Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

+1.

Tik nez kā tie "gudrie" šo situāciju pētīja : brauca pa Lienes ielu visu dienu un skaitīja meitenes vai ņēmājus? Meklēja unikālus sludinājumus? Drīzāk jau zīmēja kaut kādas tabulas un grafikus no kaut kādas mistiskas statistikas :D

Anyway, daļa šī foruma lietotāju tiešām varētu objektīvi pastāstīt par šī biznesa plusiem un mīnusiem, a šie spriež neko nezinot... kaut gan kas zin - prieki patīk visiem! :D

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Tur tiešām iet vaļā loterija - citkārt gandrīz bariem, citreiz atkal nevienas... Ja izmet loku divreiz, tad pa tām 5-10 min viņas pat dažkārt pamainās :D Esmu caurbraucis tikai pa vakariem, pa dienu nav sanācis - varbūt citas grozās, bet pa tumsu tur ir +/- vienas un tās pašas sejas. Decembra brīvdienās kaut kad pa dienu arī redzēju vienu labu izņēmumu, likās pat ļoti forša! 1 no 100 gadījumiem varbūt patrāpīsies tāda, jo vakarpusē tur suteneri savas vietas izskatās jau ir sadalījuši un neļauj citām grozīties... kaut gan hvz kādi viņiem tur tie likumi...

Svētdienas pēcpusdienā/vakarā man radās sajūta, ka sācies pavasaris! Ap 19:00 izmetu loku pa Pļavu, Lauku un apkārtnes ielām - ievēroju 8-9 darbinieces. 2 pat izskatījās un uzvedās pietiekoši adekvāti, viena bija diezgan smuka, bet nevarēja saprast vai ļodzīgā gaita bija saistīta ar apreibinošo vielu koncentrāciju organismā vai 15 cm papēži melnās kupenas šķērsošanai.

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Alexxa, piekrītu, dzeltenās pases tur tiešām būs tikai tad, kad sētas mieti zaļos un varbūt pat arī ne tad, jo pēc paskata tur daudzām diemžēl redzams, ka šādu pasi nav iespējams iegūt...

Kur tieši Rumbulā ir tās točkas? Kaut kur ap auto tirgu? Galīgi tur ikdienā nebraucu, tāpēc bilde pilnīgi neskaidra. Sporta pēc kādreiz jānobrauc garām.

Bet nu labāk vispār nemēģināt šādus variantus, saķert kādu slimību apakšējās galvas iegribu dēļ nu nepavisam nav tā vērts. Tad jau labāk aizšaut līdz Amsterdamai, kur viss legāli un ir zināma ticība, ka logos esošās dāmas nepārnēsā sazin ko. Izvēle arī visām gaumēm.... :)

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Back to topic.

Ziema dara savu. Izsļūču cauri rajonam aizvakar - gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Bez variantiem. Pilnīgi tukšs.

Tā kā rudenī arī nebija variantu, tad jāgaida vasara - varbūt situācija uzlabojas, bet nu ja godīgi, tad neliekas, ka tur ir kam plaukt un zelt.

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Krāsotāju parkovka garām, nu vismaz skaidri zināms, ka tur ne par ko. :D

Te pāris pievakares dažādos laikos esmu izmetis loku - patukšs rajons. Kaut gan kā kuru reizi - citkārt saskrien, bet pa lielam aukstā laika vai citu iemeslu dēļ tur izvēles nav.

Kaut gan esmu ievērojis vienu blondīni, kas tur samērā bieži uzpeld, pa gabalu izskatās ok, viņai mati bieži tādā lielā bizē. Varbūt kāds zin ko par viņu?

Pēc sejas neizskatās īpaši laipna, bet šamējo nekad neesmu redzējis stutējam sētu, savukārt citas tur sazinko ir salietojušās un tad tur viena otru stutēt. Īstenībā drusku žēl, cilvēki sevi tā nolaiž pa atkarības taku....

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

:D :D :D :D :D :D !

Kiker Tevi razkoļīja,, nebiju gan Tevi tur manījis, bet nu Meteni jau mums nekarinātu makaronus! :D

Kā jau minēju iepriekš, braucot pie mīļākās uz Vārnu ielu, šad un tad izbraucu pa rajončiku!

Parasi tur braukājos laika posmā no 21-23 jo tad mana družka atgriežas no darba un es vņu sagaidu!

Manis minētajā laikā 21-23 situācija ir sekojoša:

1) Uz lauku ielas pēdējos divos gados esmu redzējis 1 darboni;

2) Vienreiz vasarā uz pļavas ielas ap 20:00 bija veselas 4 darbones, braucu garām un sasmējos, jo izskatījās, ka plaņorku pirms darba dienas uztaisījušas! :D

Vairāk uz Pļavas un Mūrnieku iels neesmu redzējis nevienu!

3) Uz Čaka un Alauksta ielas stūra šad tad kāda stāv;

4) Visvairāk darboņu ir uz Pērnavas ielas posmā no Zvaigžņu līdz Asara ielai un uz Asara ielas no Pērnavas līdz Lienes ielai!

5)Tad vēl, kā jau Meiteni minēja, viņas ir fēniksā, Zilajā dimantā un arī Degvielā uz Tallinas un laikam Lauku ielas krustojuma;

6)Pāris esmu manījis arī uz Krāsotāju ielas pie Tallinas ielas!

Es jau minēju, ka pāris gadus epizodiski piebraukāj uz vārnu ielu un NEKAD neesmutur redzējis nevienu kautiņu tajā rajonā!

Varbūt vēlāk Tur kautkas mainās, bet tad jau es esmu gultā!

Jā vēl kas, kruķi gan tajā rajonā ir nenormāli daudz!

Krīzes laikā un vasarā tur netrūka glītu zaķu, bet tagad gan diezgan bēdīgs kontingents!

Tā kautkā!

Gators Vērīgais!!!

Gators, labs review, vismaz fakti no pieredzes.

Šonedēļ esmu izstūrējis tur cauri sākot no 19:00 beidzot ar 21:30:

Lauku/Pērnavas - tur tieši pirms svetofora gandrīz visas reizes viena bija. Max 3. Bet strašnās. Pārājā lauku ielas posmā nav, redzēju vienreiz tuvu Fēniksam staigāja - bet tad laikam arī tikai pārgāja no vienas vietas uz otru.

Nākamie spoti, kur parasti kaut kas ir ir Lienes un Pļavas/Mūrnieku stūri. Tur arī pa 1 pa divām atrodas. Salīdzinoši labākas kā Lauku.

Ja šajās trīs vietās nav, tad praktiski nav nekur - šie ir top spoti/indikatori, cik esmu novērojis. Pērnavas sākumposmu un pēc tam Asara es neņemu par pilnu, lai gan tur parasti arī kāda grozās. Tur satiksme kaut kāda visu laiku, negribās tur baigi vilkties pa malu. A uz Lienes pārsvarā var mierīgi ripināt un vismaz redzēt, kas tur šodien sanācis.

Krāsotāju vispār neko neesmu redzējis, kad riņķoju pa kvartālu, a pa to Lienes ielas posmu līdz Krāsotāju vispār labāk nebraukt, jo tur tas bruģis ir tāds, ka riteņi krīt nost! :D

Taisnība - toreiz bija laikam neveiksmīga diena, kad divus kautiņus redzēju. Bet vienu no tiem kaušļiem gan redzēju atkal uz ielas citreiz, viņš pēc skata tur bīda kaut kādas kreisās lietas.... kaut gan visi tur tādi aizdomīgi :D Meičām toč tur kaut kādi uzraugi/sutķiki visu laiku apkārt - ja mentiem būtu interese, tad tos tur ātri varētu aplasīt, jo viņi tur baigi grozās, bet nu varbūt neko nevar/negrib piešūt.

Karoč, tur pie baigās veiksmes varbūt var redzēt kaut ko normālu vakaros. Ja kādreiz sanāks, jāizbrauc pa dienu - varbūt Kikers taisnība, ka pa dienu tur arī kaut kas grozās.

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

kikers, neņem ļaunā, bet ja visas un visus pazīsti, tad kāpēc brīnījies, ka vakar ap 20iem tur nevienas nebija? Ja zini viņu darba kalendāra ritmus, tad aplaimo arī pārējos - lai nebraucam pa tukšo, savādāk sanāk, ka mēs vakar tur ar 30 min intervālu esam tikai riepas deldējuši ;) Roberto jau pavēstīja, ka 7dienas ir garām, kas praksē arī apstiprinājās.

p.s. jautājums no tava skatu punkta - cik bieži tu šajā rajonā esi redzējis meitenes, kas tiešām ir OK? varbūt viņas tur iedalās atkarībā no dislokācijas vietas. man, piemēram, liekas, ka lauku ielā pagaidām konsekventi esmu redzējis briesmīgākās, ja neskaita pērnavenes tauriņus. varbūt vari trijos vārdos izstāstīt, ja vispār kādas kopsakarības šajā rajonā ir iespējams atrast.

nokia nu tu lol. es tajā rajonā dzīvoju, man nevajag stāstīt, kas ir kas, pazīstu praktiski visus un visas.

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

kikers, sporta pēc izmetu loku arī vakar un šodien.

Secinājumi: 2diena kādas 45 min pēc tevis minētā laika bija pilnīgs zero, varbūt viena kaut kur pavīdēja

šodien ap 19:00 bija gan. standarta vietās. kopumā pa visu kvartālu kādas 9 sejas varēja sazīmēt... bet nu level no mega strašna līdz viduvēji (viens vienīgs izņēmums). Nu nez, tur ir baigā loterija, lai ko acij tīkamu sazīmētu, kur nu vēl domāt par kaut ko vairāk. Turklāt 9 gb. uz visu lielo kvartālu laikam nav daudz, protams, izbraucot divus apļus viņas tur drusku norotē, ja kāds paņem vai ekipāža uzsvīst

varbūt te kāds regulāri brauc s-pils virzienā? vai tur arī ir kapeņu stāstiņi? :D Varētu pat izsludināt konkursu par to, kurš ieraudzīs vissimpātiskāko šī aroda pārstāvi uz ielas. uzvarētu ar labu rezultātu būs ļoti grūti :D

Lauku Ielas Prostitūtas
Ierakstīts

Pievakarē intereses pēc izmetu loku pa šo izslavēto rajonu un visām sīkajām ieliņām - Lienes, Pļavas, Lauku, Krāsotāju, Zvaigžņu, Mūrnieku... Pašam jāpārliecinās par visu mītu atbilstību patiesībai.

Akls neesmu, bet pēc visa rajona izsijāšanas sausais atlikums ir 0! Tur pie Deglava netālu no tās baznīcas bija viena vienīga mature, kas nepārprotami bija senākās profesijas darbone. Visās pārējās ielās neredzēju pat vientuļas meitenes staigājam, kuras vismaz teorētiski varētu būt no šīs cilts... VIenīgās vientuļās bija Zvaigžņu ielas rajonā, kas staidzināja suņus! :D Ok, ārā nav pavasaris un laiciņš nav patīkamākais, bet izbraukt visu rajonu un redzēt tikai vienu - tas laikam nav īsti normāli. Laiks nav īstais? Ielas točna bija pareizās - izslavētā Lauku iela vsp bez cilvēkiem... kur viņas tur ir? hvz!

Tai pat laikā varu pateikt, ka rajons ir drūmāks par drūmu un es kaut kā apšaubu iepriekš forumā minēto, ka meitenes no dzīvokļiem varētu iziet, piemērma, uz krāsotāju ielas. Lai siltu dzīvokli iemainītu pret to rajonu, tiešām ir jābūt zem ripām vai adatas vai arī pilnīgam naudas iztrūkumam. Visu pasliktināja mitrais rudens, bet sorry - bomži, apšaubāmi tipi. Meiteņu vietā redzēju šādas ainiņas- bomzi/zagli, kas braucot mašīnai paslēpās aiz stūra, bet man pabraucot garām izlīda atpakaļ uz Lienas ielas un cītīgi vēroja 2. stāva logu. Apjomīgs čalis gados ar cietumnieka skatienu un ģērbies tikai apakškreklā mierīgi devās Deglava ielas virzienā, lieki teikt, ka tas bija netālu no cietuma... Kkur Zvaigžņu ielas rajonā divi čaļi ielas vidū aktīvi skaidroja attiecības, trešais visu to vēroja. Man tieši bija tur jābrauc cauri, jo pirms tam biju iebraucis tupikā - čaļi mierīgi pavirzījās uz ielas malu turpinot boksera cienīgu sparingošanu savā starpā - tikpat labi viņi man pie viena varēja stiklu izvālēt tīri sporta pēc, ka es tur pa vidu nejauši patrāpījos. Tāpat uz Tallinas vai Matīsa ielas spontāni izcēlās kautiņš starp diviem čaļiem - tie gan pēc pāris sitieniem aprimās un arī garāmgājējs viņus sabremzēja...

Vai nu izbrauciens bija reti neveiksmīgs meiteņu un reti veiksmīgs negatīvo lietu ziņā, bet šis rajons man tiešām neatgādināja vietu, kur kaut ko var dabūt...

Nesaku, ka es gribu ņemt tādas, bet vismaz nopētīt sporta pēc gadās. Ja nu kāda normālā no dzīvokļa izlīdusi. Veči padalaties ar info - kur tad viņas tur pulcējas aukstajā laikā? Varbūt arī viņas svētdienās atpūšas? :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.