| QUOTE (su4ka @ Oct 7 2004, 04:42 PM) | ||
Cigaretes daargas... 4+Ls... Iire man ir 35 |
| QUOTE (lovers @ Jul 30 2004, 08:17 AM) |
| mozh kolektiivi tas guntars jaatrod un jaasadod vinjam pa purnu? protams vinjsh no shaada liktens vareetu izvairiities, ja katram uzsauktu meitenes uz taam 12 h, kaa soliits tekstaa |
Guntars droshi zeezh kaukur uz ielas un bomzeejas, nejau uz sava vaarda tie keksi straadaa, sarunaa bomzi lai uztaisa bankas kontu, un peec tam ar karti njem nost naudu ![]()
Offic kaads uzrausies.
Ja nebuutu kas uzraujas E.Grinbergs & Co nesludinaatos tik aktiivi ![]()
Hehe... Nu paldies, paldies. Prieks par apsveikumiem, buchas visas sanjeemu, bija
baigi salda ![]()
Kautkaa galiigi negaidiiti sasveicaat. Jo gadinju vairaak jo apsveiceeju mazaak,
taapeec shodien ieluurot shai topikaa paarsteigums un priecinsh bija neviltots.
Buutu LV uzaicinaatu uz dropi, bet bet ... PALDIES!
Rediģēja jarmandins
Pavasaris asiniis shalc, pavasaris meedz buut arii tad kad nav pavasara iisteniibaa, bet norauties no keedes ir labi laiku pa laikam, savs adrenaliininsh
asiniim nenaak pa sliktu un shiiberis atslaabst biski. ![]()
jaam.
Redzees kas buus kad citu korpusu dabuushu. Nupat ierubiiju bet
nekas nenotiek, ventili visi shancee bet uz ekraana nekas. Man koplektaa ar to plati naaca taads tasteeshanas agregaats. Tas tjipa raada ka procis ir vai nu bojaats vai nav uzinstaleets labi, bet procis tikko no veikala plaukta un visa uzparikte nesleedzaas iekshaa jau no saakuma, kaukas kliksk baroklii. ![]()
MS-6712(v1.X) ATX Mainboard
KT4AV series
Razotaajs: Micro-Star International
Znacit man ir atx. Ari atminju ieliku jaunu jo pentiumam bij edo. HVZ ![]()
Nopirkshu jaunu toweri nakoshnedeelj ja neies jaastiep uz remontu. ![]()
![]()
![]()
![]()
Iesleedzaas triisreiz, bet nekas tolkam nenotiek, kad nospiez power pogu
notirinaas proca ventils un viss, 1 no 100 nospieshanaam ierubaas. Man ir towers kuraa pirms uzlaboshanas bija pentiums 200 pro. Mozka shausmiigi vecs baroshanas bloks? AT un ATX nesader? ieliku iekshaa amd 2400+ maates plate ir iistaa, speciaali prieksh amd xp prociem. ![]()
![]()
![]()
Maates platei vajag atx, a kas man ir hvz. nav rakstiits.
Paldies!
Kur Rigaa var atkodeet mobilos aarzemju lai Latvijaa straadaa? ![]()
Ierakstīts
Tīri jautri.. sakautrējušies nabadziņi. pirmo reizi zvana.
Pēc tam jau būs drošāki.