| QUOTE (sexclub @ Jan 27 2006, 09:19 AM) |
| 22. http://www.SexClub.lv/ Tapšanas stadijā! |
O, shis ir iipashi deriigs info! ![]()
Tipa, ziniet, shodien dzima viena superiiga caca, gaidiet, driiz izaugs
wwwjur 29
Ja nu galiigi nekaadi nesanaaks, tad buus vai nu jaamaina kompis, vai tavai cjiksai buus jamaina dzeks
wwwjur 29
Nopirki? kuru nopirki?
wwwjur 29
| QUOTE (kazzz @ Oct 22 2004, 04:40 PM) |
| HP PhotoSmart 945 pagaidaam kandidaats Nr.1 www.xl.lv 248ls |
Par to pashu cenu Minolta Z2 ieliks taadaas shtelees: auto fokuseshanaas aatrums, optiskais zoom/uz digitaalo neskaties/, gaisma telefoto rezjiimaa, shkjiet ka vairaak fikseetie rezjiimi /sports, nakts, panorama...u.t.t./, super makro rezjiims, manuaalais sleedza aatrums liidz 30sek, seerijfoto liidz 10kadri 1sek.
Z2 zaudee: mazaak pikselji, bet tas ir sikums, mazaaks LCD displejs.
Vispaar aatrumaa neatradu plashu info par hp945, taa ka mans info meibi nav pareizs.
p.s. z2 pats gribeeju pirkt
wwwjur 29
Tai forumaa, kuru Tev ieteicu, izraadaas ka par s3500,s5500 veel nemaz nav atsauksmes
bet par z1,2,3 gan ir ko palasiities.
wwwjur 29
Rediģēja wwwjurEsmu noleemis iegaadaaties ciparu fotiku, taa kaa esmu naturaals profaans ssajaa jomaa mosh kaads var man paliidzeet......
wwwjur 29
Kazz, moska taa nemaz nav vinja, bet kaads tiiniidzers, tipa kaa Su4ka's staastaa ![]()
wwwjur 29
Taveejais autinjsh?? ![]()
wwwjur 29
| QUOTE (ReXXX @ May 26 2004, 01:14 PM) |
| Es pirms divam nedeljam dabuju no Daugavpils vienu |
Uzcienaa ar plashaaku info
wwwjur 29
| QUOTE (kazzz @ Apr 26 2004, 03:29 PM) | ||||
|
wwwjur 29
| QUOTE (Pepper234 @ Apr 8 2004, 12:28 PM) |
| Skatos, ka forums saak lenaam apklust. Kas notiek tuata? |
Vajadzeetu buut taa kaa otraadaak - pavasaris taksh ![]()
wwwjur 29
| QUOTE (SEX_gribos_26 @ Mar 10 2004, 09:59 AM) |
| |
Kur taadu raavi?
wwwjur 29
Nav jau tik svariigi par briivu vai par 15, vai 30Ls, Ir tak biski atskjiriiba vai 1st trrrrrrrr un pa maajaam, vai tusins ar beibi..... Bet iisteniibaa ir taa, ka reizeem velk uz 1st draati, reizeem uz tusinju.
Un vispaar, brizjam nesaprotu - kaapeec izdodu naudu par to ko maajaas var dabuut par velti
bet taa nu ir
wwwjur 29
| QUOTE (Inteliģents @ Jan 14 2004, 03:09 PM) |
| Man ne vienu vien reizi ir sanācis ar gribulitēm:) Viss normāli: uz visu nakti, arī exemplāri bija normāli Pie vienas biju ciemos (uz nakti), protams ar šampanieti un augļiem. Dabūju visu ko gribēju. Vēl agrā rītā dabūju gultā kafiju un ne tikai:) Otra pati atbrauca, tāda bagāta izvirtule. Pēc viņas, knapi staigāt varēju:) Sakoļīšanas laiks aptuveni 4 dienas (sāc nedēļas sākumā saraksti, tad pēc pāris dienām dabū telefonu, a tālāk jau tehnikas jautājums. Lūk tā Vēl veiksmi visiem no GRIBU un tiem kas GRIB:) |
Labi ja ir naktis briivas ![]()
wwwjur 29
| QUOTE (erikxx @ Jan 12 2004, 11:39 AM) |
| Pievienojos apsveikumam....labaak veelaak, nekaa nemaz:))) |
Teica veicmeita un uzseedaas uz ziimulja ![]()
Es ar pievienojos apsveikumiem
wwwjur 29
| QUOTE (Neziniitis @ Jan 7 2004, 10:50 AM) |
| Pasakiet miillaa tauta vai kaads no jums ir saticies no gribu.lv ar kaadu sievieti kura par to neprasa naudu,ja ir tad luudzu savas atsauksmes? |
Lielaakaa dalja no vinjaam ir nu taa, taa........ ne manaa gaumee. Dazjas reizes esmu ticies - apnika. Savaadi, bet pirmaa ar kuru satikos bij ok, bet tas jau bija pasen.
wwwjur 29
| QUOTE (kasjaks @ Dec 27 2003, 07:05 PM) |
| raamis labs - seja videeja, bet nu dula. |
kaa zini? arii esi ticies?
Ierakstīts
neesmu speciālists, bet šķiet ka viss ir galvā... ir bijušas līdzīgas problēmas. viegla iešmigošana nelīdz?