Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts

Nu gan laiki pienākuši. Viena no savulaik populārākajām šī foruma darbonēm, kuru, manuprāt, rīklē izdrāzusi gandrīz puse Rīgas (labi, to vēl varētu piedot un aizmirst, jo katrs ir pelnījis otro iespēju izrauties no ""senākās" profesijas), tagad slavina Putlera režīmu un iekļūst 14.Saeimā 😨 Smieties vai raudāt? 

Jāņem vērā, ka deputātiem un politiķiem kopumā ir daudz augstāks pieļaujamās kritikas slieksnis, tāpēc ar viņas pagātni lienot politikā ir jārēķinās, ka kādā brīdī žurnālisti savāks pārliecinošu materiālu. Nu neticu, ka izdosies noslēpt savas bijušās profesijas slavu. Jāgādā popkorns.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts

No publiskotajiem meiteņu uzvedības noteikumiem ir redzams, ka suteneri jau rēķinājās ar iespējamiem policijas apmeklējumiem. Droši vien īres līgumi ar meitenēm jau bija noslēgti pa tiešo, līdz ar to viņas šobrīd turpina atrasties tajos pašos dzīvokļos, un "aizmugure" no ārvalstīm droši vien nav mainījušies. Mans viedoklis, ka policija paņēma ciet vienu vietējo keksu, kas te palīdzēja LV ar loģistiku, bet tas neizjauca visas noziedzīgās organizācijas darbību. Policijai jau tomēr mērķis nav paņemt ciet vienu pešku un priekšniecībai atskaitīties, ka mēs uzdevumu izpildījām, bet gan izskaust visu organizāciju. Pieņemu, ka viņi vēl pie tā strādā, tajā skaitā sadarbībā ar interpolu (tā, protams, cerīgākā versija). Būtu interesanti papētīt, kas ir brīvības ielas ēkas (vai vismaz dažu attiecīgo dzīvokļu) īpašnieks, jo manā skatījumā viņš ir vismaz sutenerisma atbalstītājs. 

Pašas meičas atrodas svešā valstī, nav pietiekoši uzņēmīgas, lai atrastu jaunas telpas, visdrīzāk arī ir iebiedētas un pašas līdz galam neapzinās, ka pēc būtības ir cilvēktirdzniecības upuri. Es domāju, kamēr UA meičas nenomainīs adresi uz kādu neitrālu (nevis visiem zināmās brīvības, zvaigžņu, vagonu), tikmēr nav pamata izdarīt secinājumus, ka viņas ir "brīvlaistas" no verdzības. Tie noteikumi bija vnk pizģec pret visām cilvēktiesībām - labi ka padirst drīkstēja ar operatora atļauju. Darbs no 11-1:00, tikties ne ar vienu nedrīkst, uz veikalu nedrīkst bez atļaujas... Un pasniedz viņi to, ka operators jau baigi saprotošais...

Izskatās, ka brīvlaista varētu būt Lika, kura sākumā bija tajā pašā Brīvības, bet pēc tam varbūt pati par sevi atlidojusi un iekārtojusies kā frīlancere. Man šķiet viņa ir nesaistītā adresē ar citu pakalpojuma cenu, baigi nesekoju līdzi importnieču topikam. Tā kā varbūt ir cerība, ka meitenes uzdrošināsies otrajā vai trešajā reizē ierasties uz savu galvu. Bet kamēr suteneri nejutīsies apdraudēti, tikmēr viņi turpinās iebiedēt meitenes un nekas nemainīsies.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.