Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Indes Trauks!
Ierakstīts

iedomājos šito razkladu, nāk čalis pie meitenes, un jau bļauj pa visu podziku..OMFG:)

man vienreiz bija vispar baigais atgadijums.ienak viens calis.pec sarunas uz vietas mums nekas nesanaca.sis tads iesu pie kaiminiem.es vinam prasu nafiga?a sis nu varbut te vel kada strada.vot man mute palika vala.sis ta ari aizgaja pa kaiminiem zvanities

Indes Trauks!
Ierakstīts

tad ta.prieks daziem dauniem.bljad jus kad nakat jus jau kapnu telpa neauriojat pilna rikle.kas ta pa modi?ienakt dzivokli un tad sakt savus stulbos jautajumus uzdot nevarat??ta ari prasas sitadiem idiniem nakts vidu uzvanit un paprasit kaiet.besi tak ara kaimini ir visiem.ja dazi to nezina.tiesam daziem bez maz vai gribas iemaukt pa muti un aiztaisit durvis. :angry:

Indes Trauks!
Ierakstīts

a vot kaut kā viens saskaitāmais parādījās, bet nu līdz galam nestāstīšu, kad tikšu galā ar šo jautajumu tad arī pastāstīšu.

nu vot.viniem jau te ko lasit ir.viens izliek pilnu info otrs saraksta pilnu adresi.ko te brinities.

un pec tam brinas kur meitenes pazud

Indes Trauks!
Ierakstīts

man atkal viens cits jautājums kurš no cienījamaiem jūzeriem ir veiksmīgi nomaskējies ments, ir fakti un pieņēmumi par atsevišķām personām, bet nu kā saka sļedstvie pokažet.

kapec tu doma ka te ments seiz? :blink:

Nu Kā Tā Var.
Ierakstīts

Īstenībā ja attiecības ir veselīgas un bez aizspriedumiem, tad nekādu problēmu. Es gan noteikti tagad tik tā runāju, bet kad būtu tas jādara, zinu, ka to neizdarītu :D

vot ar to ari vajadzeja sakt :D

Nu Kā Tā Var.
Ierakstīts

Ne visi, ja nebūtu tik pārliecināta, tad tā neteiktu. Viņam ir pietiekami daudz pazīstamie, kas to dara, un viņam tagad tas nav aktuāli un neliekas pieņemami. Varbūt vēlāk būs, bet tad es labāk piekristu viņu ar kādu savu draudzeni kopā palutināt, nevis laist pie svešām sievietēm :D jo toč velns viņ zin kādu zarazu mājās atvilks :D

nu tu tagad pateici.ar kadu draudzeni.acis izkrapetu tai draudzenei

Nu Kā Tā Var.
Ierakstīts

Attiecībās nav vēl rutīnas. :D Un es nevarētu būt kopā ar cilvēku, kas guļ ar kādu citu, tāpat kā es neguļu ar citiem, negribētu lai arī mans vīrietis to dara. Protams, paies gadi un attiecības vajag atsvaidzināt. Bet kamēr ir labi, tikmēr lai tā arī paliek. B)

vini visi staiga. :D

Nu Kā Tā Var.
Ierakstīts

Katram savs, es piem. nevarētu būt kopā ar cilvēku, kas agrāk bijis mans klients, es ar viņu vienkārši nejustos brīvi, kaut kā ne savā ādā.

ja jo vins zinatu ar ko tu ieprieks esi nodarbojusies.tu atkal nezini vai vins turpina staigat. :wacko:

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.