Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pāris jautājumi no iesācēja
Ierakstīts
On 9/21/2025 at 3:53 PM, dzheks said:

Vēlētos pamēģināt šo pasākumu, bet nav bijusi nekāda pieredze.

Cik droši ir sazināties ar īsto nummuru/whatsapp bildi? Ja beidz krietni ātrāk pirms laika vai parasti tikšanās beidzās vai arī var mēģināt atkārtoti?

Kreisais numurs. Pirmo paskaties pēc atsauksmēm šeit. 30min 1x (pat ja beigsi pirmajās 13 sekundēs)/ 60min 2x. 

Kā te vecie biedri teica, tad uzmanīgi - te var baigi atkarībā iekrist 😅
Veiksmi!

1 hour ago, traxer said:

Labāk iemācies pats vilkt gumiju uz daiktu, nav grūti to darīt. Ar muti uzvilkt gumiju nav sterili, vienalga baktērijas no viņas mutes būs uz tava daikta, un neviens nezina ko Vinja darīja pirms tevi ar savu muti.

Es nešaubos, ka viņas, manas un citu apmeklētāju baktērijas satiekas uz tusu. Piesardzībai ir jābūt, bet jāsaprot arī riski. Ja mani uztrauktu visas baktērijas, kuras ir visā šajā procesā, tad pie fejām vispār kāju nespertu un ar seksu nenodarbotos.

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
34 minutes ago, Viltniece said:

Bļins nu jums panesās topiks - izlasiju bēdu par sievu eskorta meiteni.. sasmējos .. precejusies gan nebiju, bet sen senos laikos , kad zale bija zaļāka un debesis zilākas , biju kopā ar vienu chali, viņš darbaholiķis , savadak nemaz nenosauksi,’ticiet vai nē , es veiksmiigi visu apvienoju ar milakajiem.. nu jaa ne gluži eskorts varbūt bet ideja pat teatri tapati.. kamer vien vienam no pāra ir un būs rozā brilles - nekas nav neiespējams un arii izdomat ko teikt var vienmer ,ja smadzenes kaut nedaudz pakustina vairāk, tā kā reala situacija no dzives .. gadas arii taa

Visu var izdarīt, arī apstiprinu 😏

Tie, kas bļitkojot velk karpas - sveiciens no atmasku bērnudārza 😅

Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
29 minutes ago, Messers99 said:

Vagonu ielas 22 pagalmaa atradu vadiitaaja aplieciibu viirietim (1985.g.dzim.M.B.). Paraadiiju vienai meichai, atbildeeja, ka nav vinas klients. FB ar taadu vaardu un uzvaardu vismaz 10. Nedaudz peec foto atbilst 1 pazharniekam un 1 aarstam, bet iisti taa kaa nav. Ko man dariit ar to apliec., aizvest uz CSDD vai atdot komendantei Irai no V-22? iipasnieku luudzu pieteikties PM, varu nodot kaadai meichai, kam uzticaas, ja nee, naakamned.CSDD ievediishu

you da real MVP! Ja nu kādam no foruma.

Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

Ir bijušas vairākas mīļākās, bet jau no paša sākuma abi vienojamies par noteikumiem, kurus nepārkāpsim un abiem būs saistoši. Tā arī attiecības ilgstoši ir izdevies uzturēt. Arī ar mīļakajām ir "rozā briļļu" fāze un visa pārējā lieta, kas ir normāla pie jebkurām attiecībām.

Tā kā esmu milf/mature cienītājs, tad parasti cielēju uz vecākām un ari tādas esmu bijis testēt par dolāriem. Godīgi pats izvairos no jaunajām, jo negribu samīlēties un otrādi. Tad galvā parādīsies domas par to, ka vispār jau varētu arī dzīvot citādāk utt. un tas ir tas, ko man točna nevajag.

Vispār daudz ko rakstīt, bet dotajā momentā no manis izkrita ārā šis. 

Problēmas ar beigšanu
Ierakstīts
7 hours ago, zaza said:

Te noteikti nebūs īstā vieta, kur konsultēties. Var gari un izvērsti atbildēt uz katru no tevis uzdotajiem jautājumiem. Bet, tomēr, iesaku pareizās atbildes meklēt pie seksologa.

Ja īsi, tad ir divi scenāriji:

1) Tev ir tuvs tas cilvēks un gribi būt ar viņu kopā. Tad kopā eksperementējiet, meklejiet veidus kā panākt, lai abiem ir labi. Lai meitene paskatās tos video (vai pats izstāsti, kas reāli uzbudina) un lai mēģina to iedzīvināt. Pirms seksa maigojieties un uzbudiniet viens otru. Tā piekšspēle bieži ir pat patīkamāka un uzbudinošāka par pašu procesu (un to noteikti nevajag izlaist). Meklējiet to, kas reāli uzbudina, nevis pirms akta ātri noraustīt un viss. Meitene var sniegt orālo (bez preža), glāstīt ar dažādām ķermeņa daļam. Te ir miljons veidu un variāciju un katru no mums paķer kas savs. Un tad, kad esi tuvu kulminacijai prezis virsū un iekšā. Ar laiku nepieciešamība pēc šujmašīnas ritma pazudīs. Prezervatīvu vietā var izmantot citus kontracepcijas līdzekļus (tabletes, spirāle, ...). Dažiem prezervatīviem virsū ir "anestēzijas smēre", kas domata tiem, kas ātri beidz - no šādiem Tev jāizvairās. Ieteikums Tev: neieciklēties uz beigšanu un seksa laika par to nedomāt.

2) Man bija otrs scenārijs: beigšanas problēmas pazudīs, kad satiksi priekš sevis īsto partneri.

P.S. labāk kādu laiku nemasturbē, bet ja dari, tad ne tik intensīvi un mēģini nežņaugt to čusku tik stipri.

P.P.S. nevajag baidīties no konflikta, ka kādam kaut kas seksā nepatīk. Ir atklāti jāruna ar partneri par šīm lietām. Ja abi gatavi strādat, lai uzlabot seksa kvalitati, tad ir forši. Ja nē, tad katram cikvēkam ir tiesības būt laimīgam un seksuāli apmierinatam (gan Tev, gan viņai). Ja nebūs saderības, tad esat vēl jauni un jums priekšā vēl visa dzīve, lai sameklet kaut ko, kas derēs tieši laikā. Nevajag baidīties pārtraukt attiecības, jābaidās no tā, ka pazaudēsi gadus tam, kas nav tā vērts.

MVP!

Es domāju, ka vajadzētu piebremzēt (vai vismaz samazināt intensitāti) ar masturbāciju. 
Anyway seksologs varētu dot arī labas atbildes. Laba partnere sapratīs un palīdzēs "sāpi" pārvarēt. Veiksmi!

Kā aiziet ar godu jeb “hobija atmešana”
Ierakstīts
5 hours ago, MEITENE91 said:

Gribēju tikko to pašu rakstīt,atrast seksuāli aktīvu sievieti,kas reāli vēlas daudzveidību seksā,gatava padoties eksperimentiem,un kāds tūlīt teiks,ka tādu nav,bet tā nav taisnība,viņas ir,tikai japamekle,

Ir bijusi pieredze. covid nedaudz norāva kliņķi ;) nevēlamies abi riskēt ar veselību. 

Kā aiziet ar godu jeb “hobija atmešana”
Ierakstīts
1 hour ago, meklejujaunumus said:

Jāiet uz terapiju. Izklausās pēc bipolārās lietas, maniakālās depresijas izpausmes. Pusgadu jāpastaigā uz terapiju, 1 reizi nedēļā un būs labi, varēs tikties tikai ar izcilniecēm. Runāju pēc personīgās pieredzes! 

Es varētu teikt, ka ir līdzīgi. Lai gan sekss ir pieejams, taču tas saucamais "plastmasas" sekss ar kādu citu kaut kādā mērā ir man vajadzīgs. Katru reizi pēc tam ir tāds - man točna šito vajadzēja? Pēc laika atkal atgriežos ar vēlmi un, un jā. Par sevi varu teikt, ka es eju tāpēc, ka man patīk tas, ka par mani domā kā klientu. Es maksāju un saņemu pakalpojumu un tas man patīk. 

Bet gribētos arī atkratīties no šī ieraduma.

Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
14 hours ago, Mark.69 said:

tas ir kā? pēc pieredzes ar hlamīdiju salaizīšanu 😛 pie prostitūtēm un no labām draudzenēm vēl šo to saķertā 🥵- pēc tam labi papisties 🥳 pie fejām un vēl dabūt novērtējumu 🔬 par simptomiem pie viņām ? ? laikam es duraks 🤗 nesaprotu🤔

long story short : fejas-speciālistes pirms darbiem paņemsies ar tavu locekli, lai saprastu, ka tev nav gonoreja. Par visiem pārējiem infekciju izraisītājiem neko nepateiks...nu ja nu vienīgi loceklis tiešām netiek kopts. 

Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts

Lasu un smiekli nāk. Daudz visādu pus-patiesību. Par suliņām no krāna visticamāk pārbaude uz gonoreju, bet sifili/sēni/trihomonu/ureoplazmu ar to nenoteiks. Uztriepe no urologa, jo? Te tiešām ērtāk pilno paneli par 53eur vai arī sts paneli ap 20eur (čuriņa stobriņā). Meklejujaunumus būtu precīzākā pieredze un ievērot piesardzību līdzīgi, kā to dara viņš.

Spedra
Ierakstīts
6 minutes ago, Lukasevskis said:

Paldies. Par nelegālajiem vispār nav runa. Un ar ārstu var (un vajag) runāt, tikai tā saruna ir par teoriju. Šeit tomēr cilvēki var iekomentēt "no prakses" ;)

tik cik man sencis atstāstīja no sarunas ar ārstu tad, tas ir jaunākas paaudzes ar ātrāku darbību un mazliet drošāku visiem, kam problēmas ar sirdi utt., bet pabrīdināja par alko un galvas sāpēm. Teica, lai sāk ar mazāko iespējamo un pēc tam ja vajag turpina nedaudz paaugstināt devu. Pagaidām turoties pie mazākās devas un stienis ir labs 20min laikā un turot arī labi. 

Spedra
Ierakstīts
9 hours ago, Lukasevskis said:

Ir kāds reāli mēģinājis Spedru? Kādi +/- attiecībā pret iepriekšējo paaudžu medikamentiem? Kā "sadzīvo" ar alko? Kāda seksuālā pieredze?

Pats aizietu pie ārsta aprunāties un pajautātu recepti. Nelegālos noteikti nepirktu. 

38 minutes ago, chupa said:

Ar alko sadzīvo normāli, bet atkal, jālieto prātīgi, daudz nedrīkst. Lietojis esmu, salīdzināt ne ar ko īsti nevaru, jo neesmu lietojis levitru, viagru, bet manā gadījumā bija stojaks, kā 20 gadu vecumā. Cik atceros, tad tā ir alternatīva tiem, kuriem ir paaugstināts asins spiediens, jo pēc lietošanas to mēdz samazināt. No blakus efektiem - drusku paaugstinājās pulss (bet iespējams tīri no tā, ka biju uz emocijām) un otrkārt drusku sāpēja galva nākamajā dienā. 

Galvassāpes ir visu ''peņa palielinātāju'' biežākā blakne. 

Covid-19 vai tas ietekmē industriju?
Ierakstīts
15 hours ago, Iemetējs said:

Nu, nezi, ņemot vērā, ka prāta stulbuma ziņā esam tuvi itāļiem (vienīgā laime, ka mentalitāte neliek sasveicinoties krist viens otram ap kaklu), es no februāra sākuma šamajās nodarbes atmetu, kā ar nazi. Bet, pēc komentāriem skatos, ka tāpatās lielākā daļa domā ar d*, nevis ar galvu :) 

nebiju nācis šeit kādu laiku, jo nodalu šīs aktivitātes pie augstā riska "saķeršanās punktiem"

Es saprotu, ka gribas *isties.

Covid-19 vai tas ietekmē industriju?
Ierakstīts
On 3/13/2020 at 10:15 PM, StopThis said:

Nē, ne par matu nav mainījušās. Man idkiena ir pietiekami daudz info no uzticamiem avotiem kas un kā. Priekš kam kas tāds ir jāapsriež šeit? Paskaties uz cilvēku stulbumu - paziņo par ārkārtas stāvokli un veikalos pērk visu tik daudz cik pašiem nevajag. Vajag būt informētam nevis celt paniku.

ko uzticamie avoti tagad saka? Es tikai intereses pēc jautāju🙂

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.