Хотела бы узнать какие моменты у фей вас раздражают, речь не про сам процесс а про всякие обычные вещи которые мешают/ бесят
Стандартное - не свежие полотенца, мокрые коврики для ног, лишние запахи (духи, свечи, ароматизатор итд)
Какие ещё подобные штучки вас раздражают?
Man laikam lielākā "sāpe" ir tad, ja dāma nav izslēgusi telefonam skaņu un visu laiku var dzirdēt, ka kāds zvanās/ rakstās. Un, ja vēl kādā brīdī dāma ņem rokās telefonu un sāk sarakstīties... 😕
Tāds tipisks gājiens- saukāt visus par idiotiem neveiksminiekiem, taisīt tēmas "lietotājs x- ne pārāk gudrs vai vispār bez smadzenēm", druadēt ar nez kādas informācijas publicēšanu, utt. un tajā pašā laikā ar nevainīgu sejas izteiksmi brīnīties "a kāpēc mani neviens te nemīl?".
Citas dāmas te raksta (un iepriekš arī ir rakstījušas) un nav tā, ka tikko kā sieviete, tā visi te viņu ienīst.
Īpašs piedāvājums aļņiem: fantastiska iespēja satikt īstu gamer-girl. Pirms tikšanās tikai jānopērk Steam dāvanu karte un jāveic neliels naudas pārskaitījums. Bet ko tik neizdarīsi, lai tiktu pie tik labas dāmas! :D
Ierakstīts
Man laikam lielākā "sāpe" ir tad, ja dāma nav izslēgusi telefonam skaņu un visu laiku var dzirdēt, ka kāds zvanās/ rakstās. Un, ja vēl kādā brīdī dāma ņem rokās telefonu un sāk sarakstīties... 😕