Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Aļņiem būs kur izvērsties
Ierakstīts

Jā... Jā... Naudiņas nav, bet VIP sludinājumu apmaksai pietiek... :D 

Pasaki, cik liels alnis būsi (cik naudiņas "ziedosi") un tad Tev pateiks, ko par to vari dabūt- vai nu internetā novilktas bildes vai pat solījumu par videozvanu. :D 

Protams, ja tas nestrādātu, tad tādi sludinājumi neparādītos ik pēc pāris nedēļām vai mēnesim

Link to post
Tā pat
Ierakstīts
pirms 2 stundām, dexster16 teica:

Piecas, ja nekļūdos

Aizstāvi "klasisko ģimeni", kas nozīmē 50% šķirto laulību un vairāk kā 30% bērnu, kas aug viena vecāka (visbiežāk- vientuļās mātes) ģimenēs? Nu jā- tā ir svēta lieta, ko nekādā gadījumā nedrīkst mainīt. :)

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 1 stundas, 4play teica:

Ko uzmetās Glorijai virsu, tur ir daudz lielāki kretīni, pieņemsim viņa pardeva sevi kāda dzives situacijā, nekas traks. Bet piekarinjaa papļūta banda visu Latvu izpardeva un nolaida...var but šiem neliešiem netīro veļu japaskalo...ā nevar.....perkamie mēdiji kas 10000 reiz sliktaki par M91. 

O, Brēmanis arī klāt, atnācis aizstāvēt savu mīļoto sievieti. ;) Bet, ja nopietni, arguments, ka kāda nodarījums/ rīcība nav vērā ņemams, jo citi ir vēl sliktāki, ir bērnudārznieka līmenis.

P.S Viss teksts nav obligāti jāiekopē divas reizes, mēs saprotam arī ar pirmo. :)

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts

Klau, vai kādam ir DELFInu abonements? Šī raksta sākums vienkārši spārda, būtu vēlmīte ieraudzīt arī turpinājumu: https://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/drama-deputates-gimene-glorijas-grevcovas-viru-tiesa-par-uzbrukumu-bijusajam-partnerim.d?id=55443566 :D

Edit: tās divas cenzūras zvaigznītes linka biegās jāaizstāj ar 66 , citādāk DELFĪni aizved uz pavisam citu rakstu

 

Link to post
Blondy 10 postu krājējiem
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Blondy teica:

Vai Tu lūdzu vari paskaidrot,  kā Tu to domāji ?

Salidzinajums ar darbavietu ir nevietā , jo pērkamais sekss ir pakalpojums nevis darba birža . Mēs ikdienā izmantoju dažādus pakalpojumus . Ejam pie friziera , ejam uz sporta zāli , ejam uz pasākumiem , kur jāmaksā par ieeju, izmantojam takšu pakalpojumus , utt. 
Mes izvēlamies , kur mes ejam atbilstošām vēlmēm , prasībām un cenām . Par  to mēs maksājam . 
Sanāk,  kā Tu saki “ šeit TU esi tas , kas maksā “ Skarbi” , tad ja jau sanak pēc Taviem vārdiem - es MAKSĀJU, es varu uzvesties ka gribu . 
Es iekāpju taksī , es saku uzvesties, ko vien vēlos. Ēdu, skaļi  uzvedos , traucēju vadītājam darīt savu darbu, pazemoju viņu , utt. Jo es taču MAKSĀJU!  Bet .. takša vadītājs tik pat labi var atteikt klientam , ja klients uzvedas neadekvāti un necienīgi .

Kāds no jums noteikti strādā apkalpošanas, pakalpojuma  sfērā , vai jums  patīkami , kad klients uzvedas necienīgi , augstprātīgi un kā pēdējais kretīns, jo ES taču MAKSĀJU? Noteikti, ka nē. 

Es varu mēģināt paskaidrot, ko es domāju ar savu ierakstu. 

Ir pilnīgi normāli, ka katram apkalpojošajā sfērā strādājošanajam ir savi "filtri" un netiek pieņemts kurš katrs klients. Abpusējai cieņai, protams, ir jābūt. Par to es nestrīdos un to nenoliedzu.

Bet, ja BlondyIsLoveBlondyIsLife ierakstu par to, cik nopietniem filtriem ir jāiziet cauri, lai sarunātu tikšanos, salidzinām ar, piem., friziera pakalpojumu: iedomājies, ka  piezvani uz frizētavu, saki, ka vēlies jaunu frizūru. Tev paprasa atsūtīt savu foto, prasa sazvanīties vēl kādas 3-4 reizes, lai saprastu, kā Tu runā, kā uzvedies. Un pēc pāris dienu "čakarēšanās", Tev labākajā gadījumā pasaka "Nē, paldies!", sliktākajā- bez jebkādiem paskaidrojumiem Tavu numuru nobloķē vai vienkārši vairs neatbild.

Link to post
Blondy 10 postu krājējiem
Ierakstīts
pirms 3 stundām, BlondyIsLoveBlondyIsLife teica:

O jā, viņai filtri nopietni. Pats brīnos, ka tiku garām, parasti ar mani fejas neauklējas, bet izturēju viņas filtrus, savā ziņa viņa manus filtrus, ....

Izklausās, ka šeit jāiztur nopietnāka atlase kā dažā labā darbavietā. Bet šeit TU esi tas, kas maksā... :D Skarbi... :D

(ar šo es nedomāju, ka jebkurai sievietei ir jāpieņem jebkurš gribētājs, kas ir sakrājis vajadzīgo naudiņu daudzumu)

Link to post
Blondy buduārs
Ierakstīts

Nezinu, vai tieši Blondajai dāmai jāglābj forums, vai principiāli jāmaina sistēma. T.i.- PM nav iespējams aizsūtīt, ja nav 10 posti (kas bieži vien ir "kvalitatīvi"), bet tajā pašā laikā ir iespējams forumā veidot jaunas tēmas, ko dara gan tādi, kas nemāk lasīt, gan spameri, kas reklamē "iepazīšanās sludinājumu" portālus u.c. lietas. Es teiktu, ka jābūt tieši otrādāk- jau no sākuma jābūt iespējai sūtīt PM (to sākumā var ierobežot ar, piem., 1-2 jauniem adresātiem dienā, lai neaisūtītu iespējamo spamu visiem uzreiz), savukārt forumā veidot jaunas tēmas- tikai tad, kad ir 10, 15 vai 20 posti.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.