Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Svētdienas pēcpusdienā/vakarā man radās sajūta, ka sācies pavasaris! Ap 19:00 izmetu loku pa Pļavu, Lauku un apkārtnes ielām - ievēroju 8-9 darbinieces. 2 pat izskatījās un uzvedās pietiekoši adekvāti, viena bija diezgan smuka, bet nevarēja saprast vai ļodzīgā gaita bija saistīta ar apreibinošo vielu koncentrāciju organismā vai 15 cm papēži melnās kupenas šķērsošanai.

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Man ir gadījies tajā rajonā noķert vienu interesantu eksemplāru. Situācija bija triviāla - braucu garām dienas laikā pa Tallinas ielu, tīri darba darīšanās. Ievēroju vienu tam rajonam ļoti eleganti tērptu sievieti stāvam blakus trolejbusa pieturai. Intereses pēc apmetu loku, nostājos nedaudz pirms viņas, jo nebija pārliecināts, ka tā ir vietējā darbiniece. Pēc kādām 2 minūtēm viņa jau bija pieliekusies pie kādas mašīnas loga... tā kā biznesa sarunas viņai bija neveiksmīgas, tad atļāvos viņai pamāt, lai nāk parunāt ar mani. Parunājām, parunājām, sarunājām minetu. Rezultāts bija lielisks, tāpēc viņa kaut kā iegaumējās.

Nepagāja ne pusgads, kad ievēroju viņu vēlreiz. Protams, šoreiz jau metu mierā momentāli. Parunājām, minets, parunājām vēl. Viņa atstāja savu nr. ko gan esmu pazaudējis.

Parametri - pagara auguma, vidējas krūtis (2-3), tumši mati, elegants apģērbs. Strādājot, lai sev kādas cacīgas mantas papildus iegūtu :) Tagad gaidu, kad ievērošu viņu atkal....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.