Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Pārkāpumi sanāk divi - publiska vieta (Viesnīca arī skaitās publiska) un nekorekts sludinājums. Pēc likuma var piedāvāt jauki pavadīt laiku, masāžu un tādā veidā, bet nepieminot konkrēto pakalpojumu sniegšanu, kas viņam esot tiešā tekstā bijis norādīts. 

Pieredze Ar Klapatām, Kad Draudzene/sieva Pieķer
Ierakstīts

Izlasot Gatora traktātu par šopinga ietekmi uz sievām, sagribējās pafilozofēt arī man...

Laiku pa laikam sēžu kādā kafeinīcā ar bariņu dāmu un ik pa brīdim klausos stāstos, kur vīrietim atkal kāja paslīdējusi... Pēc visa tā, kas dzirdēts šajās kafeinīcās, varu jums teikt, ka pirms uzmākties sievai ar šopingu Milānā, jums jāsaprot, kāda tipa sieva jums ir. Pamatā ir divi sievu tipi:

1. "Kā tas kretīns atļāvās man to nodarīt!". Ja viņas reakcija uz jūsu sānosli būs šāda, jums ir trāpījusies pašpasludinātā princese. Viņa noraks ar visādiem tekstiem, kā viņa ir sāpināta un kāds tas viss ir ārprāts. Viņa ir tik ideāla, bet jūs - kretīni. Viena otra aizies, bet vairākums paliek kur bijušas un pat imitē piedošanu (Neceriet - nepiedeva! Un bāzīs degunā pie pirmās iespējas visu atlikušo dzīvi.). Ja neaizgāja, tad arī varēsiet līst uz vēdera, savu mīlestību apliecinot, te arī būs vietā visas jūras, smaržas un Milānas. Gudrākie eksemplāri sapratīs, ka mīlestības tur īsti jau vairs nav, bet paliks aiz ieraduma/ērtuma/bērnu dēļ/vēl kāda mistiska iemesla pēc, un priecēs sevi ar apziņu, ka ir svarīgākas par pārējām, pie reizes izbaudot "nelieša" centienus visu labot. Atkārtoti ieteicams neiekrist, ja negribas tapt kastrētam. 

2. "Ko es izdarīju nepareizi?" Ja jums ir šī tipa sieva, tad Milāna un citas klapatas jums atkrīt, jo uzzinot par sānsoli, viņa vainu meklēs sevī - sāks tievēt, iet pie friziera, cept garšīgākas kotletes, mācīties saprast, kas notiek hokeja laukumā un apdomās, kas tad varētu pietrūkt gultā. Tas gan nenozīmē, ka tā var regulāri un atklāti darīt. Regulāri jau tāpat jūs to darāt, lai nu kas, bet es to zinu :D , taču atklāti nevajag - ilgtermiņā viņa nolems, ka nav jums gana laba un prom būs. 

Prostitūtas Ārpus Darba Laika
Ierakstīts

Pilnīgi pofig par Tavu orgasmu, kamēr maksāju par to naudu :D

Tev un vienai daļai klientu tā arī ir. Bet ir tādi, pie kam ne mazums, kam tiešām gribas baudu no pasākuma, nevis vienkārši beigt. Tiem vajag, lai mums arī būtu labi. Nu tad viens no divi - vai nu tiešām censties, vai būt labai aktrisei. 

Ierakstīts

ari tie 3 % maksa un grib justies apmierinati!

Redzi, ir tāda nianse, kā gaume. Var censties pēc labākās sirdsapziņas, taču klientiem katram ir savas vēlmes un šīs vēlmes, ja klients pats tās neizpauž, ne vienmēr ir iespējams uzminēt. Tur arī rodas tie neapmierinātie. 

Ierakstīts

Ziloņa un dzeņa krustojums ir tāds, kas uzvedas kā zilonis - nekontrolē savu spēka pielietojumu (Ne reizi vien ir gadījies vienkārši cerēt, ka neko nesalauzīs, lai gan itkā jau jauks cilvēks, bez nosliecēm uz brutālām darbībām) un dzenis... Nu, šujmašīnas efekts. 

Ierakstīts

Sekss ārpus darba laika, personīgi man, ir pilnīgi savādāka lieta. 

Kā jau mēs zinām, darba laikā, man pamatā ir jādomā par klienta vēlmēm un par sevi tikai tad, ja sagadās. 

Ja man ir sekss ar vīrieti, kurš nav mans klients, loģiski, ka varu atļauties domāt ne tikai par otra labsajūtu, bet arī par savu. Pie kam, izvēloties partneri šādam seksam, pret viņu ir arī simpātijas, tas to visu uzlabo. Pozas? Kā nu ienāk prātā. Nav tā, ka tikai misionāru un viss. 

Sekss ar vairākiem vīriešiem ir gaumes jautājums. Nav manā gaumē. Darba laikā jā, bet brīvajā laikā es tādu neizvēlos. 

Vispār man šķiet, ka meitenes, kas strādā šādā profesijā, daudz rūpīgāk izvēlas, ar ko pavadīt brīvo laiku. Vismaz man noteikti tā ir. Pagaidām neesmu kļūdījusies, izvēloties.  Viennozīmīgi zinu, ka nespētu brīvo laiku pavadīt ar pašpasludinātiem seksa karaļiem, kādi ir diezgan liela daļa manu klientu. Tāds dzeņa un ziloņa krustojums galīgi nav forši, tāpēc uz vīriešiem zem 30 neskatos vispār - tur gandrīz vispār nav tādu, kas atbilstu manām prasībām, tāpēc izvēlos 30 - 40 gadus vecus vīriešus - ar viņiem var gan forši laiku pavadīt, gan sekss labāks, nekā ar puišeļiem - viņi vairāk piedomā pie tā, kā jūtas sieviete.

Indes Trauks!
Ierakstīts

Labvakar!

Man arī sakrājies, ko teikt... Šodien, pēc ilgiem laikiem, pilnīgas esošās dzīves un garlaicības mākta, ieliku savu sludinājumu kādā no tiem saitiem, kur meitenes to parasti dara. Tā arī nesapratu, vai pie vainas pilnmēness, vai kādas citas dabas vai pārdabiskas parādības, bet pēc desmitā zvana atmetu cerību, ka kaut kas normāls uz pasaules vēl eksistē. Īsti nezinu gan, kā tas ir citām meitenēm, bet mani nepamet sajūta, ka sludinājuma tekstu mūsdienās var vispār nerakstīt. Ieliekot sludinājumu, kurā skaidri izklāstīts, kurā vietā, kādā kārtībā un ko var saņemt, par attiecīgu atlīdzību, visi desmit zvanītāji man pamanījās šos jautājumus uzdot atkārtoti telefoniski. Tapa piedots diviem slāvu tautības zvanītājiem, jo viņi savā aprobežotībā varēja tā arī nesaburtot manus pāris teikumus, bet kas ir ar pārējiem? Tiešām lasīt vairs neviens neprot?

Labā/sliktā
Ierakstīts

Lasot visu to, ko šeit raksta, patiesībā var ļoti apjukt. Tāpēc - izklāstiet, lūdzu, kāda tad ir tā jūsu ideālā pērkamā meitene? Kas ir tas, kas viņu pataisa par labu vai sliktu? Es šeit nerunāju par kādu konkrētu - gribu uzzināt, kāda tad ir perfekta pērkamā meitene.

P.S. Dāmas, palūgšu jūs savu viedokli šoreiz paturēt pie sevis. Ja ir kādi jautājumi, neskaidrību gadījumā varat tos uzdot, bet vīriešu viedokļu apstrīdēšana šajā tēmā ir nepieļaujama.

Komiksi No Sarunām Ar Klientiem
Ierakstīts

V:"Sveika, mazā!

Es: "Sveiks!"

V: "Uz viesnīcu pie manis atbrauksi?"

Es: "Uz kuru?"

V: "Nezini kādu lētu?"

Es: "Kurā rajonā Tev vajag?"

V: "Cik vispār prasi?"

Es: "[summa]"

V: "Es Tevi nedzirdu, Tu kaut kur pazūdi..."

... mirkli tā pabļaustījies noliek klausuli...

Vienreiz es neko neteiktu, bet pēc šāds zvans atkārtojas jau kādu 5to reizi.... :)

"svoločs" Parādījies- Vajadzētu Pārmācīt! :)
Ierakstīts
Nolaižoties līdz terminam "idiņ", tu jau esi parādījusi to, ka neesi ne kapeiku labāka par tām resnajām. Lai gan pati esi diezgan normāli pieņemusies vara ;) izmanto vasaru notievēšanai

Salamander, kas attiecas uz vārdu "idiņš", es vienkārši piemeklēju vārdu, kas Tavam šaurajam vārdu krājumam nebūtu svešs un kura nozīmi Tu pietiekami labi saproti. Citādi austāk jau ir piemērs - es par dusmām, Tu par paniku.

Kas attiecas uz resnumu, tad man nav skaidrs, kāda anoreksiķe Tev vajadzīga, ja uz 173cm augumu, sverot 56kg un ar vidukļa apkārtmēru 63cm (un tas ne vairāk kā par 2cm nav mainījies pēdējos 2 gadus) , es varu skaitīties resna. Attopies, jau teicu, ka vari neglaimot sev, manā gultā bijis Tu neesi.

Ierakstīts

Biedri Salamander, nekad neesmu spējusi Jūsu viedokli uztvert pilnā nopietnībā, bet līdz šim esmu viesnkārši cerējusi, ka varbūt kādreuz pienāks tāda diena, kad pievienosiet savu mēli smadzenēm un sāksiet runāt ko saprātīgu, bet šķiet velti. Ar tik šauru vārdu krājumu, kāds ir jums, vienkārši nav iespējams pateikt neko prātīgu.

Tomēr mēģināšu palīdzēt to bagātināt. Un tātad:

Panika cilvēkam ir no bailēm. Šādā stāvoklī cilvēks ir vairāk tendēts uz sevis aizstāvēšanu. Dusmas vairāk saistītas ar agresīvu, pret dusmu izraisītāju vērstu, aktīvu rīcību. Protams, ka gan vienā, gan otrā stāvoklī cilvēks rīkojas emociju vadīts, tātad neracionāli, bet emociju izcelsme ir dažāda. Palūgšu turpmāk šos vārdus nejaukt, kā arī izprast, ka ne tikai man, bet arī jebkuram citam cilvēkam, ir raksturīgi kļūt dusmīgam, no trešajām personām uzzinot, ka kāda cita persona izmanto viņa materiālo vai mentālo īpašumu personīgā labuma gūšanai bez iepriekšējās saskaņošanas.

Tagad izteikšos Tev saprotamā valodā. Idiņ, mani vienkārši kaitina fakts, ka kāda resna k**va reklamēsies ar manām bildēm, bet man pēc tam būs jālasa komentāri, ka tā taču esmu es, tikai uzbarojusies un nodzērusies. Sievietēm, kuras sevi kopj, šādas domas parasti izraisa dusmas.

Ierakstīts

Nē, nebaidos. Kam jāatpazīst, atpazīs tās pašas bildes manos sludinājumos.

Ja neesi pamanījis, esmu diezgan principiāla. Tad kāda banāna pēc man būtu jāpiecieš, ka kāds bez manas atļaujas vārās uz manām bildēm? Un vēl jo vairāk, atradīsies kāda, kas ar manām bildēm gribēs izpelnīties sev uzmanību un kāds, kas tās atcerēsies, sāks siet kopā mani un tādu feikbilžu izmantotāju, kas rezultātā ir neslavas celšana man. Kāpēc man kas tāds būtu jāpieļauj?

Pie kam, tajā pašā sludinājumā ir minēts, ka attēlos redzamas arī meitenes no ielām. Kāpēc tādām būtu jānonāk situācijā, kad viņas tiek uzskatītas par manām amata māsām, lai gan patiesībā kādai vienkārši gribējās izmantot svešu bildi?

Komiksi No Sarunām Ar Klientiem
Ierakstīts

Šonakt viennozīmīgi ir bijis izlaidums Tvaika ielā...

Saruna cik kas un kā. Pasaku, ka par izbraukumu jāmaksā par transportu

Viņš:"Ok, samaksāšu par taksi, cik vajadzēs!"

Es:"Bet mana sabiedrība arī ir maksas."

Viņš:"Vai tad mīlsetības dēļ nevar bez naudas?"

Es:"Kur tad nez mums tā mīlestība tāda?"

Viņš:"Nu, kā! Es taču Tevi mīlu!!!!"

Es vairs nebiju spējīga parunāt un noliku klausuli.. :D :D

V:"Uz Jēkabpili atbrauksi?"

Es :"Ok, bet Tev vēl par taxi būs jāmaksā (summa)"

V:"Ar autobusu atbraukt nevari?"

Es:"Es braucu tikai ar taxi"

V: "Vai tad es naudas dēļ neesi gatava uz visu?"

Es:"Hmmm..... nē?"

V:"Tu esi iedomīga un patiesībā tikai izliecies par mauku! Nav ko ņemt nost darbu tām, kam to naudu tiešām vajag!"

V:"Labprāt ar Tevi iepazītos minetam."

+1.

Tik nez kā tie "gudrie" šo situāciju pētīja : brauca pa Lienes ielu visu dienu un skaitīja meitenes vai ņēmājus? Meklēja unikālus sludinājumus? Drīzāk jau zīmēja kaut kādas tabulas un grafikus no kaut kādas mistiskas statistikas :D/>

Anyway, daļa šī foruma lietotāju tiešām varētu objektīvi pastāstīt par šī biznesa plusiem un mīnusiem, a šie spriež neko nezinot... kaut gan kas zin - prieki patīk visiem! :D/>

No klientu viedokļa gan jau kāds tajā komisijā ir. Bet ar tām prostitūtām, kas ir komisijā, es gan labprāt iepazītos.

Skaidrs taču, ka šī visa apkarošana atgādina Kolumbu un amerikas atklāšanu - pēc nostāstiem brauc sazin kur, bet valsts to visu apmaksā.

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Tur viņas tā arī nebūs. Teorētiski tā ir pašvaldības ierādīta teritorija, praktiski ir normatīvi, kas regulē iespējas tur strādāt. Normatīvi līdzīgi kā dzīvokļu meitenēm. Kamēr šīs neieviesīs dzeltenās pases (sētas mieti ātrāk sāks zaļot), tikām viņas dabūs tāāādus sodus, lai nebūtu vēlmes tur rādīties. Welcome to EU!

Ja gribas vēl ko ķert, tas jādara Rumbulā, tur laikam vēl tik smagi nepiesienas, caurbraucot regulāri redzu dāmas. Bet pieļauju, ka arī to drīz piegriezīs, jo ar vienu likumu atļaut, ar otru aizliegt, tā ir Latvija.

Viss, ko rakstīju topica sākumā, bija kā ieteikumi. Virsrakstu izlasiet, pirms kult apakšā murgu. No visas tās žults kaudzes, kas te ir izgāzta, uz jūsu - klientu fona, mani sīkie aizrādijumi ir ļoti niecīga daļa. Un tieši tāpēc es to nosaucu par ieteikumiem - ir jūsu lēmums, ņemt vai neņemt to vērā.

Tāpat atcerēsimies, ka valsts mums ir demokrātiska, kā jau Gato minēja, un man ir tiesības publicēt savu viedokli kur vien es vēlos, ja vien tas iederas pie attiecīgās tematikas. Šeit tas iederas.

Salamader, protams, drīkst manam viedoklim nepiekrist, taču tas viņam nedod tiesības likt man aizvērt muti.

Sevi no šī foruma pilnveidot es esmu iemācījusies un to daru regulāri, tomēr jāsaka, otrai pusei - klientiem, tas nepadodas tik labi. Come on - ja jūs bārā taisīsiet jandāliņu, jūs no turienes izmetīs, vienalga, ka esat klients. Un no kāda smalkāka restorāna arī par sīkākām lietām. Tā, ka nav jau tā, ka tikai prieka meitas izlaidušās - uzvedības normas ir visur.

Pie kam, savas komunikāciju prasmes te ari vienam otram vajadzētu iemācīties izkopt. Šeit ir diskusijas, nevis viedokļa uzspiešana.

Ja reiz izvelejies vieglako celju kaa pelnit sev maizi, klusee un ciet klusu!

Tas nebūt nav ne vieglākais, ne ātrākais ceļs. Pats Tu zini, ka tas nav tā vienkārši - papleti kājas, pagaidīji 5 min un nauda Tava. Nebūt ne. Jā, tā ir lielākā peļņa, kas iespējama gandrīz jebkurai vidusmēra sievietei, bet tas nav viegli - tas tāpat prasa ieguldījumus - gan laiku, gan naudu, gan darbu, gan, dēļ tādiem kā Tu, arī nervus.

Aleksa, ja tu esi tik gudra un izglitota, paskaidro, kada jega tad pastavet shim forumam? Lai tu un parejaas aleksas varetu izraudaties, cik vechi ir nepieklajigi, sievietes necienoshi un nespeej juusu zhelastibas davanas novertet?

Tev pašam vēl nav pielecis, kam domāts šis te forums? Par tirgu tas viss ir, par tirgu. Un kā mēs zinām, tirgus sastāv no divām pusēm - ir pārdevējs un ir pircējs. Šajā gadījumā es esmu pārdevējs, bet Tu pircējs.

Kādu laiciņu atpakaļ te visi gaudoja :"Kāpēc neviena meitene neizsaka savu viedokli?" Tagad izsaka, atkal nav labi. Un nevis [cenzēts] pa visām tēmām, bet tam, kas mums nepatīk, es uztaisīju vienu atsevišķu topicu. Un tieši tam, lai mums būtu kur izgāzt visu, kas riebjas. Negribi, nelasi.

Gribi gausties par to, ka prieka meitas aptrakušas, vai nu taisi savu topicu, vai izmanto to, ko gators jau ir uztaisījis : http://www.xtra.lv/topic/2817-indes-trauks/

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.