Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Labā/sliktā
Ierakstīts

Nav ko pielikt :)

Nu te atslēgas frāze ir vienkārša - vismaz man, nez kā citiem, man jārodas sajūtai ka meitenei patīk tas ko dara, sadrūmis ģīmis sasteigtas kustības ka tik ātrāk ir kārtīgs "turn off" lielākā daļa pērkamās tādas ir....
Arī jautājums vai tev ir uguns vai cigarete ir konkrēts "turn off" man kā nesmēķētājam, tas bija pēdējāis pilines kombinācijā ar neieinteresētu saskābušu ģimi kas skatījās kaut kur prom kad satikos ar meiteni lai vestu pie sevis, piestāju ar mašīnu malā un pateicu lai tinās :D.
tagad aprakstīšu to ļoti reto gadījumu ar meiteni kas man palicis atmiņā kā labs piemērs:

1. jau saruna pa telefonu bija jauka un varēja just pozitīvismu meitenes runā, atbraucot, nedaudz pačatojām un pasmējāmies par ikdienišķām lietām, viņa izteica komplimentu par manu izskatu (vienmēr eju pie meitenēm sakopts un labi saģērbies ar labu attieksmi), padzērām kafiju iekodām pa kādam našķim, kādas 10 min tad sekoja forša priekšspēle, skūpsitj;am un glāstījām viens otru (lielākā daļa citu meiteņu cenšas pēc iespējas ātrāk dabūt prezi virsū un sākt sūkāt mērkaķa ātrumā domājot ka tā būs tā maģiskā lieta ka vecis būs uzbudināts kā nekad lol :D bullshit tieši pretēji.. nu vismaz man) tad sekoja burvīgs sekss dažādās pozās meitene bija dabīgi mitra (kas ir svarīgi skaidrs ka tad viņs nemokās cerot ka tik ātrāk vecis beigtu nu jā ģeniālā frāze tev vēl ilgi ir psec vienkārši jā zini bļe vēl 3 min 5 sekundes un 45 simtdaļās looool :D ) nu pēc tam sekoja masāža no viņas puses ne tikai prasta mugaras paglaudīšana bet visu erogēno zonu masāža + ar ķermeni no mugurpuses un pēc tam arī kad gulēju uz vēdera, pēc tam es viņu pamasēju, un tad vēlreiz mīlējāmies, ne vienu mirkli viņa neskaitīja laiku pabiju kādas 1.5H stundas vietā, bet zato viņai bija labi nesasteidzot visu pati uzvilkās uzbudinājās, un pie tam vēl tā nebija viāni viena reize ar mani bet vēl 4 atkārtotas. Bija viņai labi gan nauda gan bauda, gan man.

Tas ko es aprakstīju protams ne vienmēr ir iespējasms tāpēc ka meitenes bieži jau ir notrulinājušās no šī visa ja viņa ņem pa vairākiem dienā, protams meitenei arī jāpatīk tas kurš pie viņas atnācis, (nu tak ar 60 gadīgu resnu noaugušu veci viņai nebūtu tādas attieksmes) te atkal nāk prātā teiceins no vienas meitenes ka viņs skatījuisies pa logu kas uz ielas stāv un tad izlēmusi vai laidīs iekšā vai nē. Nu un protams no vīrieša ar tikpat daudz atkarīgs, kopts ar jauku attieksmi utt

Bet tas galvenais kāpēc šīs nozares meitenēm defaultā nekas īsti labs nevar sanākt ir tas ka viņas ir notrulinājušās (UN VIŅĀM VAIRS NEPATĪK TAS KO DARA JEB VIENKĀRŠI SAKOT ZB JAU VISS, BET NAUDU TA VAJAG) ar laiku, un tu vari būt nez cik labs un ar kādu attieksmi rezutāts parasti būs viduvējs.

Nu ko gribēji skarbo patiesību dabūji vispār katrai meitene būtu tādi jautājumi jāuzdod kad vecis dodas prom, tā visiem būtu labāk, bet pārsvarā viņām pofig dziļi pie kājas, telefons zvana bez mitas un būs bars citu... (starp citu tas arī milzīgs "turn off" ir ja procesa laikā jau runā par nākamo tikšanos) Vispār jau jebkurā gadījumā būtu jāievēro princips sasoli mazāk sniedz un pārsteidz ar ko vairāk, visvairāk besī tā drudžainā laika skaitīšana, kad skaita pat to laiku kad jau esi purnu pa durvīm pabāzis, nu kas tev pa tām 5 min notiks, ??? Vai tad nav paīkamāk un izdevīgāk ja pie tevis atnāk 3,4 vai vēl vairāk reižu???

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.