wot shitaads breksis man armijaa bija no Chechenijas..... Gaziks vaardaa Un tam arii buutiibaa nebija shkjeershlju vispaar..... Tikai dzheks bija maza auguma un iznjemot muskuljus un aadu vinjam nekaa vairaak nebija... bet kopumaa sakariigs chalis, tikai peec dabas kaa Tarzaans
eu , vechi HELP ....liidziigi kaa iepriekshmineetaa probleema, bet tikai man peec IT spechuka darboshanaas neljauj ieiet "www.banda.lv", jo shis uzreiz saka, ka esot FORBIDDEN
visi e-pasti darbojas, t.i. da jebkur, bet "banda" nje figa...
"bandaa" visi e-pasti shancee, ja eju no cita kompja.
pag, pag....tas ir mans krajs. un zinu paaris dziivoklju sheptmanjus. paklausiishos, kas laps vareetu buut, bet veciit - kaa jau teica kazzz, tad viss ir atkariigs no pikja, kuru esi gatavs maksaat. ar to cenu, kuru Tu nosauci ir stipri pashvaki. par taadu cenu var dabuut labu istabu pie tantuka. bet dziivoklis vareetu buut ljoti vaargs uz kuru pat normaalu zakji nevareesi atvest........... 1istabnieks standarta maajaa vareetu taa maksaat, bet +komunaalie. un tad Tev tas cipars ziemaa buus tuvu sotakam..........
eu, kazzz....kas i pa desaam.......kaa, Tu nevari aizshaut uz J-pili????? veciit, dod shurp visus tos teljefonchikus kuras grib atsuukaat - padaliishu "ciinju biedriem" un gan mees kaadu pie "dziesmas dabuusim
Ierakstīts
mazliet nostaļģija, bet tik un tā prieks par "atgriezšanos ēterā" !