1) man kikers ir devis kontaktus. Bet nu ar to neesmu un etaisos plātīties.
2) man visīc negaršo Rumu cita lieta. Vai na kraiņak šņabi, bet tad grey goose
3)agrāk te bija vēl viens lietotājs, ar kuru regulāri caur epastu mainījāmies bildēm un kontaktiem. tad atrast pie kā aizbraukt bija ātrāk un vieglāk nekā intimmeitenēs ieiet (nav reklāma).
Vot ...
Tad jau viss ir bumbās .... es nobaudīšu ''svaigu gaļu'', publiski un personiski atvainošos kikeram, izdzersim visīti un iesim divatā testēt kādu meiču vai mature
protams.tā arī ir derību sāls, jo tā jau es varu norādīt arī uz tavu sludinājumu intim.lv un pateikt, brauc te un viss, tā jau nav nekāda lieta, jo meitenes kuras ilgāku laiku strādā, nav nekāda trofeja
Mikijs33 izdarīsim tā, es tepat forumā uztaisīšu ar tevi vienas derības, es 1 nedēļas laikā uzzināšu, kur parādījusies svaiga gaļa, iedošu tev kontaktu PM, tev savukārt šis kontakts būs 3 dienu laikā jāizmanto ar atsauci no manis, ja tu neieradīsies, tad sapņotājs būsi tikai tu, bet ja es neiedošu tad dirsējs palikšu tikai es. Deal?
Deal ... tikai neiebraucu šitajā : ''3 dienu laikā jāizmanto ar atsauci no manis'' ... kadu atsauci ???
Man taču te kāds teicās, ka varēšu par viņu pievienot ūberlabo atsauksmi, tad jau manīsim kas un kā būs
Bet pagaidām neņemos spriest, jo runāt jau var visi, tikai kas aiz tā visa slēpjas
Ooooooooooo... Jūs tā kā esat sarunājuši randiņu ??? Nu ja tā, tad ceru, ka padalīsies pēc tam ar piedzīvoto. un ja tiešām viņš izrādīsies tāds kā viņš runā, tad ņemšu visus savus vārdus atpakaļ un kikeram uzsaukšu kādu lielo visīti
Bet ja godīgi, tad tu ne sūda neesi izdarījis to par ko tu lielies .... !!! Nav slikti sapņot, bet pienāk brīdis,
kad ir jāmostas ..... un tad tu saproti, ka tas bija tikai sapnis, neko tādu neesmu darījis un nekas tāds man nepieder ... tā kā čalīt beidz liet ūdeni.... un viss būs bumbās !!!
man skiet ka vins dzivo sava sapnu pasaule.un visu ko vins te raksta ir galigais murgs.diez vai vinam ir tas ko vins raksta.vins seiz sitaja foruma 24h
Kā sacīt jāsaka, baigais ''donžuans'' .... nez no kurienes viņam nauda nāk, lai varētu samksāt tām visām ko viņš ir ''parāvis'' :D
Ierakstīts
nju nju ??? .... man ar ir pāris bildes