Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (su4ka @ Oct 7 2004, 04:42 PM)
QUOTE (Saint @ Oct 7 2004, 04:42 AM)
Njaa Uk viss daargs tapeec prieks LV veel 250 nedelja liekas kruta a tur so so

Cigaretes daargas... 4+Ls...

Iire man ir 35

SIA "klubs"
Ierakstīts

QUOTE (lovers @ Jul 30 2004, 08:17 AM)
mozh kolektiivi tas guntars jaatrod un jaasadod vinjam pa purnu? mad.gif
protams vinjsh no shaada liktens vareetu izvairiities, ja katram uzsauktu meitenes uz taam 12 h, kaa soliits tekstaa laugh.gif

Guntars droshi zeezh kaukur uz ielas un bomzeejas, nejau uz sava vaarda tie keksi straadaa, sarunaa bomzi lai uztaisa bankas kontu, un peec tam ar karti njem nost naudu wink.gif

JUBILJEINJIKS
Ierakstīts (rediģēts)

Hehe... Nu paldies, paldies. Prieks par apsveikumiem, buchas visas sanjeemu, bija

baigi salda wink.gif

Kautkaa galiigi negaidiiti sasveicaat. Jo gadinju vairaak jo apsveiceeju mazaak,

taapeec shodien ieluurot shai topikaa paarsteigums un priecinsh bija neviltots.

Buutu LV uzaicinaatu uz dropi, bet bet ... PALDIES!

post-1909-1290283248,52_thumb.gif

Rediģēja jarmandins
Ve4i paliidziet!
Ierakstīts

jaam. unsure.gif Redzees kas buus kad citu korpusu dabuushu. Nupat ierubiiju bet

nekas nenotiek, ventili visi shancee bet uz ekraana nekas. Man koplektaa ar to plati naaca taads tasteeshanas agregaats. Tas tjipa raada ka procis ir vai nu bojaats vai nav uzinstaleets labi, bet procis tikko no veikala plaukta un visa uzparikte nesleedzaas iekshaa jau no saakuma, kaukas kliksk baroklii. sad.gif

Ve4i paliidziet!
Ierakstīts

huh.gif Iesleedzaas triisreiz, bet nekas tolkam nenotiek, kad nospiez power pogu

notirinaas proca ventils un viss, 1 no 100 nospieshanaam ierubaas. Man ir towers kuraa pirms uzlaboshanas bija pentiums 200 pro. Mozka shausmiigi vecs baroshanas bloks? AT un ATX nesader? ieliku iekshaa amd 2400+ maates plate ir iistaa, speciaali prieksh amd xp prociem. sad.gifsad.gifsad.gif

Maates platei vajag atx, a kas man ir hvz. nav rakstiits.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.