Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rudens Tuvojas Ar Joni
Ierakstīts

Rakstu to ko atceros!

Nu Tava matu krāsa manā uztverē točna ir brunete, bet var jau būt, ka uz krāsas kastes rakstīts ruda!

Paldies par izbaudīšanu, man prieks, ja nemelo!

Pie sava teiktā es palieku, lai visiem mums izdodas, turēt savas vēlmes un realitāti līdzsvarā!

Rudens Tuvojas Ar Joni
Ierakstīts (rediģēts)

Labdien Dāmas un Kungi!

Esmu atkal kādu laiku klusējis, bet iemesls manai klusēšanai ir skumjš!

Nav nekā jauna par ko raxtīt!

Vienīgais ir palicis neizpildīts solījums, dots meitenei šeit zināmai ar pseidonīmu: "kaķis-spamotājs iratus"

Pirms krietna laika, kāds1/2 gads, biju pie meitenes ciemos, tāpēc mana atsauksme šeit pie beztēmas, jo pa šo laiku daudz kas var būt mainījies!

Pieņem kautkur Latvijas Gāzes rajonā.

Iepriekš atsūtija savas bildes, foto no realitātes neatšķiras, par godīgumu 10;

Vieta ļoti laba - 8, tīrs zolīds un patīkams dzīvoklis;

Meitene glīta ar lielām krūtīm, brunete, "rāmis" gruntīgs/mazliet pat atlētisks, jo bijusi sportiste;

Attieskme laipna, pretimnākoša - 8;

Kontakts ļoti relaksēts un mierīgs, bet arī kaisles un dzirkstelītes nebija, protams vainu šeit ņemu uz sevi, droši vien nemodināju meitenē kaisli! Distancēti atskatoties - 7 - labi, ir kur augt!

Pēc kontakta ārā nemeta, bija, jauka un laipna - 8;

Cena, cena, cena ..................................... -  diezgan liela, summu precīzi neatminu, bet kautkur ap 150 EUR, par mazliet vairāk kā stundu, es teiktu, ka tas tomēr bija par daudz, bet kaulēties nemēdzu, jo es taču esmu Gators - "lepnais purva rāpulis" līdz ar to kopējais vērtējums man  sanāk - 7(LABI) - itkā tehniski viss OK, bet pilnīga satisfakcija neiestājās!

Vai iešu vēl - šaubos!

Vai iesaku citiem - noteikti, ja cena šķiet pieņemama, tad pārējais būs OK!

Laimīgu visiem Jauno gadu!

Kaķīt mans solījums ir izpildīts!

Sveiciens visiem jākļiem!

Ja ir kāda jauna pērle, ko man būtu jāredz, sūtiet PM, ja man iepatiksies, būs forša atsauksme!

Hau, Gators ir runājis

p.s. Visādi citādi no mana skatu punkta pērkamās mīlas frontē ir iestājusies pilnīga depresija, ir Zvirbulīc, kas allaž mani iepriecina, un visas pārējās, kas mani tikai skumdina!

Rediģēja gators
Morenas putnu būris
Ierakstīts

Katrā sievietē var atrast kautko skaistu,ja vēlas...Un galvenais,ka nav kāds gejs,bet par to es esmu drošs...Gators noteikti nemeloja.

Gators nemeloja!

Morena ir jauks meitēns, mazliet kautrīga, mazliet aizdomīga, mazliet pretrunīga, bet noteikti sievišķīga meitene!

Jūs ar saviem skarbajiem komentāriem esat viņas klātbūtni šajā forumā padarījuši diezgan stresainu, protams daļēji viņa pati uz to uzprasījās ar saviem kategoriskajiem izteikumiem, bet tam ir labs izskaidrojums - jaunības maksimālisms un droši vien arī kautkāds aizvainojums!

Atkarība No Maukām
Ierakstīts

pareizi. Izskatiigam un veiksmiigam viirietim prostituutes nav vajadziigas, taadam meitenes pashas ap kaklu kaarsies.Pie tam veel taadas marginaalas prostituutes kaa LV

Šis ir kapitāls teksts!

Tiešām ir meitenes, kas karās ap kaklu, bet es vienalga eju pie naktstauriņiem, tikai grūti tās sakarīgās atrast, jo izvēle štruntīga!

Es paanalizēšu sevi, kāpēc tad es izvēlos maksas pakalpojumu!

Vai es esmu veiksmīgs, pēc paša izjūtām jā.

Vai es esmu izskatīgs, plecīgs gara auguma ar vidēju alus vēderu - itkā varētu būt +- ok, par seju nevaru spriest, Apolons itkā nē, bet nu orks arī nē.

Baška arī pēc visa spriežot strādā.

Kāpēc gan es pērku šo pakalpojumu.................................. - tāpēc, ka tā ir ĒRTĀK, arī lētāk un pat drošāk.

Ērtāk -  kad es sagribu, tad aizlaižu izšauties! Jā nu tikai tās izvēles iespējas tādas štruntīgas.

Lētāk - mīļākā ir jāapčubina - dāvaniņas, ziedi, vakariņas utt, tas viss galīgi nav lēti, bet šeit ir fiksētā takse un viss!

Drošāk - pirmkārt jau šīs meitenes pa naktīm nesūta SMS un nestāsta, ka viņai bez Tevis ir skumji un sestdienās nezvana, pateikt, ka atkal naktī sapņoja par Tevi, un viņa tagad ir tādā un šādā apģērbā, kuru tu varētu novilkt un....., bet Tu staigā ar ģimeni pa Zoodārzu un stāsti sievai, ka zvana jēgu pārdzēris, bet vajadzīgs klients.

Arī no STS viedokļa ir drošāk - ar mīļāko sex parasti ir bez preža, bet kā lai zina, ka Tu viņai esi vienīgais mīļākais, pie šīm beibēm sex tikai mētēlītī!

Līdz ar to mums vaisliniekiem pērkamā mīla ir labākais risinājums, tikai mazai LV tirgus kropļo price/performance attiecību!

Kurš teiks, ka man nav taisnība, tas melos vai liekuļos!

P.S. Pat sieva, ja tomēr viņa uzzinās, kautkā es nezinu kā, par to ka vecis iet pie pērkamajām beibēm, par šo faktu ārdīsies mazāk, nekā uzzinot, ka vecim ir mīļākā!

Līdz ar to ''komerctelpā'' darboties ir drošāk nekā ieviest mīļāko.

P.S.S. Vēl kas, pret mīlākajām pat mums jākļiem var rasties nopietnas jūtas, kas var novest sazin kur, bet ''komerctelpā'' tā emocionālā piesaiste ir daudz mazāka!

Vieni vienīgi plusi un tikai!

Rudens Tuvojas Ar Joni
Ierakstīts

Labdien Dāmas un Kungi!

Kādu laiku neesmu šeit izpaudies, bet nedomājiet, ka es tagad esmu beikts, slims vai emigrējis!

Tā nav, esmu dzīvs un pie labas fiziskās un finansiālās veselības! Apkārt arī staigāju, bet nav to iespaidu ar ko padalīties. Ir viena laba - Zvirbulīc pie kuras piestaigāju nepiedodami bieži, bet jaunu iespaidu nav! Tikko atkal biju pie meitenes ar nr: 20448615, vārdu nezinu un nav svarīgi, jo īsto tāpat neteiks.

Saukšu viņu par Dašu tāpēc, ka Slāviskas izcelsmes un man iedeva bez kurnēšanas!

Tātad Daša = Nekādības karaliene:

1)Vieta Nekāda - vecs vienistabnieks pie Zemitāna tilta pagalmā;

2)Skanēja skaļa Enigma, būtu klusāk varētu paciest, apstanovka- Nekāda;

3)Attieksme  - nekāda - konveijers;

4)Izskats - Maziņa kādi 160 - 165cm, bet ar nelielu riepeli - Nekāds;

5)Masāža - Nekāda - 5 min pamīcija un lika griezties riņķī;

6)Erotiskā daļa - Vispār Nekāda;

7)Minets - Nekāds - sekli pasūkāja, protams ar prezi;

8)Sekss - Nekāds - Viņa virsū nevarot, man jākāpj viņai virsū;

9)cena  - Nekāda 35 EUR;

10) Kopumā kā jau teicu - Nekādības karaliene:

Ieejot dzīvoklī sapratu, ka esmu pie šīs meičas sen atpakaļ bijis citā vietā, bet nevarēju atminēties kādas bija izjūtas. Tagad zinu kāpēc tā, jo vienkārši nav ko atminēties!

Pēdējā laikā esmu bijis pie vairākām man nezināmām, bet visas bija tādas pašas Dašas = Nekādības karalienes.

Nu nav nevienas Jaunas labas meičas.

Visas Ļikas, Vikas, Renātes un Oksanas arī ir ārā no businesa!

Tauta glābiet Gatoru iedodiet kādu uz GFE spējīgu kontaktu, der tumšās mazās smalciņās, vai arī matures (šeit izskatam ir pieļaujamas pielaides -  galvenais, lai nav resnāka par maniem 120 kg), jo tās mani pēdējā laikā ir vairāk priecējušas kā jauniņās!

No savas puses apsolu "sulīgu" atsauksmi un labu attieksmi pret meiteni, ja vajag varu arī neizplatīt tālāk meitenes kontaktus, galvenais iedodiet kādu navodku uz jauniem medību laukiem! Savādāk es no rutīnas un pelēcības nobeigšos.

Rudens Tuvojas Ar Joni
Ierakstīts

Labdien, Dāmas un Kungi!

Ir pagājis vairāk kā gads kopš aizsāku šo topiku, pēdējā laikā reti iegriežos saitā, jo nav šeit vairs tā spriedze un jautrība kas senāk!

Retrospektīvi atskatoties, jāsaka, ka gads bijis raibumu pilns, esmu apciemojis vairākas šeit reti apspriestas meitenes, bet nevienu tiešām labu eksemplāru atrast nav izdevies!

Tādas konfektes kā Lika un Renāte(bija tāda tieva smalka brunetīte, strādāja Matīsa ielas apkaimē) savu darbību laikam ir pārtraukušas!

Zvirbulīc un Nimfomāne kā allaž ir labas, pie pēdējā gan biju pasen, bet citādi man ir baigais apjukums, neizdodas atrast nevienu jaunu GFE spējīgu dārgakmeni!

Pēdējā ko apciemoju "Sabrina(33) - 25373774". Biju pirms nedēļas, jo tajā pašā dienā rakstot stāsts būtu brutālāks un negatīvāks, bet tagad pēc nedēļas varu teikt sekojošo:

Sabrina:

1) Pīpējoša un solāriju apmeklējoša 30-mit gadnice;

2) pupi maziņi, kāds 1-nieciņš, bet kā jau mazie smuki un stalti;par pupiem 8 par figūru kopumā 7; Blides liek savējās.

3) Sazvanīju uzreiz, pieņēma drīz, par operativitāti 8, bāzējas tuvējā Ķengaragā pie Maximas, kautkādā viesnīcelē;

4) Telpas tīras - 8, vannas istaba nenormāli šaura 5;

5) Attieksme laipna, bet sausi profesionāla 7, GFE nav vispār nemaz, provēju papļāpāt, runājas forši, bet baigā profesionalitātes siena, visu dara itkā pareizi, bet tā šabloniski!

6) Masāža - tāda paspaidīšana - 6, erotiskā daļa - ar pupiņiem pabraucīja gar manu štoku - 6;

7) Minets protams ar gumiju, scenārijs minetam minimālais - aiztiek tika pašu verķi, ne riekstiem, ne vēderam, ne kājām pat nepieskaras - 5, prezi velk virsū kā vidusskolniece(kas pāris reizes to ir darījusi) nevis kā profesionāle, kas viņa neapšaubāmi ir;

8) Sekss vienkāršs mehānisks proces, bez neviena skaņas efekta vai mīmikas izmaiņām, visu laiku uz lūpām viegls dežūrsmaidiņš un nekas vairāk, es saprotu es viņu noteikti neiekarsēju, bet nu no manas puses - 6; Es saprotu ka no viņas puses vēl krietni mazāk, jo emociju nebija vispār, ja neskaita smaidiņu!

9) Pēc procesa apgūlās blakus, par to plusiņš, es vēl mazliet paknakstījos, bet nu sapratu, ka viņas ieinteresētība ir 0, līdz ar to beidzu "tirināties" un gāju mazgāties!

10) Es saprotu, ka neizveidojās starp mums dzirkstelīte un tas viss ir tikai bizness, tāpēc es kopumā lieku 5+ (pēc 10 baļļu skalas), jo bizness bija diezgan figovijs!

11) Cena 60airi par stundu, es sabiju mazāk par stundu, līdz ar to price/performance attiecība ir vāja - 5; Par 30 būtu saprotams, jo intensīvs konveijers, bet es nedomāju ka ar cenu 60 Airi/h viņu visi gāž riņķī!

Vai iešu vēlrez - noteikti NEEEEEEEEEE!

Vai iesaku citiem - katrs pats savas laimes kalējs! Aizies pie viņas, meitenes sapņu princis, un viņa tur izkusīs viņa priekšā, varbūt GFE būs no pirmā mirkļa, bet nu es viņā dzirksteli nepratu iedegt un vairs to arī nekad neprovēšu!

Manas pārdomas ņemiet par labu! Centos būt objektīvs un arī mazliet paškritisks!

Gators Gardēdis!

P.S. Ja kādam ir padomā kāda forša meiča, ko man ieteikt. Ar labu attieksmi, un GFE potenciālu, vecumā starp 20 un 40 gadiem, ja būtu tieviņa un smalciņa vispābā supper, bet tas nav izšķiroši, es no savas puses apsolu meitenei labi samaksāt, pāri nedarīt un uzrakstīt interesantu atsauksmi, lai pārējiem ir prieks lasīt!

Es saprotu, ka man tagad Jūsu favorīšu kontakti birs kaudzēm uz PM, ja jūs teiksiet, lai citiem šos kontaktus nedodu, es protams nedošu! Tāpēc droši dodiet man savu nerātno draudzeņu kontaktus, kā teica Ostaps Benders: "Lūk atslēgas no skapja kur stāv nauda!"

Rudens Tuvojas Ar Joni
Ierakstīts

Eu čaļi jūs tagad pa rindiņai analizēsiet manu sāgu!

Es vienkārši akujevaju, metiet mieru - viss bija labi Zaķim patika, man pat ļoooti, pie tā arī paliekam!

Ja patīk lasiet, bet nu analizēt katru teikumu nevajag!

Bet jā sex bija ot tā ot!

Rudens Tuvojas Ar Joni
Ierakstīts

Labdien Dāmas un Kugi, meitenes un zēni!

Kādu laiku esmu klusējis, jo ārā bija mans mīļākais gadalaiks - karsta vasara!

Protams šajā lieliskajā gada laikā neiztika bez piedzīvojumiem, apmeklēju pāris pārbaudītas vērtības un biju arī jaunos medību laukos!

Pārbaudītās vērtības vēl arvien ir atstājamas sarakstā, bet no jaunajām maksas prieku sniedzējām, gan neviena neiekļuva grupā - "iešu vēl", tāpēc šoreiz tirgus analīze izpaliks.

Galu galā nav jau pat īsti ko šajā komercmīlas jomā analizēt!

Ir daži labi varianti un miljons draņķīgu, lai no draņķīgajiem izsijātu labos, ir daudz šķidruma jāizšļaksta.

Šoreiz gan mans stāsts nebūs par pērkamo, bet gan par bezmaksas baudu!

Jau kādu pus gadu sarakstījos ar vienu meiteni, bet satikties tā arī nesanāca, un te pēķšni pirms pāris nedēļām kautkā nejauši vienojāmies par kopīgu kafejnīcas apmkelējumu!

Savācu viņu pašā Rīgas centrā, un te sākās pārsteigumi....

Uz norunāto satikšanos atnāca reālis smuks un seksīgs, blonds Zaķītis, maza auguma, tieviņa slaida ar ļoooti dziļu dekoltē un nelielām, bet reāli kārdinošām krūtīm!

Aizbraucām uz kafeinīcu pa ceļam apmainoties ar dažām pieklājības frāzēm, un risinot neitrālu sarunu!

Kafenīcā papusdienojām, paralēli veicu teritorijas izpēti, vizuāli viss bija ļoti OK, un arī intelektuāli saruna vedās raiti un plašā tēmu diapazonā.

Ik pa brīdim uzdevu kādu uzvedinošu jautājumu, lai saprastu kāds meitenei noskaņojums, bet atbildes bija tik viltīgas, ka pie īstas skaidrības tā arī netiku!

Sapratu, ka principā viss ir iespējams, bet cik ātri to sarunu biedrene neļāva noprast!

Meitenei iezvanījās, telefons un pēc notikušās sarunas es nopratu, ka pēc pāris stundām viņai ir darīšanas, kas viennozīmīgi pārtrauks mūsu tikšanos!

Tad nu es pēc pusdienām spēlēju uz visu banku - vaicāju klasisko jautājumu - braucam pie manis, kam meitene nevilcinoties piekrita.

Protams uzreiz  aizbraucām uz vienu no apartamentiem, kas ir Rīgā izkaisīti tieši šādai vajadzībai!

Uzgājām augšā, neliela maiga priekšspēle, un es jau biju gatavs burtiski aprīt šo miniatūro smalko blondīnīti ar fantastiskajām krūtīm!

Mirklī, kad es grasījos ienirt viņas šaurajā spraudziņā, Zaķītis ļoti uzstājīgi paziņoja, ka viņai ļoti patīkot orālais sekss, es sākumā to noignorēju, zinot ka pēc tādas priekšspēles orālais sekss, tik kārdinošā mutītē, mani iztukšos zibenīgi!

Meitene nebija ar pliku roku ņemama un vienkārši uzbruka manam daiktam, ar tādu sparu, ka man atlika vien baudīt!

Izpildījums bija spožs, vēl tagad, atceroties vien, skudriņas skrien pār muguru un prāts nesas tikai uz izvirtībām ne darbu!

Tātad, kad meitene jau gandrīz bija mani izlādējusi, es sapratu, ka gribu šo gludi skūto vāverīti izadncināt uz sava gala!

Diemžēl jāatzīst ka pēc tāda orālā, es kapitulēju nepiedodami ātri! Bet meitene reaģēji ļoti pozitīvi un paziņoja ka viņai tiešām patīkot orālais sekss, ko es protams viņai nekavējoties sniedzu!

Ar vārdu sakot izdancināju metēnu kārtīgi un forši, abiembija labi, bet laiks bija nepielūdzams un man nācās meiteni aizvest bez otrā raunda.

Mēs gan vienojāmies, ka otrais raunds noteikti būs un es to gaidu ar nepacietību, pagaidām gremdējoties atmiņās par viņas rebinošo augumu, seksīgajām krūtīm un kārdinošo vāverīti!

Ja šis nebūtu izvirtuļu portāls es pieminētu arī meitenes jauko un daudzpusīgo personību, no kuras es paguvu iepazīt vien niecīgu daļiņu, bet droši vien šejines ļaudīm tas maz interesētu!

Tāds lūk man jauks piedzīvojums šovasasr gadījās!

Ticu, ka piedzīvojumam turpinājums sekos, bet stāstam gan turpinājuma droši vien nebūs!

Gators - gardēdis

Pieredze Ar Klapatām, Kad Draudzene/sieva Pieķer
Ierakstīts (rediģēts)

Izlasot Gatora traktātu par šopinga ietekmi uz sievām, sagribējās pafilozofēt arī man...

Laiku pa laikam sēžu kādā kafeinīcā ar bariņu dāmu un ik pa brīdim klausos stāstos, kur vīrietim atkal kāja paslīdējusi... Pēc visa tā, kas dzirdēts šajās kafeinīcās, varu jums teikt, ka pirms uzmākties sievai ar šopingu Milānā, jums jāsaprot, kāda tipa sieva jums ir. Pamatā ir divi sievu tipi:

1. "Kā tas kretīns atļāvās man to nodarīt!". Ja viņas reakcija uz jūsu sānosli būs šāda, jums ir trāpījusies pašpasludinātā princese. Viņa noraks ar visādiem tekstiem, kā viņa ir sāpināta un kāds tas viss ir ārprāts. Viņa ir tik ideāla, bet jūs - kretīni. Viena otra aizies, bet vairākums paliek kur bijušas un pat imitē piedošanu (Neceriet - nepiedeva! Un bāzīs degunā pie pirmās iespējas visu atlikušo dzīvi.). Ja neaizgāja, tad arī varēsiet līst uz vēdera, savu mīlestību apliecinot, te arī būs vietā visas jūras, smaržas un Milānas. Gudrākie eksemplāri sapratīs, ka mīlestības tur īsti jau vairs nav, bet paliks aiz ieraduma/ērtuma/bērnu dēļ/vēl kāda mistiska iemesla pēc, un priecēs sevi ar apziņu, ka ir svarīgākas par pārējām, pie reizes izbaudot "nelieša" centienus visu labot. Atkārtoti ieteicams neiekrist, ja negribas tapt kastrētam. 

2. "Ko es izdarīju nepareizi?" Ja jums ir šī tipa sieva, tad Milāna un citas klapatas jums atkrīt, jo uzzinot par sānsoli, viņa vainu meklēs sevī - sāks tievēt, iet pie friziera, cept garšīgākas kotletes, mācīties saprast, kas notiek hokeja laukumā un apdomās, kas tad varētu pietrūkt gultā. Tas gan nenozīmē, ka tā var regulāri un atklāti darīt. Regulāri jau tāpat jūs to darāt, lai nu kas, bet es to zinu :D , taču atklāti nevajag - ilgtermiņā viņa nolems, ka nav jums gana laba un prom būs. 

Zināma loģika šajā klasifikācijā, ir bet tā nav pilnīga jo piemēram manējā laulene principā pieder otrajam tipam, bet viņa ir gana gudra, lai tomēr pamēģinātu arī manu maucīgo dabu kaut mazliet iegrožot! Līdz ar to kā allaž - Patiesība ir tur ārā!

Man starp paziņām ir vēl daži sievu tipi:

trešais: Vecis brunčos ak -Tu krāpsi mani, nu še Tev, arī man būs draudziņš. Dažreiz viņai pat viņš uzrodas pirmajai!

ceturtais: dulās ekstrēmistes - Tu mani piekrāpi, es aizeju no Tevis!

piektais: naivās lupatiņas - es esmu čmo, dari ar manim ko gribi, es tāpat nekur nesprukšu, ja gribi krāp, ja gribi ved kaut mājās to draudzeni, ja gribi iekausti mani, ko gan es varu, es taču esmu čmo. Šīs grupas sieviešu un reizēm arī vīriešu man ir pa žēl jo tā ir kropla bērnība (ģimene, apkārtējie), kas viņus ir tā sačakarējusi!

Rediģēja gators
Ierakstīts (rediģēts)

Naivie vīrieši :D :D katrai sievietei sava recepte,bet ir jābūt īpaši tupai ,lai visu ar outlet shopping nokārtotu :D objektīvi domājot,kādu tad ieteikumu var dot? Katrai sava domāšana,individuāli tas viss ir.paveicies tikai tiem,kam ir gudras sievas :)

Par tupumu nepiekritīšu!!!

Drīzāk gluži otrādāk, gudrās objektīvi saprot, ka visi normālie vīrieši ir mednieki un apkārtstaiguļi - jā jā vīriešu dzimtes maukas - nu tādi mēs esam, vai nu pieņemiet mūs tādus kādi esam vai arī pašas mocieties!

Un tie, kas nestaigā apkārt, ir manuprāt iedalāmi šādās grupās :

1) ņuņas un puņķu tapas, kurus sieva ir pabāzusi zem tupeles un tura ciešā tvērienā vai īsā pavadā - tā šiem arī vajag vispirms mamma apkopa un dresēja, tagad sieviņa, bet dažiem tā ir pat labāk vismaz nenodzersies un vecumdienās būs aprūpēti!

2) seksā neieinteresēti - aseksuāļi, kas sievu dažreiz pavālē tikai tāpēc, ka to prasa sabiedrības normas, jo pēc statistikas datiem gandrīz 10% sabiedrības ir aseksuāla, Pa lielam šie laikam ir vismazāk krāpjošie vīrieši, tikai manuprāt daudziem no viņiem pat sievu nevajag, jo ne jau visi vientuļnieki ir maskēti homosexuāļi, dažiem, kā izrādās TO vienkārši nevajag nekādā veidā ne hetero, ne homo, ne bi;

3) Sievā iemīlējušies laimīgie, kam kādu laiku citu nemaz nevajag, ja sieva ir kārtīga seksbumba šī eiforija var turpināties pat dažus gadus, es ar tāds kādreiz biju, bet nu tas ir zudis un vecie niķi jau sen ir atpakaļ!

4) Neliela, bet bīstama grupiņa, kura pakļaujoties vai nu klišejiskai matriarhālai audzināšanai, vai reliģiskiem priekšraxtiem, vai kādiem citiem iemesliem, ilgstoši apspiež savu maucīgo dabu, bet visam ir robežas un reizēm pēc apslāpēšanas tās izpausmes ir tiešām pretīgas un izpaužas visādās fīlijās kā zoo, pedo utt!

5) šie ir vislabākie - viņi ir tik super rafinēti blēži, ka neviens nenojauš viņu maucīgo dabu un apkārtējā sabiedrība viņus uzskata par priekšzīmīgiem nevainojamiem ģimenes galvām, mans mērķis ir tikt ieskaitītam šajā elitārajā kopienā! :rolleyes:

Bet atgriežoties pie KONCHA 26 teiktā gribu vērst uzmanību uz to, ka gudrākās no sievām šopinga veidā no notikuma izpiež maksimālu labumu sev pašai + tas kalpo viņām kā materiāls pierādījums tam, ka "viņš taču mīl tikai mani, manis dēļ viņš pat ir gatavs paciest šopinga šausmas, nu lai jau viņam kādreiz tā kāja paslīd, galvenais, lai es esmu pārliecināta ka viņš mīl tikai mani!"

Likt sievai saprast cik viņa ir svarīga un mīlēta, gan ir ļoti būtiski, jo risinot strīdus par visādiem "negadījumiem", no mīlastības fakta ikviens vecis var veidot savu aizsardzību, "Tu taču Čabulīt zini ka es mīlu tikai Tevi...................". Bet mīlestībai ir jābūt apliecinātai vēl tad, kad viss bija bez aizdomu ēnas, un pie tam tas ir jānostiprina regulāri ar ziediem, un visādiem uzmanības apliecinājumiem, vienai tas ir franču parfīms, citai vakariņas sveču gaismā, vēl citai pastaiga gar jūras krastu vērojot saulrietu, pie tam miksējot visus šos paņēmienus Jūs vēl iegūsiet papildus bonusus.

Un tad, ja pienāks tā nebaltā diena, kad sieva būs uzodusi kādu kompromātu, varēs viņai mierīgi skatīties acīs un ar dzelžainu (tāpēc, ka jāglābj ko var saglābt), bet mīlas pilnu skatienu (kas uztrennēts jau iepriekš atzīstoties sievai mīlestībā) teikt "Tu taču Čabulīt zini, ka es mīlu tikai Tevi, tas ko Tev kāds/kāda teica ir klaji meli,man svarīga esi tikai Tu!" Un tur nebūs melots jo svarīga tiešām ir tikai vislabākā sieva, pārējais viss ir tikai šī sievas labuma pārbaude vai kalibrēšana :) .

Ot tā ot!

Atkal man paspruka verbālā caureja, sorry! 

Gators - pilozofs!

Rediģēja gators
Ierakstīts

Bet es jau tieši to ar raxtu, ka ar naivajām klasisko vērtību piekritējām, ir jābūt īpaši uzmanīgiem un nekādā gadījumā nedrīkst atzīties ka kautkas ir bijis!

Lai gan man liekas, ka tomēr pat viņas nespētu pretoties Milānas autletam, vienkārši daudzi "iekritušie mīlnieki" ir parāk skopi, slinki vai inerti lai rīkotos tik pārgalvīgi, bet rezultātam vajadzētu būt pozitīvam! Tās protams ir tikai manas pārdomas - kas ir atļauts pļāpīgam, galantam brunču medniekam, nav atļauts prastam aprobežotam zābakam - netēmēju šo ne uz vienu personīgi!

Ierakstīts (rediģēts)

Hai!

Nu pāris domas no maniem atziņu apcirkņiem!

1) Saziņai ar kreisām meitenēm vajag kreiso trubu un kreiso e-pastu!

Bet kreiso trubu nedrīkst izgaismot - nest mājās vai glabāt mašīnai bardačokā blakus salvetēm, jo gan jau sievai radīsies jautājums; Kas tas par telefonu?

2) Savas dēkas plānot tā, lai tās nebūtu sievas un viņas tuvāko draudzeņu ikdienas kustības maršrutā!

Pašam gadijās ar brūtīti uzskriet sievas draudzenei, par laimi draudzene bija divkosīga maita, kuru iepriekš biju "mierinājis" pēc pajukušām attiecībām :D !

3) Ja  tiec pieķerts, vienalga nedrīkst atzīties!

Ja ir pilnīgi neapgāžami pierādījumi, tad jāved sieva šopingā - Berlīnes un Milānas autletiem ir terapeitisks iespaids uz piekrāptu sieviešu patmīlību, bet diemžēl graujošs iespaids uz mūsu - veču - konta stāvokli - pie labas apstākļu sakritības, tas gan nāk komplektā ar sievišķīgi kaislīgu atriebību ''tai padauzai par kuru taču es esmu DAUDZ labāka VAI NE???''

Ja meitene pieticīgāka var pietikt ar Alfu, Dominu vai Spici un vakariņām kādā kafejnīcā!

Vis sliktākās ir tās glupās ekstrēmistes, kas uzskata, ka krāpšana = viņš mani nemīl! Tur var draudēt šķiršanās, tiem nelaimīgajiem, kam ir tik dullas bābas, ir jāslēpjas kā Štirliciem!

Pārējie vēl var pamēģināt ieļečīt zaķim, ka viņa pati ir vainīga un ar savu frigiditāti pati grūž kārtīgu ģimenes tēvu netiklības muklājā :unsure: ! Centīgākās meičas pēc šitāda argumenta uz kādu laiku kļūst daudz pretimnākošākas un gribošākas!

Kautkā tā - Jūsu Gators

Rediģēja gators
Prostitūtas Ārpus Darba Laika
Ierakstīts

Šī nemaz nebij tēma gatoram-prātniekam,viszinim,bet nu uzkāpj un nerva.

Man patīk sex un man ir labi klienti,citādi es nebūtu te aizdzīvojusies vairākus gadus un guvusi labus panākums,ienākumus,man vnk negribas lai katrs klients man mēģina sagādāt orgasmu,pietiek dienā,nedēļā ar vienu.

Laikam gatora kungam un citiem nekad nevar ienākt prātā,ka prostitūte ārpus darba var pavadīt laiku ar saviem bērniem,vecākiem,radiem,draudzenēm vai vienkārši veltīt laiku sev,domājat,ka visa dzīve pakartota sexam.

Baudas gūšana ir ne tikai ņemšanā,bet arī došanā un tā kā es tāpat kā visas prostitūtes par to saņem naudu tad tas arī ir mans darbs un es vienmēr ātrāk gaidu kad savu darba dienu varēšu beigt,jo man ir labākas lietas ko pēc tā darīt.

Atpūtiņ Tu tāda baigi nervozā!

Dzīvi jācenšas tvert viegli bez stresa par niekiem  un Atpūtiņ es tomēr turpināšu izteikties tur kur man gribēsies nevis tur kur man to kāda Jaukā Sieviete norādīīs!

Tu ik pa laikam mēģini man iekost un tas nav jauki, jo es šeit allaž esmu centies būt maksimāli korekts, bet Tu mēģini manos izteikumos meklēt konfliktus un pretrunas!

Es zinu aizgāja Offtopic, Atpūtiņ - no wories, take it easy :) !

Gatora Pārdomas
Ierakstīts

Gator? Tu tiešām esi foršs - tāpēc sievietes Tev apkārt ir tādas...seksīgas... kāds būsi pats, tā pret tevi attieksies... ir jau arī, protams, nepatīkami izņēmumi... un ne mazums, bet jācer, ka tas ne Tevi, ne mani, ne arī citus foršus cilvēkus uz slikto pusi neizmainīs...

Zvirbulīt Tu labi runā, gandrīz kā no grāmatas!

Man šāda attieksme patīk, tas ir pareizais veids kā ieinteresēt mūs maskulīnās dominances apstākļos audzinātos tēviņus!

Pārējās meitenes, kas šo lasa lūdzu ņemiet vērā, tas ir pareizais veids kā pret mums izturēties! :rolleyes:

Parasti meitene kas šādi izturas pret vačiem ar pratī saņem korektu attieksmi :wub:  no veču puses (es runāju par garīgi veseliem tēviņiem)!!!

Hau es atkal esmu izpaudies Gators -  pļāpa! :D

Gatora Pārdomas
Ierakstīts

Es ļoti ceru, ka vienīgais rādītājs kad cilvēku var sākt uzrunāt uz Tu nav vienādojmas ar to,  ka to drīkst darīt tikai pēc lietu darīšanas :D

Jo pretējā gadījumā, visa mana dzīves uztvere tūliņ apmetīsies ar kājām gaisā :D

Neizliecies, Tu domu saprati!

Iemesli kad cilvēku uzrunāt uz Tu, ir visdažādākie, bet pēc Tā jau nu pavisam noteikti ir jāpāriet uz Tu, pretējā gadījumā darot To sanāk šādi:

Viņš: "Es Jūs gribu, Jūs esat tik seksīga!"

Viņa: "OO, Jūs mani uzbudieniet"

Viņš: "Es gribu iespraust Mūsu daiktu Jūsu vāverītē līdz Mūsu olām!"

Viņa: "Jūsu daikts ir tik forš es Jūs abus gribu"

Viņš: "Kādus mūs abus, Jums ir vēl kāds bez manis?"

Viņa: "Mums bez Jums neviena nav, mēs Jūs gribam!"

Viņš: "Kādas mēs, kādus Jūs, Tu ko esi apdolbījusies vai apkodusies. da nu nah es tinos, man tāda narkomāne nav vajadzīga, aplipināsi vēl ar kādu zarazu!

Kā Jums šāds razklads?

Gatora Pārdomas
Ierakstīts

Dzīvoju, kaifoju, figēju un brīnos vai man vienam tā vai šogad vējš sievietēm pavasara dullumu atpūtis!

priecājieties, kamēr tā ir - ne visiem tāda laime! un ja vēl sagadās, ka tā uzmanība ir no tās sievietes, no kuras to vēlassaņemt !... 

Zvirbulīt, kāpēc Tu mani uzrunā uz Jūs????

Es esmu vairākkārt bijis pie Tevis, un mēs kopā darījām lietas :rolleyes:  pēc kurām tikai franču aristokrāti stīvās 60-to gadu filmās turpina uzrunāt vien otru uz Jūs!

Savukārt Tava uzruna man liek justies kā snobam, kas es neesmu!

Zvirbulienīt, saņemies " Gators - Tu", sarunāts? :D

Gatora Pārdomas
Ierakstīts

A vot es kā latvietis nevaru priecāties ka Tev iet labi  -_-  :D

Nu tipiski Latviešiem, bet es kā īstens patriots teikšu, ka pat šāda Latviska skaudība mani iepriecina - tas nozīmē ka arī bez manis vēl ir šajā zemē un saitā latvieši!!! :D

Gatora Pārdomas
Ierakstīts

Atkal neliels prātojums no manis!

Šopavasar meitenes atkal mani pārsteidza nesagatvotu:

1) Manai dārgajai dzīves draudzenei iestājies "hotjabris" - vairs nav ne jāpierunā, ne jākoļī, pati lec virsū!!!

2) Pie apvāršņa atkal atgriezusies foršākā no mīļākajām un pie tam apguvusi jaunus stiķus un niķus!!!

3) Arī dažas jaunās iestrādnes izrāda interesi, kādu vakaru kopā papriecāties!

4) Darbā ar visādi notikumi saskrējušies tik daudz, ka varētu strādāt nakt un dien!

5) Pats trakākais, ka tas viss notika aptuveni nedēļas laikā un tad nu es tagad staigāju ar regulāri iztukšotiem riekstiem un figēju kāpēc ir tā, kad nevajag, tad nevajag un kad vajag tad visām un vienlaicīgi! Skrien Tu cilvēks kā muļķis, kaut gabalos raudamies un domā kā lai visu paspēj un vēl vajag kautkad pagulēt nu vienkārši pisec! Tagad ar sēžu lidostā, lai brauktu komandējumā  un atgriežoties jau jātaisa saraxts kurā dienā kurp doties!

Nu kur Jūs meitenes bijāt visu ziemu, kad es gandrīz pa sienām rāpoju no garlaicības!

Tā lūk man šis pavasars paiet!

Dzīvoju, kaifoju, figēju un brīnos vai man vienam tā vai šogad vējš sievietēm pavasara dullumu atpūtis!

Vienmēr jūsu Gators - Prātnieks

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.