šis man jau 3-4 accounts.. es parasti dzēšu ārā, ar cerībām, vairs neatgriezties šeit!
Viss sākās, kad draudzene, (tagad sieva), mani krāpa attiecību sākumā, dzīvoja ārzemēs kādu laiku. Pisās pa labi, pa kreisi... uzzināju to pēc 3 gadiem, pati pastāstīja. Bija liels, liels kamols man kaklā, tad arī aizgāju pirmo reizi uz erotisko masāžu, un pēc kāda strīda pie eskorta meitenes. Tad eskorta meitene, teica.. vecīt, tas Tev būs uz mūžu, es vēl teicu, nē.. tikai 1x.. un viņai līdz šodienai bija taisnība!!
Es saskaitīju, ka esmu iztērējis ap 6000-8000 eur pēdējo 5 gadu laikā.. vidēji ap 120 eur mēnesī.. ir mēneši, kad aiziet ap 400-600 eur, ir mēneši, kad nav laika, gribēšana utt. Visticamāk, esmu ārzemēs, vai darbā daudz ko darīt.. nav laika domāt, par svešām vagīnām.
Esmu izgājis cauri 80% ss/reklama.lv masierēm. Gandrīz 80% cauri eskorta meitenēm budžetā līdz 100. 00 eur Vairāk par 100 eur meitenei esmu maksājis kādas 7x.
Viss caur prezervatīvu, bez preža nedodu orālo taisīt. 1x gadā pārbaudos, sevis paša labā!
Šobrīd reti sanāk aiziet uz jaunajiem variantiem, jo ja NAV xtra.lv atsauksme par darboni no 100 eur, tad neeju. Lai nav krokodils pretī, bet bilde saitos ir kā PLAYBOY meitene.
Ir masieres, kas ir ļoti labas! masāža uz 9/10 ballēm . un EJU TUR pa retam vai meklēju jaunu
Ir masieres, kas ir labas un sex ir un EJU TUR pa retam vai meklēju jaunu
Ir darbones, kur SEX ir fantastisks līdz 100 eur. ( tur, kur meitene cenšas, tur eju vēl).. 🤗
Ja jūtamas konveijers, gandrīz NEKAD Neeju otru reizi. F*CK that Sh*t
Tagad eju pie meitenēm, jo vajag to actionu.. sievai sex nav svarīgs, to pateica un 95% es uzsāku kko nevis viņa. Bet man gribās vismaz 2-3x nedēļā. Tā jau esmu laimīgākais cilvēks pasaulē ar sievu, ja nerunājam par intīmām attiecībām.. mosh karma sapista, mosh grūti uzsākt visu no nulles.. da huj viņu zina!
Ui, nu gan nav Tev daudz pagaidām iztērēts. Es piesviedu, ka pa gadiem esmu ap 110,000 EUR iztērējis:) Sajūta, kas man liek atgriezties uz šīs takas ir tomēr tas neikdienišķums visā tajā procesā, laikam no tā nekā neatkratīties.
Ierakstīts
Ui, nu gan nav Tev daudz pagaidām iztērēts. Es piesviedu, ka pa gadiem esmu ap 110,000 EUR iztērējis:) Sajūta, kas man liek atgriezties uz šīs takas ir tomēr tas neikdienišķums visā tajā procesā, laikam no tā nekā neatkratīties.