Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 3 stundām, babniks teica:

    Pats labākais ,ka esot bolījusies un tēlojusi pārsteigtu :D Domāju ja atjaunotu viņas dzēstos rakstus šajā vietnē ,tad viņai varētu pat šeit piederēt divi rekordi - pirmais par aktīvāko diskutēšanu un popularitāti šajā forumā ,un otrais par klientu daudzuma no šī foruma vien ,jo nebija daudz tādu ,kuri nebūtu šo rīklē ,vai dupsī izdrāzuši !   M91 ,ja tu šo lasi ,tad beidz tak noliegt savu būtību ,un atgriezies tak beidzot savā amatā un nodarbojies ar lietām kur tev vismaz ir sprašana !

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

Starpcitu , vai tikai man tā ir sagadījies ,vai arī citiem - šāda attieksme visbiežāk ir no iebraucējām ,varbūt ne tik skarbi ,bet konvejieri točna! Un vel par katru opciju ko tu vēlies tev jāpiemet skanošais! Pēdējā laikā cenšos jau pa telefonu noskaidrot kas iekļauts cenā , un tiklīdz sākās -šis +30 ,tas +50 utt. ,tā beidzu sarunu ,jo bļeģ tak neeju uz tirgu iepirkties ,kur par katru sūdu jākaulējas, un skaidrs ,ka tādā gadījumā tur attieksme būs tirgus līmenī! 

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
pirms 6 stundām, Adblue said:

Pilnīgi piekrītu! Ko ar mauku runāt ? Mīļums ir jāmeklē citur nevis mauku majā! 

Kurš te runā par runāšanu? Vienkārši vēlos  gan nesteidzīgu masāžu (lai arī ne profesionālu), gan minetu utt., visu nesteidzoties un nestresojot ka man laiks varētu beigties, un pusstundas laikā to visu nu nekādi nevar ierakstīt. Runāt var ja esi aizgājis uz ilgāku laiku atelpas brīžos starp...

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
pirms 10 stundām, addict said:

Nu seit gan es atlausos viena bridi nepiekrist, un piemest savas piecas kapeikas sarunai ☝🏻😊 un zinu, ka neesmu ne tuvu vienigais, kas ta doma, jo ja ta butu, tad vienkarsi sads piedavajums nepastavetu un nebutu tik izplatits. Proti pus h piedavajums. 

Liela dala klientu, mani ieskaitot, neiet pie perkamam damam, lai padzertu teju, un aprunatos, ka foruma medz rakstiti 🤷‍♂️ man ir cilveki dzive ar kuriem padzert teju un aprunaties, tapec man tas nav isti saprotams, var but citiem nav ar ko parunat 🤷‍♂️ Jo man godigi sakot ipasi neinterese, ka vinam dzive iet, un es noteikti zinu, ka jums pilnigi noteikti neinterese, ka man dzive iet, un visiem parejiem 🤣 plus visticamak, ka mes vairs nekad netiksimies, tad prieks kam? 

Savukart, ja netaisies runat un dzert teju, bet esi vienkarsi nogribejies, vai gribi atslabinaties bish un nonemt spriedzi, pus stunda ir absoluti pietiekami, un nekad neesmu manijis, ka kada butu likusi taimeri. Savukart samaksat par stundu, divreiz vairak, un aiziet pec 20-30 min, medz atstat tadu rugtuma sajutu 🤣 jo ne vienmer gribas otru savienu, un ne visas damas vispar labprat dod otru savienu, par to velams javienojas ieprieks.

Vecaja Eiropa, sarkano lukturu kvartalos standarta formats vispar lielakoties ir 1 saviens, jeb 20 minutes, un neviens nesudzas kaut ka... 🤷‍♂️

 

To addict , runā savā vārdā, nevis visu kolēģu vārdā! Nekad neesmu sapratis to 30min. Variantu- sanāk ka taka kautkādi dzīvnieki ātri ,ātri jāpaspēj izšauties, ka modinātājs nesāk zvanīt...,par baudu vispār nerunājot... Personīgi man arī ar stundu dažreiz par maz, es eju iegūt labas emocijas ,nevis vienkārši izšauties. Vienkārši izšauties varu arī ar sievu...

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.