Да пиздёшь и провокация че вы тут балоган развели .Очередная шмара спиздила фотки и рекламируется .Кому не лень съездите и посмотрите ,по любому будет левая овца с отвисшей пиздой и систками.
Pateikšu godīgi ar sievu 18 gadi seks labs bet nu jau biskin piegriezies vis tas pats nekā jauna .Tagat parādījās kau kas jauns bet tomēr sieva paliek sieva .Ar mīļāko seks arī labs un svaiga gala .Pec gada atiecības ar mīļāko kaisle nepārgāja .Pat domas bija aiziet no sievas .Bet tomēr paskatos apkārt kuri aizgāja no sievas pie mīļajam neviens nav laimīgs .Sieva ir sieva
Ar sievu arī bija tādas problēmas to galva sāp to vēl kas .Labi atrodu mīļāko vis bija Ok sieva pat nebija vaidziga ,bet ar laiku tas vis nāca klajā un protams bija kašķis liels .Tomer palikām kopā bet tagat ar to lietu vis Ok kad tik vēlos un vēl pati uzprasās .Sievietes dodies večiem cik viņš vēlas un tad nebūs blakus parādības )))
Un cik tāds zvērests ir vērts no cilvēka kurš krāpj? Gan jau ka paša pieredzē vai vismaz tuva drauga bieži gadījums līdzīgs noticis, tur ar ko pagadās sāksi zvērēt
Ja sieva gudra, vai tu aizmāršīgi slēp pēdas, iespējams ka vienkārši gribēja lai tu paliec greizsirdīgs un sāc veltīt viņai vairāk uzmanības... Vai atriebās Situācija ļoti atkarīga no personas un apstākļiem. Varbūt pat vnk pārpratums, es jau cilvēku nepazīstu. Domā ar intuīciju un faktiem. Vai viņai ir bijis iespējams laiks kurā to izdarīt?
Vini kopā strāda un protams kopēji pasākumi un tā talak
Nu zin, ja mana sieva uzrakstītu svešam Tava mīļā, gan sieva gan saņēmējs dabūtu pa orbītu. Respektīvi, ja sieva tā raksta tad viennozīmīgi, saņēmējs mazliet pakoķetejot, varētu viņu dabūt kailu, bet nešaubos ka ja viņi ir miļākie.
Vot es to pašu domaju un tas nebija vienīgā līdzīga SMS .Bet sieva iestūrēja ka latvieši tā parakstās un tas nekas nav
Gribas uzzināt jūsu viedokli .Preceta sieviete raksta aizņemtam vīrietim un pēc tam kad izziņa nāca klajā .Bija pateikts vīram ko tas neko nenozīmē vienkārši tas vīrietis teica ka viņa ir Mila tāda un tāpēc viņa tā parakstījās .
Pats sēžu saitos nekādu problēmu nocopēt bet ir savi mīnusi arī .Viesnicu jāņem jau ko janopērk uz galda un tā talak un laiks arī jāsāpas abiem .Koroče sapratu vienu ka izdevīgāk paņemt pērkamu meiteni ....Protams ir tādi varianti kur gatavi maßina nodrasties bet pašam nepatīk mašīna
Mana mīļāka arī smuka slaida jauna un izpilda manas vēlmes .Un cer uz to ka pametīšu sievu ,ar sievu pēdējā laika arī labi neiet .Un pašam galva nemiers gribas citu bet ar sievu 18 gadi kopā un domaju labāk nebūs ar miljako bus savādāk ...
Ierakstīts
Да пиздёшь и провокация че вы тут балоган развели .Очередная шмара спиздила фотки и рекламируется .Кому не лень съездите и посмотрите ,по любому будет левая овца с отвисшей пиздой и систками.