Gruti aprakstit sajuutu(skumiigi, riebums, necienja ....) Iespaids, ka sievietes uzskjata viirieshus par dziivniekiem, kuriem nekas cits dziivee neinteresee, ka SEX un vieneiigi SEX.
Bet vai tad tev sex neinteresee? ??
...Tas jau nenoziimee, ka viirieshu dzimtes paarstaavji uz reiz ir uzskataami par dziivniekiem....
Vinjas doma, ka mees vienas nakts deel esam gatavi ziedot visu iespeejamo(naudu, cineju, dziivi)
Nee, te Tu domaa nepareizi - Cienju? ( tad Tu nezini ko noziimee shis vaards ) - nee, dziivi? - arii nee - tas mums nav nepiecieshams, bet naudu - mmmm ...jaa...
Sievietes ir parneemis uzskats, ka caur sexu var dzive panaakt visu. Es tev doshu .... un tu man par to pikjo, apgerb, izmaksaa visu.
Tu laikam runaa par - savu draudzeni???
Gribaas prasiit "Kas juus tik zemu esat nokritushas". Laikam iedomaajushaas, ka dziivee visu var panaakt un nopelniit ar savu caurumu.
Skumiiigi.
Varbuut tas ir muusu valdiibas panaakums - novesta tauta tadaa nabadzibaa, ka naudas deel ir gatavas uz visu.
Tad ko mums viirieshiem dariit. Ja ir probleemas - mees ejam stradaat. Stradaajam smagi, daram gruutus darbus(celtniecibaa, utt.). Kapeec mees nekriitam tik zemu un ...
Nu jaa, caurumus Tu vari sastraadaat smagos darbos ( celtnieciiba, utt.), bet nevis sievieti uz nakti, tiiri sexam, un veel par velti!!!!
Deel naudas neesmu gatava uz visu, bet novaaleeties es gan varu ....., taa ir beernu speeliite...
Un zemaak par zemi nokritusi arii nekur neesmu, tepat jau vien esmu...
Kapeec mees neskam tirgot savu locekli.
Cieniitais!
Ir jau viirieshi kuri TO dara, esi mazliet atpalicis... ...
Ja gribi, tad arii Tu TO vari!!!
p.s. Man zeel, ka Tu taa domaa, nejau visi ir tik zemu kritushi....
Apslimusi... kakls saap (sapuuta mani vakar nedaudz)
Vakar mums taksis diezgan aatri atnaaca, bet nevareeja to pirti atrast. Joks taads, no pirts sho redzam, bet iestaastiit, kur jaabrauc nav iespeejams, jo nekaadu iipashu paziimju tai pirtij nav (it iipashi tumsaa)
Un kaa tad jums vakars beidzaas? Cerams, ka pashsajuuta laba...
Vakars beidzaas mums ap 9 no riita, saakumaa bija briesmiigas pohas, bet tagad jau viss ir kaartiibaa, tikai shusmiigi naak miegs!
Ierakstīts
Labāk nekā Makroflex,
Tas ir jaunā gada sekss -
prezidents, kad runu teic,
Pus Kurzemes reizē beidz
Laimiigu 2008.....