| Sludinājuma ID | #6612552 |
|---|---|
| Vārds | 2576**** |
| Pilsēta |
|
| Telefona numurs | 2576**** Parādīt tālruni |
| E-pasts | saa***@inbox.lv Parādīt e-pastu |
Atbildiet uz sludinājumu
Zinu kā tādus mudakus pārmācīt, ielikt viņas numura kādā biržā, vai kripta valūtas reklāma. Viņam mierā nebūs no zvaniem .
Kaktus 364
Kaktus 364
12 минут назад, Feeling сказал:Tak ona i estj prostituka!
Только политическая
Kaktus 364
3 часа назад, Lada Deina сказал:Atsūkā sev pats,beidz mutē un norij, ja atkal spiedienu nav kur likt.
Nav ko muti dzēset. 🤭
Kaktus 364
26 минут назад, RenarRenar сказал:Kaktus, apsveicu, ka esi vismaz aktīvs un gatavs. Potēšana arī bija idiotiska politika, tas gan. Par prostitūciju neko tad no jūsu partijas, ja? Stepaņenko laikam jau baigi par ģimenes tradicionālām vērtībām, maz vieta seksam ārpus laulības.
Ja viņai 4 bērni un man arī paliela ģimene. Tāpēc partijai daudz piedāvājumi atbalstām ģimenēm.
Kaktus 364
31 минуту назад, tetris сказал:Nu, lai izdodas, bet vai pašam nav pretīgi ar tādiem cilvēkiem sadarboties? Un es vēl saprastu, ja būtu liela varbūtība, ka izdosies pārvarēt 5% barjeru, bet te taču skaidrs, ka nekur tā partija netiks
![]()
Tur cits stāsts vienkārši piedāvāja Jūlija iestāties partijā un kandidēt. Un ir kopējās interesē mēs pret piespiedu potēšanu.
Kaktus 364
1 час назад, tetris сказал:Nu, kas tad ir ar to "Suverēno varu"? Tās partijas līderos ir "tikumības aizstāves" Jūlija Stepaņenko un Ļubova Švecova; vai tad viņas plāno legalizēt prostitūciju?
Ne vecīt vienkārši es kandidiešu no šīs partijās. 😇
Kaktus 364
5. "SUVERĒNĀ VARA.
Kaktus 364
Nopietni viņa ir precējusies?
Kaktus 364
...
Kaktus 364
20.04.2022 в 15:25, Zāģis parastais сказал:Ok, bet viņa uz to svaru zāli iet? Un nevis pļurkstēt ar citām un dušā sēdēt, bet tiešām vingrot?
Vot manu piepe druška aizvilka uz zāli vienreiz, nopirkts tika abonaments un ne sūda negāja, jo tas ir grūti, jūtas piekususi.. Tādas ir šīs sievietes, viņām neko nevajag, viņas jūtas labi ļumīgas un nesapucējušās.
Ja vis notiek citreiz pat kopā gājām , vienkārši laiki nesakrīt. Bet citreiz negrib iet tas ir fakts, tad stingrākus mērus jāpieņem .😡
Kaktus 364
Kaktus 364
Drīkst arī ielikt savās piecās kapeikas. Cik es satiekos ar sievietēm pāri + - 40 gadiem pārsvarā visas ir ļumigas .Savējai nopirku abonementu uz gadu uz svaru zāli, lai nepaliek kā pārejas. Pārsvarā pēc izskata ļoti smukās sievietes, bet kā visu novelk tā ir kā ir. Tāpēc viena otra izmanto korsetu vai sexigu vēlu.
Kaktus 364
17 минут назад, Puss_magn сказал:
Uz kuras ielas tas ir .🤣🤣
Kaktus 364
Tu tagat nopietni ?
Kaktus 364
Kaktus 364
Mums arī darba sievietes apsveica un arī galdu ar zaceni uzstaisija. 😊😇
Kaktus 364
2 минуты назад, Sieva сказал:P
Profila bilde ir
Skatos uz tavu niku un metas zosene .Skatos un liekas ka mana sieva rakstā ))) Telefona ierakstīta sieva.
Kaktus 364
Только что, sneg сказал:Palīdzēt draugam būvēt pirti/māju, remontēt auto, darba komandējums arzemes. nu kadu halturu vel paņemt.
Galvenais lai būtu viss ka parasti, reālisms is the key.Pilnīgi piekrītu es pa halturem tikai dzīvoju. Paņem strādniekus pieved materiālus un aiziet pie mīļākās
Kaktus 364
Как же вы заебали, админ зделай так что бы я не видел эту тему. У меня уже кровь с глаз идёт.
20 часов назад, Lada Deina сказал:Tu vēl spēj tos saldenos un tai pat laikā kokaini- pliekanos tekstus izlasīt neizvēloties pie trešā teikuma? Ну и выдержка! Da sieviete tur,pat varu iedomāties kāda tipa, un kāda viņai mērķauditorija arī

Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 15. februāris - Iemesls nav norādīts
Да ты Олень 🦌 батенька ещё тот