Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (zonda @ Dec 18 2005, 12:35 PM)
Francijaa man liekas, ka tas ir populaars, tas pat skaitaas kaut kaads sporta veids, ir franchu filma par shitiem dzhekiem!

jaa,....ja nemaldos, tad paarsvaraa visas paarraides "Extreme Sports TV", par shaada veida sporta izklaideem, naak tieshi no Francijas

D-pils rulle
Ierakstīts

labais !

wot shitaads breksis man armijaa bija no Chechenijas..... Gaziks vaardaa smile.gif Un tam arii buutiibaa nebija shkjeershlju vispaar..... Tikai dzheks bija maza auguma un iznjemot muskuljus un aadu vinjam nekaa vairaak nebija... biggrin.gif bet kopumaa sakariigs chalis, tikai peec dabas kaa Tarzaans biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Luugums paliidzeet ?????
Ierakstīts

eu , vechi HELP ....liidziigi kaa iepriekshmineetaa probleema, bet tikai man peec IT spechuka darboshanaas neljauj ieiet "www.banda.lv", jo shis uzreiz saka, ka esot FORBIDDEN sad.gifsad.gifsad.gif

visi e-pasti darbojas, t.i. da jebkur, bet "banda" nje figa...

"bandaa" visi e-pasti shancee, ja eju no cita kompja.

4to 3a fignja ??? huh.gif

jautaajums
Ierakstīts

pag, pag....tas ir mans krajs. un zinu paaris dziivoklju sheptmanjus. paklausiishos, kas laps vareetu buut, bet veciit - kaa jau teica kazzz, tad viss ir atkariigs no pikja, kuru esi gatavs maksaat. ar to cenu, kuru Tu nosauci ir stipri pashvaki. par taadu cenu var dabuut labu istabu pie tantuka. bet dziivoklis vareetu buut ljoti vaargs uz kuru pat normaalu zakji nevareesi atvest........... 1istabnieks standarta maajaa vareetu taa maksaat, bet +komunaalie. un tad Tev tas cipars ziemaa buus tuvu sotakam..........

Ufo un Fredis
Ierakstīts

QUOTE (Egoists @ Sep 30 2004, 09:00 AM)
Pazistu personigi gan vienu gan otru un diezgan sen (no '90). Tadel neticas ka vini tik talu nonakusi.

piekriitu teiktajam, jo arii es abus zinu personiigi. Un veel jo vairaak, Ufo ir mans odnoklasnjiks wink.gif

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif egoist, vai tikai arii mees neesam paziistami....???? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Help! sms
Ierakstīts

eu, kazzz....kas i pa desaam.......kaa, Tu nevari aizshaut uz J-pili????? veciit, dod shurp visus tos teljefonchikus kuras grib atsuukaat - padaliishu "ciinju biedriem" un gan mees kaadu pie "dziesmas dabuusim wink.gifbiggrin.giflaugh.gif

Hello!
Ierakstīts

...oooooooooo, veciit wink.gif he, he - arii es pievienojos apsveiceeju pulkam wink.gif ...bet tik un taa - skoljko ljet, skoljko zim.....bet tomeer atgriezies smile.gif

Labi su4ka....veseljojies un nekjer krenkji - buus Oki wink.gifsmile.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.