Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Storijs par najebalovo
Ierakstīts

Cīņu biedriem piezīmēm ....

Tā kā uz vecumu esmu palicis drusku slinks uz braukšanu pie fejām, tad pašlaik pārsvarā sliecos izmantot outcall opciju 

Tika sakontaktēta darbone (sludinājumā 23, dzīvē ap 28-29 gadi) no puh ar outcall opciju un daudz maz ticamu storiju. Diezgan ticami izskatījās/izklausījās pēc amatieres kas nolēmusi nedaudz piepelnīties. Takse tika nolīgta divdesmit sarkanie bez laika kontroles.

Darbone diezgan uzstāja par taxi opciju, bet tā kā biju mobīls tad pats aizbraucu pakaļ uz Imantu (TC Damme)

Komunikācija bija samērā ok, pat kopistiski (ar manu karti :) )tika iepirkts alko and zakusons tur pat Rimi, lai pārtijs nešķistu skumjš un garlaicīgs 

Atbraucot atpakaļ uz dzīvokli viss turpinājās daudzsološi. Inteliģentas sarunas par dzīvi , lēnīga alco lietošana kopā ar zakusonu un muzoniņš backgroundā, utt

Darbone kādā brīdī palūdz priekšapmaksu , jo tā viņai būšot mierīgāk ap sirdi. Tas ar bija pirmais zvaniņš kuru palaidu garām. Priekšapmaksa tika pilnībā veikta un pārtijas varēja turpināties.

Pēc kāda brīž darbone (ik pa laikam kaut ko bakstot telefonā) paziņoja ka esot nejauši paķērusi līdz otrās atslēgas no dzīvokļa un attiecīg mamma netiekot dzīvoklī. Mamma esot ar auto un tūlīt atbraukšot pāc atslēgām. Pēc tam mūsu pārtijs varēšot turpināties ar pilnu spēku. Nu ok , no problems, kaut gan likās mazliet dīvaini ka darbones mamma ir gatava caur 1/2 Rīgai pērties pēc atslēgām. 

Pēc nākamā klingkling telefonā darbone sataisījās nonest atslēgas. Kā apliecinājumam tam, ka atgriezīsies, atstāja somiņu un jaciņu.

Nu, kā jau jūs vis nojaušat darbone ieleca auto un prom bij. Somiņa izrādījās gandrīz pilnīgi tukša , iekšā tikai pārpalikumi no ZZ priekšapmaksas kartes. Jaciņa arī droši vien no humpalām paņemta.

Sausā atlikumā: man mīnus div reiz desmit eiro, plus (visticamāk zagta) somiņa un humpalu jaciņa un kaudze ar alco un zakusonu, nu un plus neatsverama pieredze :D 

Pēdējo reizi līdzīgs storijs man bija gadus padsmit atpakaļ bija Maskavā. Nedomāju ka līdz LV arī šāda prakse arī nonāks, bet tomēr kļūdījos. Pateicoties iepriekšējai piredzei dzīvkolī nebija nekas vērtīgs un ātri iznesams. Savādāk izdevumi varētu būt bijuši kreitni lielāki.

Jau no paša sākuma šķita ka kaut kas nav ok, bet alco un meitene bija pārliecinoši. Tā ka ticiet savam iekšējam gut feeling :D :D 

Nevarēt teikt ka esmu drausmīgi sašutis, mazliet pat šķiet smieklīgi, tāpēc arī iepostoju šeit. Darbones telefona nummuru ir vienreizējs. Sludinājuma bildes arī bij patālu no patiesības. zemāk būs sludekļa screenshoot , bet nez vai tas ko līdzēs jo šķiet ka tas viss ir vienreizējs pasākums на мамонта :D :D 

Kolēģi sargiet sevi un savas investīcijas !

Priekā ;) 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.