Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kas Iisti Ir Kikers
Ierakstīts

evita nu kāpēc tu tā? 500ls nesmu rokās turējis, par šo es ilgi smējos, jo mums uzņēmumā algas mazāk par 700ls uz rokām pat nav. :D

P.S. bet ja godīgi tad mana alga ir tieši 1Ls mēnesī.

Nu gan! Alga lielāka kā bija Džobsam!!! Tam bija tik viens USD ,

:D

Kas Iisti Ir Kikers
Ierakstīts

apsities neesi? Ej un savu sievu liec uz paneļa tad :D meitenes strādā dažādu iemeslu dēļ, esmu pat saticis tādas kurām ir vīri, draugi, bet nu tas ir psc. PS Lv meitenes uz rokām pelna vidēji 500Ls tas tā pa godīgo, bet tas ir vidējais, ir kuras mazak, ir kuras vairak, fāterlandē tas pats skaitlis sanak nedēļā, vegasā-dienā,

No otras puses, vai tad šadas situācijas nav, kad apprecas tīri naudas pēc? Šeit situācija netiek vualēta - konkrēts cipars, labdien, uz redzēšanos

man vispar nav nekadas agresivitates.vienkarsi izsaku savus viedoklus

Jā, bet es jūtu līdzi cilvēkam, kuram ir tikai negatīvi viedokļi... :(

Kas Iisti Ir Kikers
Ierakstīts

es skatos ka jums jau vispar ir ta pasvaki ar pratinu palicis.trukst vardu vienkarsi :blink: :blink: :blink:

Evita, Evita, kāpēc tik agresīvi? Vai tiešām nav kāda lieta, ko varētu pateikt pozitīvākā noskaņā? un tāda pārliecība, ka visi šeit ir tikai pēdējie maitas un idioti... Ja teiktu, ka nav svētuļi, nevarētu nepiekrist, bet...

Forshameitene Un Kikers Oficiāli Paziņo, Sexiņš Bij
Ierakstīts

aga, nu ja pateikšu, ka mūsu sarunā es tevi nepieminēju, tad samelošu. :D :D :D

bet runājot par forsameitene, tad man smaids no lūpām nepazūd vēl joprojām, viņai jāiet VIP kategorijā un jāsāk prasīt 60ls no visiem jaunpienācējiem, a no veterāniem ar skidonu :D :D :D

haha :) tā vien skaties, ka neaizraujies un nepamaini galveno biznesa ideju :)

Izskatās, ka forumā sāk prasīties sadaļa "Xtras leģendas" (vecās( vai senās - es piem. esmu sens nevis vecs :P) un jaunās

Ierakstīts (rediģēts)

+1 dravniek mēs esam tjipa forshameitene slavas zālē :):) :):) un lai katram tur vismaz laimējas nokļūt. :D :D

viskautkur esmu bijis, bet sak ko gribi, slavas zālē neatminos bijis :D

Lai veicas, Foršā meitene!

P.S. Mazā melnā blociņa (tpū - organaizera) lapiņai apvilkta zelta maliņa :)

Rediģēja dravnieks
Ierakstīts

nu jāraksta, kā ir, man patīk labi iekārtoti dzīvokļi un lielie teļuki, ja vēl komplektā ir laba duša, un forša meitene, tad principā var palidot "kosmosā" kādu laiku. Iemaucām Martini, apspriedām visu forumu, :D (nu kāpēc slēpt?) un tad pavilkāmies, patiesībā nevarēju pēc tam vēl kādu brīdi atgūties, bet nu tas jau ir cits stāsts, mēģināju, gan forshameitene pavedināt, bet tā arī nesanāca, jebkurā salikumā, džeki, ja jums viņa dosies rokās, tad nelaižiet prom, pamatproblēma jums būs tajā, ka viņa vienkārši nebūs sazvanāma, bet tam ir daudz attaisnojošu iemeslu. Bildes sludinājumos ir viņas, tāpēc problēmām atpazīt tas kas redzēts virtuāli, nevajadzētu būt. Ai ko man te rakstīt 9 no 10 bet 9 tapēc ka es tur vienā vietā nofeiloju, forshameitene pati zinās kurā :):) :) bet nu malacīte :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ups sorī augums meitenei nav īss, tuvu 175cm stabili, bet viņa pati palabos, bet visādā citādā ziņā, ir skaistas krūtis, savākts vēderiņš un smuks tetovējums uz dupša, vispār es pat izlasīju vārdu KASE :D :D :D (piedod mazais) karoče začots.

forsameitene patiešām ir forša meitene

cm pāris vari pat pielikt klāt (un tas tikai labi, ja ir daudz slaida auguma nevis tikai daudz :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.