Pļavas un Matīsa ielas krustā ar vēl vienu melniem matiem iestūrēja tajā barčikā Cauna.
Atzīšos nebiju pārliecināts ka tā ir viņa, bet ... savas zinātkāres (nejaukt ar ziņkārību) dzīts, nepaslinkoju apgriezos un nagļakā nostājos uz Lienes ielas paskatīties ir vai nav. Pagaidīju 20 min un ieraudzīju.
Karoč ... bija viņa. Tagad es vismaz zinu, ka par 40 Ls ... da kādi 40 ... par 20 es pie viņas neietu nekad. Gadu tur ir hujava tuča vairāk nekā bildēs. Sejas āda pipec ... un streipuļojošā gaita arī neiedrošināja. Vienīgais kājas ... nu tās bija tievas. Bet, ņemot vērā sejas ādas kvalitāti, nezinu vai uz pārējā ķermeņa pavertos intriģējošāks skats.
Ja par sejas ādu nerūpējas, tad arī noteikti, ka par pārējo arī. Slaidas kājas vēl nenozīmē, ka būs koptas, slaida vēl nenozīmē kopta. Bet cik ar auto esmu braukusi garām vai vasarā/agrā rudenī skrienot krosu, tad tur ir vienas šausmas, brr...
Pa krogiem sanāk atpūsties arī ar vīriešiem, kuriem interesējam mēs...un tas notiek bieži, tāpat ar dāvanām.Bet pa lielam, ja sveicinās ar mani, tad atsveicinos, satikusi esmu reti, brīnos kā citām lēdijām sanāk saskrieties, varbūt, man pārāk maz vīrieši bijuši:D
P.S. Mīļāko attiecības un atbraukšanu pie meitenes uz 1-2h nevar salīdzināt, tāpat attiecības ar mīļoto cilvēku, šīs ir trīs dažādas lietas.
Divus dzīvokļus uzturēt ir patiešām neekonomiski, protams, ja vien tas nav ūķis. Un, ja meitene pasaka, ka pieņem savā personīgajā īpašumā, tad vīrietim nav tiesības publicēt tā atrašanās vietu vai nākt bez iepriekšējas zvanīšanas. Iedomājieties, meitene nav mājās un durvis Jums atver meitenes mamma, tēvs, ja ir, mīļotais vīrietis, kurš ir viesos pie meitenes..
Jo tālāk, jo trakāk, bet par cik ļoti labi pārzinu medicīnu, tad mūsdienās STS ir kļuvušas daudz noturīgākas kā pirms 10 un vairāk gadiem. Varat sevi nemīlēt, bet padomājiet par sievām, mīļotajām sievietēm, neapdraudiet viņu veselību.
Masierēm sertifikātam un medicīniskajai izziņai jābūt, ja strādā salonā, tad jābūt darba līgumam vai jāreģistrējas VID kā pašnodarbinātai personai.
Neapvainojies, Forsameitene, bet erotiskās masāžas masiere neko daudz neatšķiras no eskortmeitenes, iedomājies situāciju, Tu iepazīsties ar vīrieti un viņš prasa, kur strādā, Tu atbildi, piemēram, ka Coolrelax, Bikini vai kādi eksistē šobrīd, viņš nodomās to pašu ko strādāt par eskortmeiteni + Tevi redzēs daudz vairāk cilvēki. Ja tiešām nopietni masāžām vēlies pievērsties, tad jāiziet kursi, jāiegūst sertifikāts un jāpretendē uz masieres vietu, piemēram, Jūrmala SPA, Baltic Beach hotel vai citos spa centros, cik zinu, tad alga tur ir 25-30% no masāžas cenas...
Runājot par klientu numuru publicēšanu, tad toreiz, kad strādāju man nekas tāds pat prātā neienāca, jo klienti taču nāk atpūsties pie meitenēm anonīmi un vēlas absolūtu konfidencialitāti tāpat arī meitenes vēlas, lai viņu adreses, durvju kodus un pat, ja klients uzož draugos u.c.sociālajos portālos nenorādītu publiski linku uz viņas profilu. Uzskatu, ka publicēt var to klientu nr, kuri pret Jums pacēluši roku, apzaguši, citu klientu nr publicēšana tabu.
Ierakstīts
Ja par sejas ādu nerūpējas, tad arī noteikti, ka par pārējo arī. Slaidas kājas vēl nenozīmē, ka būs koptas, slaida vēl nenozīmē kopta. Bet cik ar auto esmu braukusi garām vai vasarā/agrā rudenī skrienot krosu, tad tur ir vienas šausmas, brr...