arī fakts, piemēram, es pats šobrīd sēžu no telefona neta, jo notiek pārvākšanās uz jaunu dzīvokli.
Tikpat labi var rasties jautājums: kāpēc es nerakstu atsauksmes un t.t. - atbilde vienkārša: nav bijis iemesls izmantot dāmu pakalpojumus, un tuvākos 2-3 gadus nebūs tāda iemesla, bet palasīt citu atsauksmes, kašķus un t.t. ir visai interesanti, piekam, kautko jaunu uzzināt - nenāk par skādi
Personīgi man bija doma uztaisīt vip blacklist lapu ar numuriem pārskatāmā veidā un t.t., kas nepārtraukti sinkojas ar numuri.lv datubāzi un blacklista izņemās līdz ar operatora nomaiņu un t.t. bet, doma pazuda, laika trūkuma dēļ + neesmu dizaineris, lai normālu dizainu uzzīmētu
diezgan pasen jau biju uzrakstījis- uzlieciet filtru, lai no valsts iestāžu apakštīkliem netiek klāt šim un līdzīgajiem resursiem - būs miers, jo atkritīs ~75%... paliks tikai "tie", kas čekos no telefona, kafūžiem, mājām un tie, kas prot izmantot prokšus. Izdalītos sabnetus var atrast internetā, eku,primitīvākajā veidā iekš htaccess, vajag iemest šādas rindiņas:
meiteni, šamais ko uzrakstīju ir tikai virspusēja validācijai - ko var provēt likt forumos un t.t. , bet tajā pm precīzāka info ar visu ciparu skaidrojumiem/ aprēķiniem/formulām un t.t.
A kāpēc būtu jāuzrādās uzvārdam pareizam? Lai pārskaitītu naudiņu ir vajadzīgs tikai pareizs konta numurs..., bet nomudīties viņa nomudījās - personas kods ir pareizs (pēc algoritma)
Ierakstīts
arī fakts, piemēram, es pats šobrīd sēžu no telefona neta, jo notiek pārvākšanās uz jaunu dzīvokli.
Tikpat labi var rasties jautājums: kāpēc es nerakstu atsauksmes un t.t. - atbilde vienkārša: nav bijis iemesls izmantot dāmu pakalpojumus, un tuvākos 2-3 gadus nebūs tāda iemesla, bet palasīt citu atsauksmes, kašķus un t.t. ir visai interesanti, piekam, kautko jaunu uzzināt - nenāk par skādi
Personīgi man bija doma uztaisīt vip blacklist lapu ar numuriem pārskatāmā veidā un t.t., kas nepārtraukti sinkojas ar numuri.lv datubāzi un blacklista izņemās līdz ar operatora nomaiņu un t.t. bet, doma pazuda, laika trūkuma dēļ + neesmu dizaineris, lai normālu dizainu uzzīmētu