Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pērkamais Sex Un Xtra.lv No Meiteņu Viedoļa
Ierakstīts

Katrai savs stils, neko nepārmetu :) . Nekad neesmu prasījusi lai naudu dod uzreiz ienākot pa durvīm, tas manā skatījumā uzreiz atsauc konveijeru.

Man gluži nav vienalga ar ko gulēt... Ja vēl kādas šaubas par to vai vīrietis būs adekvāts un beigās atstās naudu, tad palūdzu pirms ieiet dušā.

...

Atvainojos par netaktisku jautājumu, bet vai tad tomēr dušā ieiet nebūtu obligāti?

Pakalpojumu Cenu Augšana
Ierakstīts (rediģēts)

Pilnīgi piekrītu par to stulbo modi rikot izsoles. Ja es uz meitenes (!) sludinājumu dabūju pretī atbildi "Cik maksās?" (pat nemaz nepajautājot, ko es vēlos), diemžēl vienkārši to visu izdzēšu ārā, neatkarīgi no tā, cik simpātiska meitene izskatās bildē (pat ja arī var pieņemt, ka bilde ir īsta). Kaut kā sanāk pilnīgi apgriezts pieprasījuma/piedāvājuma variants. :(

Rediģēja Lobster4
400 Un 500 Eur
Ierakstīts

Nesatraucies, ir arī pa 1000€, bet tie plaukti tev par augstu.

Cienījamo Kapteini! Atvaino, bet Tu tomēr nevari zināt, plauktiņš man der vai neder.

Runa šoreiz vienkārši ir par to, ka tīri un subjektīvi pēc manām domām tās nav adekvātas cenas. :-)

400 Un 500 Eur
Ierakstīts

Nu ko, kungi!

Sagaidījāt, ka par reizes pasākumu skuķi prasa jau 400 un 500 eur. Jā, jā, tie, kad te lepni runā par simtnieku mētāšanu šurpu turpu bez problēmām, var lepni pūst stabulē - nu jau skuķi prasa 400 un 500... tā jau ir sludinājumos gribu.lv.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.