Kādu laiku neesmu šeit izpaudies, bet nedomājiet, ka es tagad esmu beikts, slims vai emigrējis!
Tā nav, esmu dzīvs un pie labas fiziskās un finansiālās veselības! Apkārt arī staigāju, bet nav to iespaidu ar ko padalīties. Ir viena laba - Zvirbulīc pie kuras piestaigāju nepiedodami bieži, bet jaunu iespaidu nav! Tikko atkal biju pie meitenes ar nr: 20448615, vārdu nezinu un nav svarīgi, jo īsto tāpat neteiks.
Saukšu viņu par Dašu tāpēc, ka Slāviskas izcelsmes un man iedeva bez kurnēšanas!
Tātad Daša = Nekādības karaliene:
1)Vieta Nekāda - vecs vienistabnieks pie Zemitāna tilta pagalmā;
2)Skanēja skaļa Enigma, būtu klusāk varētu paciest, apstanovka- Nekāda;
3)Attieksme - nekāda - konveijers;
4)Izskats - Maziņa kādi 160 - 165cm, bet ar nelielu riepeli - Nekāds;
5)Masāža - Nekāda - 5 min pamīcija un lika griezties riņķī;
6)Erotiskā daļa - Vispār Nekāda;
7)Minets - Nekāds - sekli pasūkāja, protams ar prezi;
8)Sekss - Nekāds - Viņa virsū nevarot, man jākāpj viņai virsū;
9)cena - Nekāda 35 EUR;
10) Kopumā kā jau teicu - Nekādības karaliene:
Ieejot dzīvoklī sapratu, ka esmu pie šīs meičas sen atpakaļ bijis citā vietā, bet nevarēju atminēties kādas bija izjūtas. Tagad zinu kāpēc tā, jo vienkārši nav ko atminēties!
Pēdējā laikā esmu bijis pie vairākām man nezināmām, bet visas bija tādas pašas Dašas = Nekādības karalienes.
Nu nav nevienas Jaunas labas meičas.
Visas Ļikas, Vikas, Renātes un Oksanas arī ir ārā no businesa!
Tauta glābiet Gatoru iedodiet kādu uz GFE spējīgu kontaktu, der tumšās mazās smalciņās, vai arī matures (šeit izskatam ir pieļaujamas pielaides - galvenais, lai nav resnāka par maniem 120 kg), jo tās mani pēdējā laikā ir vairāk priecējušas kā jauniņās!
No savas puses apsolu "sulīgu" atsauksmi un labu attieksmi pret meiteni, ja vajag varu arī neizplatīt tālāk meitenes kontaktus, galvenais iedodiet kādu navodku uz jauniem medību laukiem! Savādāk es no rutīnas un pelēcības nobeigšos.
Sveiki, viss, kā GATORS jau minējā, nekā atmiņā paliekoša. Biju apmēram pirms gada. Telfona numurs tas pats - 20448615, rajons - Zemitānu tilts.
Izdevās iepriekšējā dienā caur e-pastu sazīnāties un vienoties tikties 7:00. Atbraucu laikā un zvanu, ši neceļ, domāju nu viss skaidrs, pagaidīju 5min., zvanu atkal, neceļ. Tad atnāk ziņa, ka pēc 15min būs gatava. Domāju hersņim pagaidīšu. Pēc 15min zvanu, pacēl beidzot, nu varot nākt, nosauc man pagalma kodu un maucu iekša uz pirmo vai otro stāvu.
Maza auguma, 160-165, melnā kleitiņā, augums normāls, cik nu kleitiņā to varēja redzēt, sapratu, ka to vilkt nost nav jēgas, tik atsegt pupiņus un pacelt uz augšu. Seja, nekāda, tas laikam tāpēc ka biju skaidrā, bet briesmīga nebija - normāla.
Vienojāmies, 2 šāvieni pa 50. Nauda vispirms. Tad duša, bija kkadas dušas želejas, dvielis nebija baigi svaigais. Labi, iznāku ši saka lai guļos gultā uz vedera, tad masāža, koroč mājas variants, tīri, lai stunda būtu īsāka, tad uz riņķi, pamasēja daiktu, uzvilka pati gumiju un sāka sūkāt, nedaudz pastūmu vinas galvu virsū, tad jau bija labi.
Nakošais etaps, ši uz muguras, augšā nevarot, esot bijušas muguras problēmas. Izdrāzu, tad pazuīte, piedāvāju kafiju/tēju , es atteicos. Papļāpājām kādas 10-15min. Tad ;si saka, nu davai gulies, atdzīvināsim. Atkal ar rociņu, tad uzvelk gumiju, mutē ieksā un aidā, negribīgi, bet pēc kādām 5-7min, bija darba kartība. Atkal izdrāzu viņu un prom.
Aizmirsu piebilst, ka kājstarpīte, bija tiešām cieša, varbūt tāpēc, ka rīts un neviens vel nebija izstaipījis. Viss pasākums bija kādu stundu ar kapeikām, prom nedzina.
Koroč rezumē.
Dzīvoklis tīrs un nesmird : 6/10
Duša, dvielis nebija svaigs : 5/10
Masāža : 4/10
Oral : 5/10
Sex: 5/10
Ja būs pilni rieksti, iešu atkal, lokācijas vieta man izdevīga.
Ceru, ka neatkartošos un šada tēma jau nebūs izskanējusi.
Lasot komentārus redzu, ka daudzi meitenes atrod visādos portālos, kā piemēram 4sex.lv vai sexdraugiem.com.. Varbūt padalīsimies ar līdzīgiem populāriem portāliem, vai šie ir vienīgie?
+ Skatos ir portāls sexdraugiem.lv, kā var piereģistrēties, vai kads ir reģistrējies?
Ierakstīts
Sveiki, viss, kā GATORS jau minējā, nekā atmiņā paliekoša. Biju apmēram pirms gada. Telfona numurs tas pats - 20448615, rajons - Zemitānu tilts.
Izdevās iepriekšējā dienā caur e-pastu sazīnāties un vienoties tikties 7:00. Atbraucu laikā un zvanu, ši neceļ, domāju nu viss skaidrs, pagaidīju 5min., zvanu atkal, neceļ. Tad atnāk ziņa, ka pēc 15min būs gatava. Domāju hersņim pagaidīšu. Pēc 15min zvanu, pacēl beidzot, nu varot nākt, nosauc man pagalma kodu un maucu iekša uz pirmo vai otro stāvu.
Maza auguma, 160-165, melnā kleitiņā, augums normāls, cik nu kleitiņā to varēja redzēt, sapratu, ka to vilkt nost nav jēgas, tik atsegt pupiņus un pacelt uz augšu. Seja, nekāda, tas laikam tāpēc ka biju skaidrā, bet briesmīga nebija - normāla.
Vienojāmies, 2 šāvieni pa 50. Nauda vispirms. Tad duša, bija kkadas dušas želejas, dvielis nebija baigi svaigais. Labi, iznāku ši saka lai guļos gultā uz vedera, tad masāža, koroč mājas variants, tīri, lai stunda būtu īsāka, tad uz riņķi, pamasēja daiktu, uzvilka pati gumiju un sāka sūkāt, nedaudz pastūmu vinas galvu virsū, tad jau bija labi.
Nakošais etaps, ši uz muguras, augšā nevarot, esot bijušas muguras problēmas. Izdrāzu, tad pazuīte, piedāvāju kafiju/tēju , es atteicos. Papļāpājām kādas 10-15min. Tad ;si saka, nu davai gulies, atdzīvināsim. Atkal ar rociņu, tad uzvelk gumiju, mutē ieksā un aidā, negribīgi, bet pēc kādām 5-7min, bija darba kartība. Atkal izdrāzu viņu un prom.
Aizmirsu piebilst, ka kājstarpīte, bija tiešām cieša, varbūt tāpēc, ka rīts un neviens vel nebija izstaipījis. Viss pasākums bija kādu stundu ar kapeikām, prom nedzina.
Koroč rezumē.
Dzīvoklis tīrs un nesmird : 6/10
Duša, dvielis nebija svaigs : 5/10
Masāža : 4/10
Oral : 5/10
Sex: 5/10
Ja būs pilni rieksti, iešu atkal, lokācijas vieta man izdevīga.