Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
11 hours ago, Inspektors Caps said:

Pa dienu nebija laika rakstīt (vai bija slinkums gari pļūtīt), tagad atļaušos 😄

 

Higiēnai nav īsto un neīsto dienu.Ja esi tīņa vecuma cūka, kurai viss pofig, ka tikai € nāk, tad nāk te kā begemots un raksta feikatsaukmes. Ja smadzenes ir un saproti kas ir ziepes u.c., tad iesvīdušai pat nenāks prātā tikties ar klientu pirms dušas.

Vispār meiča kaut ko sajauca, begemots baidījās no potēm, bet muša no ziepēm, vajadzētu nick nomainīt  uz mušu 😂 Begemots vs muša:

https://www.youtube.com/watch?v=kkc2zelxgAU

https://vimeo.com/146713929

Meitēn - nav jēgas šeit rakstīt feikatsauksmes, tāpat viss nāks ātri gaismā un aizbaidīsi vairāk klientus nekā iegūsi. Vismaz normālos, kuri paši mazgājas, nevis smird pa gabalu. Ja jau ar videopamācībām šovakar, tad noskaties vēl šo:

https://www.youtube.com/watch?v=LnwmtRyhufs

Un tad nāc ar "es visu sapratu draudziņ" 😁 , labojies un piedosim ..

Pārcēlu šo tematu uz šejieni.

Vispār tas ir briesmīgi. Vai tikai man tādas gadās ik pa laikam?:D Gadās, ka sanāk kādā portālā izlobīt tiešām amatieri vai “es vēl tikai mācos”. Fiksos mašīnā neatbalstu- nav vairs tas vecums :D bet nu citreiz “veselais krāna saprāts” ņem virsroku, jo pēc bildēm un balss solās būt kas interesants. Ziniet kā- man baigi jūtīgs deguns uz aromātiem un smakām...

Nu lūk. Gadās, piemēram, ka atnāk meičuks, iekāpj, brauksim tagad meklēt zaļo stūri, bet tad uzjundī vakardienas skrietā krosa (“sportiska, slaida”) pierādījums. Nu ok- varbūt drēbes aizvakardienas... Ja skuķis simpātisks, ar labu šasiju- piedāvāju tomēr uz viesnīcu doties ar cerību, ka tur varēs dušā iemānīt. Ja atsakās, tad, paskaidroju, ka nekas te tagad nebūs, jo mani neuzbudina sekss futbola komandas netīro treniņa kreklu kaudzē... Protams apvainojas, sadusmojas... bet nu neko. Kā tad man būtu jārīkojas? Iedomājoties, kāds zvejniekciems būs tajos divos kubikmetros autombīļa gaisa... Fuj! Da jokarnij babaj- viņas prasa tīrus krānus, bet pašas ož tā, kā es pēc 3 dienām skaldījis malku.:)

Labākais, ja izdodas aizvilkt līdz viesnīcai ir tas, ka “es jau dušā biju”:D Nu jā... pēc ožas biji gan, bet ne šodien...

Un vēl ir bijis, ka pēc dušas tur tas viss uzlabojas par procentiem 30. Nezinu, ko viņas tur dara, bet aromāts šķiet apskalots ar tīru ūdeni un turpat vien ir.

Tas pats, diemžēl, attiecas arī uz profesionālēm... Ne visas smaržo kā jasmīnkrūms.:)

Un vēl viena nianse. Meitenes! Nevajag mēģināt labot situāciju ar neadekvātu daudzumu dezodoranta vai smaržu. Tas visu tikai pasliktina. Un, manuprāt, jūsu profesijā būtu pareizi smaržlīdzekļus izmantot ļooooti minimāli. Citādi tā smarža visu dienu staigā pakaļ un pat pēc dušas vēl ir jāierīvējas ar Wunderbaum, jāiekar mašīnā trīs jauni Wunderbaum un jāiemet salonā saļarkā samērcēta lupata un mājās jāstāsta, ka Jankam beidzās degviela un bija jābrauc glābt, pa ceļam, protams, kanna sāka tecēt un tad bija tie atsvaidzinātāji vajadzīgi... Bet nevar tak Janka vismaz 2x nedēļā uz ceļa palikt.:D

Vispār jau gadus trīs “skaista un kopta” neko nenozīmē. 

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

Sveiki.

Zinu, ka neīstā vietā, bet kaut kādā mērā pievienojos. Patiesībā man nav līdz galam skaidra tā “stundas” štelle. Tipiskais “”x” stundā” parasti nozīmē tikšanos līdz pirmajai beigšanai. Varbūt tad nevajag piesaistīt laika mērvienības vispār un nebūs pārpratumi.:)

Pašam “stundas” varianti īpaši neinteresē, parasti meklēju uz nakti vai vairākām stundām viesnīcā.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.