Mīļākās (ja tā to var saukt) ir- garlaicīgi.
Es vairāk par to, ka gribu seksu, kas norauj jumtu. Tādu, lai pēc tam es neatceros kā mani sauc, kur es dzīvoju un ar ko esmu atbraucis. Atmetīšu tad, kad beidzot atradīšu.
Lamu vārdus droši vari cenzēt ar kādiem simboliem, vai vienkārši "cenzēts". Tiešām nopietna interese par variantiem, kuri varētu palīdzēt atmest "maucības" tieksmes Pagaidām centība šajā jomā nav attaisnojusies, pēc skarbajiem varinatiem ir bijušas morālās traumas, vai jebal i plakalbēdu stāsti, bet interese par šo bezjēdzīgo "hobiju" īsti nepāriet.”
Šis Mr. Capa teksts lika saprast, ka neesmu vienīgais. Diemžēl arī man neizdodas. Tēmu forumā neatradu un netiku manījis iepriekš, tāpēc varbūt ir derīga.
Tātad. Sākšu kā filmās pie anonīmajiem atkarībniekiem.:D
Labdien. Mani sauc Ceļotājs un es maukojos. Tas sākās tālajos deviņdesmitajos. Pamēģināju, iepatikās. Jā, man bija sieva, ir arī tagad (cita :D), bet tas nepāriet. Esmu pircis meitenes visdažādākajās cenu katogirijās. Es pat nezinu, kādas ir bijušas lielākās izmaksas, bet noteikti četrciparu skaitlis. Un ne par nakti.:D Piemēram nesen 600€ par švaku minetu.:D Ir man piezīmēs arī normālas, simpātiskas, aktīvas neprofesionāles, ar kurām var labi pavadīt nakti par 100€.
Man nepatīk profesionāles. Nu varbūt ir kādas 3, ar kurām ir vai interesanti, bet pārējās ir tāds “plastmasas sekss”. Nav interese. Mana mērķauditorija ir “hobijnieces”. Tādas, kuras ar to nenodarbojas ikdienā.
Bēdīgākais ir tas, ka jau kādu laiku mani tas vairs neiepriecina, nesagādā baudu. Bet joprojām to daru. Un gribu atmest. Bet nevaru.:) Lai kļūtu interesantāk, meitenēm piedāvāju extra naudas summas par lietām, ko nebijām runājuši, pret ko viņas ir galīgi pret. (Gadījums ar švako minetu, piemēram. Un nē- tas nav ar Blondīnīti no Jelgavas). Un piekrīt. Kāpēc es tā daru? Reiz sanāca vienu meičuku pielauzt uz anālo. Par extra money. Un izrādās, ka viņa to nepiedāvā tāpēc, ka viņai no tā “norauj jumtu”. Un tad izrādās, ka ir daļa meiteņu, kas kaut ko “nedara” tāpēc, ka tas viņās sagādā baudu. Īstu.
Katru reizi esmu nosolījies sev, ka šī ir pēdējā reize, bet nekā. Neskaitāmas reizes esmu metis ugunskurā vai Daugavā “kreiso” telefonu- nepalīdz. Pēc neilga laika ir jauns vietā, jo esi uz ielas saticis kādu “draudzeni” no veciem laikiem un viss sākās no sākuma. Vai kāds vēl to mēģina atmest? Ir idejas un padomi, kā to izdarīt?:D
Diemžēl šeit ir daudzi, kas uzbrūk jebkam, kam ir caurums- tos šī tēma lai neskar.
Tāpat lūdzu bez komentāriem par manis maksāto naudu- tā ir mana nauda un mana darīšana. Tērēju kā gribu.
Kontaktus nedošu- strādājat paši. Diemžēl esmu šeit mēģināties samainīties ar kontaktiem, bet tas ir līdzīgi foto un video “tirgošanai”.:D
Pa dienu nebija laika rakstīt (vai bija slinkums gari pļūtīt), tagad atļaušos 😄
Higiēnai nav īsto un neīsto dienu.Ja esi tīņa vecuma cūka, kurai viss pofig, ka tikai € nāk, tad nāk te kā begemots un raksta feikatsaukmes. Ja smadzenes ir un saproti kas ir ziepes u.c., tad iesvīdušai pat nenāks prātā tikties ar klientu pirms dušas.
Vispār meiča kaut ko sajauca, begemots baidījās no potēm, bet muša no ziepēm, vajadzētu nick nomainīt uz mušu 😂 Begemots vs muša:
Meitēn - nav jēgas šeit rakstīt feikatsauksmes, tāpat viss nāks ātri gaismā un aizbaidīsi vairāk klientus nekā iegūsi. Vismaz normālos, kuri paši mazgājas, nevis smird pa gabalu. Ja jau ar videopamācībām šovakar, tad noskaties vēl šo:
Un tad nāc ar "es visu sapratu draudziņ" 😁 , labojies un piedosim ..
Pārcēlu šo tematu uz šejieni.
Vispār tas ir briesmīgi. Vai tikai man tādas gadās ik pa laikam?:D Gadās, ka sanāk kādā portālā izlobīt tiešām amatieri vai “es vēl tikai mācos”. Fiksos mašīnā neatbalstu- nav vairs tas vecums bet nu citreiz “veselais krāna saprāts” ņem virsroku, jo pēc bildēm un balss solās būt kas interesants. Ziniet kā- man baigi jūtīgs deguns uz aromātiem un smakām...
Nu lūk. Gadās, piemēram, ka atnāk meičuks, iekāpj, brauksim tagad meklēt zaļo stūri, bet tad uzjundī vakardienas skrietā krosa (“sportiska, slaida”) pierādījums. Nu ok- varbūt drēbes aizvakardienas... Ja skuķis simpātisks, ar labu šasiju- piedāvāju tomēr uz viesnīcu doties ar cerību, ka tur varēs dušā iemānīt. Ja atsakās, tad, paskaidroju, ka nekas te tagad nebūs, jo mani neuzbudina sekss futbola komandas netīro treniņa kreklu kaudzē... Protams apvainojas, sadusmojas... bet nu neko. Kā tad man būtu jārīkojas? Iedomājoties, kāds zvejniekciems būs tajos divos kubikmetros autombīļa gaisa... Fuj! Da jokarnij babaj- viņas prasa tīrus krānus, bet pašas ož tā, kā es pēc 3 dienām skaldījis malku.:)
Labākais, ja izdodas aizvilkt līdz viesnīcai ir tas, ka “es jau dušā biju”:D Nu jā... pēc ožas biji gan, bet ne šodien...
Un vēl ir bijis, ka pēc dušas tur tas viss uzlabojas par procentiem 30. Nezinu, ko viņas tur dara, bet aromāts šķiet apskalots ar tīru ūdeni un turpat vien ir.
Tas pats, diemžēl, attiecas arī uz profesionālēm... Ne visas smaržo kā jasmīnkrūms.:)
Un vēl viena nianse. Meitenes! Nevajag mēģināt labot situāciju ar neadekvātu daudzumu dezodoranta vai smaržu. Tas visu tikai pasliktina. Un, manuprāt, jūsu profesijā būtu pareizi smaržlīdzekļus izmantot ļooooti minimāli. Citādi tā smarža visu dienu staigā pakaļ un pat pēc dušas vēl ir jāierīvējas ar Wunderbaum, jāiekar mašīnā trīs jauni Wunderbaum un jāiemet salonā saļarkā samērcēta lupata un mājās jāstāsta, ka Jankam beidzās degviela un bija jābrauc glābt, pa ceļam, protams, kanna sāka tecēt un tad bija tie atsvaidzinātāji vajadzīgi... Bet nevar tak Janka vismaz 2x nedēļā uz ceļa palikt.:D
Vispār jau gadus trīs “skaista un kopta” neko nenozīmē.
Zinu, ka neīstā vietā, bet kaut kādā mērā pievienojos. Patiesībā man nav līdz galam skaidra tā “stundas” štelle. Tipiskais “”x” stundā” parasti nozīmē tikšanos līdz pirmajai beigšanai. Varbūt tad nevajag piesaistīt laika mērvienības vispār un nebūs pārpratumi.:)
Pašam “stundas” varianti īpaši neinteresē, parasti meklēju uz nakti vai vairākām stundām viesnīcā.
Turklāt sistēma, lai neuzrautos uz paziņu mūsdienās nestrādā. Loģiski domājošs cilvēks aizsūtīs bildi no interneta dzīlēm. Nu tāpat kā meitenes to dara. Un tieši šī iemesla pēc- lai pretī nebūtu kaimiņiene vai čoma māsa vai klasesbiedrene. Kaut gan ja tā padomā- ja satiec paziņu šādā veidā, nez vai kāda no iesaistītajām pusēm ies to stāstīt.
Ceļotāj, facekontrol nav bez iemesla (šo varu apgalvot tikai par sevi un savām draudzenēm), jo mēs nevēlamies satikt kādu pazīstamo, vēlamies justies drošas,ka nebūs problēmas. Mēs labāk izvēlamies tikties ar mazāk cilv.nekā riskēt...Jo zemāka cena,jo lielāks risks sastapt bīstamu klientu. Es labāk tiekos par 100-150eur ar 2-4 cilv.nedēļā nekā ar 20 par 50eur.
Neiet runa par facecontrol kā tadu. Iet runa par to, ka atsaucoties uz sludinājumu, kurā nepārprotami tiek piedāvāts sekss par finansiālu atbalstu, pretī saņem tekstu- cik maksāsi un atsūti foto. Tagad arī pa taisno sludinājumos tiek rakstīts, lai uzreiz sūta summu, cik gatavs maksāt un foto. Aizklātā izsole, tā teikt. Vari solīt par ozola dobumu- tehniski jau ir caurums (atvainojiet) un gan jau ļoti pacenšoties var arī panākt vēlamo rezultātu.
Jā- tā izsoles rīkošana ir kļuvusi par modes lietu. Turklāt cipars tiek pieprasīts komplektā ar solītāja foto. Taga vispār te sākās cirks- prasa cik un par ko esmu gatavs maksāt. Psc!!! Tu, cilvēks, atsaucies uz sludinājmu ar domu aizbraukt noņemt stresu, a tur tevi gaida facecontrol un konkurss.
Un vispār esmu ievietojis sludinājumus, kuros piedāvāju meitenēm honorāru, bet netiešā veidā un nekad nenorādiju summu. Nu ar domu, lai galīgi stulbās nesaprot par ko runa. Tas bija salīdzinoši pasen un pāris reizes gadā. Tas strādāja ideāli- epasti saskrēja daudz un 2h laikā varēja atrast fantastiskus variantus... Kā atradas meitene- sludinājumu izdzēsu, lai nejauc gaisu. Tagad mēģināju ielikt- atsaucība vispār nekāda. Acīmredzot tie 300, 500 un 1500 piedāvātāji visu ir sačakarējuši. Un, ja arī uzraksta, tad "Cik un par ko maksā?" Da pis viņu zirgs un septiņi tatāri! Ne vecums, ne auguma parametri... Par foto nemaz nerunājot. Vienvārdsakot- nu jau vieglāk uz ielas/ viesnīcā/ veikalā kādu atrast.;D
Nu neredzu nekādu paraugu topikā, jo kas ir "2016" un "OK"? Tādus foto varētu pat Zimbabves sludinājumu portālā likt un tēlot vietējo
Bet meitene patiešām ir īsta un te ir pāris labāki paraugi no viņas
Un kā tev viņa? Man likās jocīga, aktivitāte tāda zem vidējā... Bet nu tas varbūt tāpēc, ka pieredze vēl viņai trūka. Bet nu rāmis viņai foršs- tur neko nevar teikt. Bildes reāli viņas.
Ierakstīts
Ojoptvai. Nu šitik dziļi es to nebiju domājis.:D
Mīļākās (ja tā to var saukt) ir- garlaicīgi.
Es vairāk par to, ka gribu seksu, kas norauj jumtu. Tādu, lai pēc tam es neatceros kā mani sauc, kur es dzīvoju un ar ko esmu atbraucis. Atmetīšu tad, kad beidzot atradīšu.