Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Izklaide Shodien!
Ierakstīts

Arī vecmīlgrāvī,kad dzīvoju,iepazinos ar taksistu,šis man pats veda sievietes,tajā laikā man viņas bija milf:),sievietes ne īsti prostitūtes,ģimenes cilvēki,piepelnījās,vai garlaicības pēc..No manis alkohols(šampis,vīni)+50lati un sieviete ar mani visu nakti,gulēt neļāva šī,kā migu,tā pie pipeles klāt,varēju darbināt visos caurumos,ka ap rītu likās,ka galus atdošu.Tie bija laiki tādu atdevi tagad neredzēt,tajos laikos arī minetu ļāvu bez gumijas(jauns biju),bet nekāda vaina,neko tā arī nesaķēru tagad gan bail

Izklaide Shodien!
Ierakstīts

Vēl tagad atceros,kad šīs vēl stāvēja uz čaka ielas,paņēmu vienu,vārdu neatceros,bet līdzi šai bija žurnāls "žirafe",viņa bija tur sabildējusies,meitene Pifa vai Fifa no kautkāda realitātes šova Latvijā-sapņu fabrika vai kas tamlīdzīgs..Vot tā bija prostitūte-maza auguma,seksīga,pīrsingi apakšējajās lūpiņās,draiska un tik aktīva,ka nevis es drāzu viņu,bet viņa mani,stundas laikā beidzu trīsreiz,nu arī jaunība darīja savu,šī pat teica,lai vēl uz stundu,es nevarēju..Ja tagad tādu atrastu,nebūtu žēl lielākas kapeikas,katrā ziņā daudz labāk par sievu bija..kautkaadi 2000-2005gads,īsti neatceros laiku.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.