

kaads tur apgruutinaajums - es jau tikai sava prieka peec  biggrin.gif

Ja tas tev tiesham sagadas prieku, varbut ir verts pameiginat. smile.gif

smile.gif Briziem ta smiekligi palasit, kadu gan tur fotografu vajag, vajag tik cilveku, kam aug rokas no pareizas vietas un kas daudz vai maz uz aci prot alikt normalas ISO/F/A/ (tie, kas fotografe sapratis) vertibas.

Parejais jau ir izpildijums ir tikai meitenes un fotografa kompozicija smile.gif

Ta vismaz man skjiet wink.gif

Sasha
Ierakstīts

Pacekoju intereses peec ar kadu fociku taisits... (ja nu kads mosk sadomas iesaistities ieks bildesanas aferas) smile.gif

Device maker: Canon

Device model: Canon PowerShot S50

Compression: 5 bits/pixel

Announced: 27-Feb-03

Me vienkarsi ir pieversies ciparu fotografesanai, tapec tikai profesionala interese, neka parsoniga smile.gif

tel 9925713
Ierakstīts (rediģēts)

Harison

Nu kas tu jocigs esi, sis bidles nemaz necensas par kvalitati (nav tads merkis) ... drizak so bilzu merkis ir paradit .... nju ka lai to nosauc "preci"... wink.gif

p.S:Piedodiet, ja kadu no foruma lasitajiem aizskaru ar vardinju "prece", bet tas jau ir cits topiks vispar....

Rediģēja Bad Boy
Nata 6769014
Ierakstīts (rediģēts)

wwwjur

A ka gan tur nesmieties !? Drizak jau jajuta par to skukji Sasai privati... vai ari aiziet pasam uz vietas un paskatities vai patik vai ne... ja nepatik, aizgriezisies un aiziesi, nav tacu seks spiesta lieta, vismaz ta man liekas.

Starpcitu parakajos par savu ietilpigo HDD, un atradu Natas bildi, kas skaitas uz ta telefona... tacu vai vinja strada...

post-1350-1290283239,89_thumb.jpg

Rediģēja Bad Boy
vareetu buut svaiga
Ierakstīts (rediģēts)

Boa, sifilisu var sakert daudzos veidos, ieks STS ieliku info, no sava pazinja saita wink.gif

Ij tiesi tapec neatbalstu prostituciju..ka zarazas izplatas. Bet to jau laikam var nosaukt par dabigo atlasi wink.gif

Ij vel tads jautajums, vai tad prostitutam nav jabut tam gramatinjam, kur pieraksta reg. veiktas parbaudes? Tip tehnisko apskati vai izgaja vai ne.... dry.gif

Rediģēja Bad Boy
5952342
Ierakstīts

Pameginaju sazvanit sodien, necel trubu, laikam ir aiznemta ;o)))

Laikam sodien vinai nav pienemsana ... BLeeee.. mans ir dusmigs i nedabujis...

A moska vina manu telefonu pec vakardienas ignore...

Kads sodien meginajis vel vinju sazvanit?

5952342
Ierakstīts

Nezinu par sodienu neko neruanju.... es tik gribeju ar vinu satikties un parunat, lai vismaz redzetu vai ir nemama...

Vina teica, ka sodien ne.... a to vdrug vina man nepatiks i nestaves ;o)))

Starpcitu cik ilgi pie vinas ir bijs kads? 10Ls/stunda vai ir vareja vairak???

A to izdarisies e mana gaume, kada mna tad tolka maksat....

5952342
Ierakstīts

;o)))

Beidziet...vecane tak ir reala... ;o)) Ko jums vel vairak vajag?

Starpcitu kadi varianti par vinas viru.... nav bails pie tadas iet, kur kuru katru bridi var ierasties virs majas wink.gif un pateikt " dorogaja, ja uze doma" wink.gif))

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.