A kur atsauksme??? Nav labi resursu izmantot intīmo tieksmju apmierināšanai un nedalīties pieredzē ar kolēģiem!
Atsauksme tikai un vienīgi laba, tādēļ noprotams klusums gan šajā beztēmas topic’ā, gan viņas tēmā.
Pēc personīgās pieredzes - Tu varēsi drāzties tā, kā vien vēlies un Blondy vēl tam pa virsu Tev uzdos savu enerģiju. Viņa ir dzimusi ar augstu seksuālo enerģiju un ļoti pakļāvīga!
Ja jāizvēlās starp vienas personas "varbūt_ne_personas_datu" publiskošanu un risku ka xtra.lv var uzrauties uz kaut kādām sankcijām tad... gan jau saprotat.
Pareizi jau vien ir, ka nevajadzētu bezjēdzīgi publicēt iesaistīto personu (arī klientu) sociālo tīklu linkus u.c lietas - kaut vai tīri aiz cieņas un ētisku apsvērumu dēļ. 👍
Es tik tā intereses pēc - vai tad IG lietotājvārds skaitās personas dati? Tad jau sludinājumu un to informācijas publicēšana arī ir personas dati. Bet nu kāda man tur daļa - dariet kā gribat. 😊
Nu .. fiziska slodze nogurdina .. tas bija tā domāts , padomā pats - ja piemēram notesies 10km skriešanā vai roc grāvi labu laiciņu - pēc tam tak tu neko negribi - ne pisējs ne karoga nesējs .. 😂 fiziska slodze nogurdina - lidz ar to mazina vēlmi pats zini kur iet..
Es, personīgi, varētu teikt, ka man ir tieši pretēji. Kad braucu ar velo vai skrienu garos gabalus (1h un vairāk), tad pēc sporta 1-2h un esi jau atkopies no slodzes. Un tieši gribas seksu vēl vairāk kā pirms sporta!
Domāju ka tas ir arī raksta autoram un lielākai daļai mums - atkarīgajiem. Man izdodas tikt vaļā no vēlmes atkal un atkal kāpt uz grābekļa tā kā kāds te minēja, atrodot traku, reāli traku mīļāko. Tad neko citu vairs negribu. Bet viņu ir maz un viņu trakums dažreiz ir tikai biznesa projekts
Nu grūti jau atbildēt uz ko šādu tā konstruktīvi un ar risinājumu. Varu tikai padalīties ar savu “pieredzi” un motivāciju doties pēc pērkamas tuvības.
Man laikam ir svarīgs pieskāriens, tuvība (arī emocionāla) un saskaņa/harmonija. Visvairāk laikam izbaudu erotisko masāžu. Arī pie prostitūtām uz kniebienu esmu gājis. Bet masāža mani padara laimīgu - aprūpētu un apgādātu. Lai arī esmu attiecībās jau gadus 4, un sūdzēties nevaru, bet kāda zemapziņas vai bērnības trauma “justies nemīlētam” ved un motivē mani sajust tos pieskārienus un rūpes ar ko nepietiek tikai no viena, vistuvākā cilvēka.
Atmest šo ieradumu grūti. Kāpēc? Tāpēc ka šo dāmu izpildījums liek sajust ko tādu, ko nespēj gūt ar ikdienišķu partneri. Pat ja Tev ir 30 gadi un neesi neglītenis vai pretīga rakstura cilvēks. Problēma, protams, ir manī, taču pērkamā tuvība man sniedz kaut ko ārpus ikdienišķām sajūtām un rūpēm.
Vai varētu atmest - iespējams. Nav jau tā, ka tas viss ir kas fundamentāli svarīgs dzīvei, taču ja uzdod jautājumu - ko es vēlos? Es vēlos būt fiziski “mīlēts” vai glādtīts. Kaut vai uz stundiņu...
Ierakstīts
Atsauksme tikai un vienīgi laba, tādēļ noprotams klusums gan šajā beztēmas topic’ā, gan viņas tēmā.
Pēc personīgās pieredzes - Tu varēsi drāzties tā, kā vien vēlies un Blondy vēl tam pa virsu Tev uzdos savu enerģiju. Viņa ir dzimusi ar augstu seksuālo enerģiju un ļoti pakļāvīga!