Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
:(
Ierakstīts

tongue.gif Ljoti smiekliigi! A man vinjsh daudzus plaanus izjauca. Grrr... Labaak lai neraadaas vairaak man tuvumaa tuvaakajaa laikaa mad.gif

Protams, ka jaunu rooteri dabuujaam. Un shito siiko biznesmeni vienkaarshi pasuutiijaam ............. dry.gif

QUOTE (Bad Boy @ Mar 16 2004, 06:14 PM)
QUOTE (butterfly @ Mar 16 2004, 06:13 PM)
Un neesmu sheit sen bijusi, jo gribeejaas vienu idiotu noshaut, kursh man tiiklu nojauca uz veselu meenesi. mad.gif

Intresanti, ka tas diez ir iespejams blink.gif

a ljoti vienkaarshi - aizstiept prom rooteri dry.gif

:(
Ierakstīts

QUOTE (rigsxx @ Mar 16 2004, 05:43 PM)
QUOTE (butterfly @ Mar 16 2004, 12:31 PM)
Hmmm....vai tu domaa, ka visas, kuras liek sludinaajumus grib tikai sex? Nu nezinu.... huh.gif

pag, pag Miiljaa .....a Tu gribi teikt, ka vinjaam NEvajag sexu? blink.gif man nez kaapeec gadaas tikai taadas tongue.gif

Butterfly......a moshka ejam pakasiities? smile.gif tik ilgi neesmu Tevi redzeejis wink.gif beidzot paraadiijies iemesls smile.gif

nu par tiem sludinaajumiem....protams, kaadus skataas... tongue.gifrolleyes.gif

Un neesmu sheit sen bijusi, jo gribeejaas vienu idiotu noshaut, kursh man tiiklu nojauca uz veselu meenesi. mad.gif

Nu, kaapeec uzreiz taa - tikko paraadiijos, taa jau uzreiz kasiities? unsure.gif

TATTOO
Ierakstīts

Apslimusi... kakls saap (sapuuta mani vakar nedaudz) sad.gif

Vakar mums taksis diezgan aatri atnaaca, bet nevareeja to pirti atrast. Joks taads, no pirts sho redzam, bet iestaastiit, kur jaabrauc nav iespeejams, jo nekaadu iipashu paziimju tai pirtij nav (it iipashi tumsaa) dry.gif

Un kaa tad jums vakars beidzaas? Cerams, ka pashsajuuta laba... smile.gif

TATTOO
Ierakstīts

Nu veciit teksts tev gan taads murgains sanaacis. huh.gif Bij jaapaarlasa vairaakas reizes, bet zini, pa vidu taapat murgs - "1 vita BEST BLCK AND GREY,TALLINA, 2 Otras vietas 3, Tresas vietas."

Vakar ""izpirteetam" cilveecinjam pasmagi shito sagremot. laugh.gif

Viens ir skaidrs, tetoveejumi un sakot no 15Ls ph34r.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.