Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Girts87 Runas Plūdi
Ierakstīts

Lisabona ir diezgan forša  vieta, ja ir pietiekoši daudz $$.  viena no pirmajām pieturvietām visādām 3šo valstu imigrantēm , pēdējā eiropietēm.  Uz ielas tur varētu būt netīrākās meičas Eiropā, līdzās Grieķijai un citiem Balkāniem (izņemot Horvātiju ) .  Ja finansiālās iespējas pasūdīgas , un simpātiskās tinder meičas jūsu feisu met miskastē, atliek šie saloni. protams vēl var sūkt arī lēto vīnu un kniebt palaistuves savāktās no ielas. tad izdevumi krietni mazāki kā Rīgā :D

Girts87 Runas Plūdi
Ierakstīts

un to saka cilvēks, kurš jūtas tiesīgs, un skubina mani nodarboties ar rasismu, rupjībām forumā ?? :D Tev literatūra nebūs nākusi par labu,  turpmāk, palūgšu, neadresēt tādu sviestu man privātās vēstulēs, jo bloķēt moderatorus, par nožēlu, nevar.

Girts87 Runas Plūdi
Ierakstīts

Te lkm tiešām lielākie dolbajobi novākušies.. Domā nopirkuši minetu, pirksti gaisā.. plānā galdiņa urbēji :D :D

arlabunakti maukas, es jūsu vietā no šiem pamuļķiem naudu neņemtu pat oficiāli noformētu kā ziedojumu par jūsu skaistajām  acīm :D

Girts87 Runas Plūdi
Ierakstīts

Tu drīksti viņas cenu x2 noziedot piem. bērnu namiem un būs uzreiz cenas ziņā interesanti un būsi ko labu padarījis, ne tikai tukši irsis.

Domā baigi vajadzīgi man tie slud un tavs viedoklis ? Gan es zināšu ko ar savu naudu darīt, vai ar ko satikties .. pamuļķi :D

Girts87 Runas Plūdi
Ierakstīts

Kur nu gudram ,skaistam un bagātam saprast mums,pamuļķus no xtra.lv. Paēdušais nekad izsalkušo nesapratīs,tā tas vienmēr ir bijis un būs.

Bet,kā jau Caps teica,girt87 - mēs jau cenšamies Tavā labā,lai Tev būtu interesanti,tāpēc pacenties vien saprast mūs.Mēs jau arī vēlamies tikai mazdrusciņ Tavas uzmanības... :)

girts87 re ku speciāli Tev piemeklēju,Tavai gaumei.Patīk?

https://intim.lv/lv/adv/read/hetero-woman-looking-for-sex/666515/index.html

ja cena būtu x3, varbūt pat liktos interesanti, un piesaistītu uzmanību uz dažām sec., lai painteresētos kas tā tāda ir  . bet nē , nav manā gaumē , pārāk masīva meiča, apakšveļa vai peldkostīms, nevar saprast, galīgi garām . tādi augumi man ne īpaši patīk , un, ja nevar nobildēties normāli, tas arī neko labu neliecina

Kā jums Līgo ? Bija forši ?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.