Man savukaart ir radushies savi noveerojumi un izdariiju secinaajumus, proti, ir sameeraa, nesaku, ka lhoti daudz taadu ir, meitenhu, kuras neatsakaaas no { papildus ienaakumiem } - vinhas jau darbojas sen, pie tam nav nobruzhaatas, nav leciigas un visaadi citaadi ir visss ok - saape jau ir par to, ka par taadaam te neviens nekaaa neraksta - te raksta par taadaam, kuras ir pietuukushas un pretiiigas, pat briinos, ka par taadaam te vispaar ko piemin.......
Un ir dalha, kas pa retam kaut kur kaadreiz ir savas koordinaates atstaajushas publiskaaaa telpaa - veel joprojaam pie vinhaaam staigaaa vechi un visss notiekaas - taaas ir smukas meitenes , bet NEVIENAS atsauksmes un nekaadas info, Baronaaa viss notikaaas, sheit visss ir laikam tikai prieksh drachiiitaajiem.
Kaads tuuliit gan jau saaks maaciit - kaaapeec pats neraksti par taadaam - zinu, bet savaa laikaa ir rakstiiits dafiga, un shis netikums mekleeet laupiijumus aizsaakaas lhoti jau sen, kkad veel bija taa maaaja uz Melngailha un Valdemaarenes stuura,,,,,,
Laikam rezumee par to, tauta nedalaaas ar savaaam peerleeem, tauta pa maukaaam staigaa - bet nhjihuja te neatspogulhjojas tas viss, dziiivoju pretiii vienai drachiiitaaajai, preteeejaaa maajaaa, meitene nav slikta - taaapeeec vinhai klienti ir sameeraa daudz, redzu un smaidu, kad redzu netiishaam kaarteeejo laimiiigo..... bet neviens neraksta, nekur ne pushpleesta vaaarda....nu jaaa , tauta skopa palikusi ???? neveeelas daliiities ar to veertiigaaako un LABAKO, klusiiibaaa cerot, ka es esmu vieniiigais uzshaaaveejs shamai ??? Naivi gan taaa domaat, veeleeetos dzirdeet juusu domas - no cilveeekiem ar pieredzi, ar savu viedokli un redzeeejumu.
Ierakstīts
i razoshljis kak more karablhi.......