menti tagad citigi masazas salonu taisa ciet.bet kur patiesam ir masazas salons vai tik tur neprasa kadu papiru ka masazu tu proti un esi macijusies taisit
iedomājos šito razkladu, nāk čalis pie meitenes, un jau bļauj pa visu podziku..OMFG:)
man vienreiz bija vispar baigais atgadijums.ienak viens calis.pec sarunas uz vietas mums nekas nesanaca.sis tads iesu pie kaiminiem.es vinam prasu nafiga?a sis nu varbut te vel kada strada.vot man mute palika vala.sis ta ari aizgaja pa kaiminiem zvanities
tad ta.prieks daziem dauniem.bljad jus kad nakat jus jau kapnu telpa neauriojat pilna rikle.kas ta pa modi?ienakt dzivokli un tad sakt savus stulbos jautajumus uzdot nevarat??ta ari prasas sitadiem idiniem nakts vidu uzvanit un paprasit kaiet.besi tak ara kaimini ir visiem.ja dazi to nezina.tiesam daziem bez maz vai gribas iemaukt pa muti un aiztaisit durvis.
man atkal viens cits jautājums kurš no cienījamaiem jūzeriem ir veiksmīgi nomaskējies ments, ir fakti un pieņēmumi par atsevišķām personām, bet nu kā saka sļedstvie pokažet.
Īstenībā ja attiecības ir veselīgas un bez aizspriedumiem, tad nekādu problēmu. Es gan noteikti tagad tik tā runāju, bet kad būtu tas jādara, zinu, ka to neizdarītu
Ne visi, ja nebūtu tik pārliecināta, tad tā neteiktu. Viņam ir pietiekami daudz pazīstamie, kas to dara, un viņam tagad tas nav aktuāli un neliekas pieņemami. Varbūt vēlāk būs, bet tad es labāk piekristu viņu ar kādu savu draudzeni kopā palutināt, nevis laist pie svešām sievietēm jo toč velns viņ zin kādu zarazu mājās atvilks
nu tu tagad pateici.ar kadu draudzeni.acis izkrapetu tai draudzenei
Attiecībās nav vēl rutīnas. Un es nevarētu būt kopā ar cilvēku, kas guļ ar kādu citu, tāpat kā es neguļu ar citiem, negribētu lai arī mans vīrietis to dara. Protams, paies gadi un attiecības vajag atsvaidzināt. Bet kamēr ir labi, tikmēr lai tā arī paliek.
Ierakstīts