Nu man liekaakais pikjis ko sanaacis rokaa tureet ir 142 stukas Ls, kas man bij jaaizved braalja chomama par zemi un maaju... Betnu bij interesanti tureet tadu pikji rokaa... Man kaadam laicinjam pietiktu
Par cik choms, kas ar sauleneem gandriiz visaas izstaadees tirgojas, man pateica ka dariit nav ko, izdomaaju ka neieshu... Dzirdot komentus, labi vien laikam ir ka to ceineri ietaupiiju
Nu nez.. .darbaa uzmaucu... man taga darbaa kruta uz viena kompja, 4 osi: winxp, vista, linux, macos
Nu teoreetiski vistai (apgraiziitai bez stulbajaam animaaciijaam) nav ne vainas... CIk esu licis viss pashii... Tiesa neesu x64 versij uchakareejis jo ir tikai vienkodolnieks procis...
meedz paliidzeet proxy pret shdiem muljkjiem... veel variants saits-proxy kursh straadaa, taa ka visas lapas iet caur konkreetu lapu... vienu laiku man taads bij palaisst vienai daamai no LID, lai shameejaa vareetu draugos un one seedeet, kas vinjai tur bij nogriesti....
pilniigi izprotama kakja reakciija... Es ja kakja vietaa tur guleetu, ja nebuutu veel aizlaidies, tad droshi vien taadu pashu izteiksmi uztaisiitu... :D
Ierakstīts (rediģēts)
Ieraudziiju, nevareeju nociesties nepareecis un neparaadijis arii citiem pareekt

OooPsss...
Iesaku uz tādām (ono) neuzrauties
Rediģēja Mr_XXLink to post