Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Prostitūtas Ārpus Darba Laika
Ierakstīts

Mani pārāk bieži nogurdina klienti kuri grib sagādāt man orgasmu,es to nevēlos vairākas reizes dienā,ja zinu,ka nāks tas kurš vēlas manu orgasmu dažreiz neceļu telefonu jo tas uzliek pienākumu man tagad cīnīties līdz kulminācijai.Man tomēr patīk savā darbā apkalpot vīrieti jo dēl tā jau te esmu. :P

Turklāt reti kurš to orgasmu prot sniegt,visbiežāk redzu,ka cilvēkam nav ne mazākās jēgas,bet ja viņš maksā par to,ka paciešu viņa centību nu tad lūdzu,pacietīšos.

Atsaucoties uz iepriekšējo rakstītāju varu pateikt,ka visjaukākie ir tie kuri saka,guli,neko nedari,es tagad pamasēšu Tevi.Mjaaa,ir dažiem vīriešiem zelta rokas :rolleyes:

Iepazīšanās ārpus darba man nav,ne sexam ne kam citam,viss notiek ,pietiek un pāri paliek ar klientiem,nezinu,varbūt tas slikti. :wub:

Pilnīgi pofig par Tavu orgasmu, kamēr maksāju par to naudu :D

Vai kaa sanaaca
Ierakstīts

Nu luuk piemeeram man gadijaas nosuutiit savu focheni netiishaam muteres draudzenei,a shii bija ielikusi taadu intresantu sludinaajumu ,un es protams uz to atbildeeju,vismaz labi ka tas paliks starp mums,jo vinnai ar nebuutu patiikami ka tiktu izzstaastiiks kas bija sludinaajuma saturaa.....vai kaadam kaut kas liidziigs ir atgadiijies?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.