Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Prostitūtas Ārpus Darba Laika
Ierakstīts

Kur Tu rāvi,ka es saku,ka man tas riebj un,ka pie manis izšauj kuli un kāds ir neapmierināts?Viss ir ok un 97proc.atgriežas,nav arī tā,ka es negūstu orgasmus un baudu,bet ir tā,ka vīrieši nemāk sagādāt to baudu,savas dzīves gaitā ar sievām nav iemācijušies un tad domā,ka es kā robots te visu dienu kaukšu un stenēšu laimē ja man tā orgasma nav,no tās tēlošanas jau nogurst.

Nesaka ka tev riebj, bet darbs nevienmer ir vieglis, citreiz ir nepatikams, bet smaidu uz sejas un telo ka patik! ari tie 3 % maksa un grib justies apmierinati!

Ierakstīts

Viņš to sapratīs, ja arpus darba laika biji laba māte! Un tas ko dari ir nosodāms tikai skaudibas, greizsirdības un citu netikumu dēļ! Jo ko gan mes virieši daritu ja tādas darbones nebūtu! Pat šāds forums nebūtu! :) Viss briesmigākais ir kad ar to nodarbojas narkomanes devas dēļ un alkoholikes pudeles pēc! Bet ja tu to pieproti un sagādā virietim to ko viņs vēlas un viņš aiziet apmierinats, ar ko tu esi sliktaka par psihologu! :) Un lai to labi daritu ar jabut labam psihologam! Jo ka sapratisi ko virietis velas! Cik esmu sapratis jus abas esat labas, tikai novirzieni dazadi!

Ierakstīts

Pati atbildeji uz to ko gators teica! Gūt baudu dodot, arī vīrietis to grib! Tad varbut labāk notēlot ka tev tas patīk, nevis man tas riebj teikt, izšauj kuli un ej! Tas ir viens no iemesliem kapec gandriz vairs neapmekleju tadas sievietes, jo man patik dot un no tā gūstu baudu! KAtris pelna kā māk un to nevar parmest, zinu tev ir bērns un mājas dzive, bet par zvirbuli neko nezinu, varbut vinai tas ir svarigi apmeklet tadus pasakumu un patīk gūt sniegto baudu!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.