Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

Tā gan nav, ja sieviete neļāva kaut ko pirms kazām un neļauj arī pēc, tad tu vienkārši nemāki ar viņu „apieties” ja to tā var nosaukt, mana sieva pirms kazām bija ļoti puritāniski noskaņota un tagad, jāatzīst gan, kā pēc pamatīga laika kopā, gan uz swing pasākumiem ejam, gan ar pāriem gan ar sievietēm un vīriešiem tiekamies. Tā kā ja ar otru pusi kaut kas nesanāk tad tā ir tikai tava vaina.

Ar sievu jāprot apieties. Pilnīgi piekrītu. Mana pirms kāzām arī pārsvarā tikai tradicionālo, misionāru. Tagad es varu dabūt gan anālo, gan labu orālo seksu. Kādreiz gribētu ar viņu izmēģināt swingu, trijatā ar kādu citu sievieti. Esmu arī runājis, bet viņa nepiekrīt. Var arī saprast. Nezinu vai es gribētu redzēt kā manu sievu iegūst cits. Es mīlu viņu un noteikti būtu vismaz neliela greizsirdība.

Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

Vot es ar par to esmu domājis. Sīkie ta sīkie, bet vai tas tiešām ir pareizākjais lēmums palikt kopā dēļ sīkajiem. Nu ko viņi tur redz ? Ka ne mamma tēti, ne tētis mammu nemīl ? Un pacieš viens otru kā zobu sāpes? Figzin, manuprāt labāk ir ieļepīt razhodu un miers. Tad i mammīt sev kādu atradīs i tētīts.

Pats jau sīkos retāk redzēsi, bet te tak mēs runājam par to, kas ir labāk sīkajiem, nevis par tavām interesēm.

vot vot vot. Es arī domāju,ka bērniem redzēt tādu ainu ģimenē ir pat vairāk traumējoši, nekā vecāku šķiršanās. Tikai tad vajag cilvēcīgi ar viņiem parunāties un netaisīt kašķus. Saudzīgi

Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

pisējkungs, tā nav dzīve. Ja jūs viens otru neinteresējat, tad jādomā ko darīt. Tikai bērnu dēļ ilgi kopā nenolauzīsiet. Vienīgi, ja jums tāda mierīga līdzāsdzīvošana, kad abi iet pa kreisi un ne vienam cemme, ne otram. Abi ar to mierā. Tik, ja bērni to redz, tad arī nav vajadzīgs.

Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

Da hujturbija :D

Kā tu to vari zināt pirmo ne pirmo ? Šitādu buļļu pēc, kuri baksta viņām mutē savus krānus bez gumijas, arī rodas visādas problēmas.

vārds vietā. Nevar zināt kas viņām vēl pāri gājis. Bija man zināmas pāris meičas Jēcī, kuras neņēma naudu. Darīja tāpēc, ka pašām gribējās, bet re, atklājās, ka viena te ir vēl vairākiem devusi :D Ar otru nemaz neielaidos vairāk, kaut zināju, ka viņa pārsvarā tikai ar prezi un kopta,bet, zinot to, ka viņai regulāri iet pāri citi, vēlēšanās noplaka.

Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

roberto, profesionālēm arī nav ne vainas. Ar neprofesionālēm reizēm var iekulties lielākās nepatikšanās. Kādreiz to piekopu, bet tad bija gadījumi, kad vēlāk nezināju kā no viņām atsieties, jo sāka apdraudēt manu ģimeni. Sorry, bet no tās atteikties es netaisos kaut kādu kāju pavērēju dēļ. Pārāk nenolietotas manā skatījumā ir ne pats lētākais gals. Pie lētajām ir daudz apmeklētāju, jo visi, kam nav slinkums sagrabināt 10-20 lašus, jož turp, ja vien meiča kaut cik cērtama

Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

nu toc esi bišķi sasapņojies anālo praktiski neviena "normāla" nepiedaavaa, ja ir kaada tad resna veca un nesmuka, minetu visas taisa ar prezi tad kaada tur beigsana mutee? Ja ir kaada kas taisa bez tad padomaa par sito, pirms tevis tur jau vesela kraaanu armija jau buus pabijusi tajaa mutee, loti iespeejams kaads ar trihanomaam gonorejaam hlamiidijaam etc etc peec tam tu bez preza to pasu kraanu baaz savai sievai par cik 50-70% gadiijumu komplikaaciju nav taa dziivos ar taam zarazaam liidz vienu jauku dienu kad viss jau neatgriezeniksi sacakareets uzzinaas par to tev to vajag?

Man arī nav sanācis atrast nevienu, kuru gribētos,kura dod anālo. Labi, ka sieva dod, lai arī reti. Par zarazām vārds vietā. Vienu reizi norāvos, tagad zinu, ka nekad pie šīm meičām es bez preža nedošos. Jo ir tā, kā tu saki, ka nevar zināt kāda armija pārgājusi pāri jebkurai, kur nu vēl tām, kuras dod bez. Un daļa no viņām dievojas, ka tikai tev kā izņēmumam iedošot bez preža, bet izrādās, kad tādos forumos pačeko, citi arī ir dabūjuši bez no tām pašām. Labāk labu un pārāk nenolietotu un ar visiem drošība slīdzekļiem

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.