Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Labs GFE experience Rīgā?
Ierakstīts
pirms 36 minūtēm, JānisMik teica:

Jā pareizi - klausies biedros, kuri nedzird, ko saka citi. Neviena tiešām vērtīga lieta nekad nav viegli un nekad nav par velti. Sekss normālās attiecībās ir pavisam cita, nesalīdzināmi augstāka, pakāpe un tu maksā ar emocijām, savu laiku un daudz ko citu. Tas ir daudz daudz vairāk nekā nieka daži desmiti eiro.

Maukojoties tik agrā vecumā nozīmē deformēt jau tā trauslo psihi un ātri vien tas novedīs pie pilnīgas nespējas veidot attiecības. Kāpēc piepūlēties, risinot sadzīvisku konfliktu, ja zini ka pa tricāri vari izšauties jebkurā laikā bez lieka stresa.

Ja vispār ir jādomā par to iet maukās vai neiet - tad abilde ir skaidra. Neiet.

Saskaņā ar savu pieredzi esi izdarījis šādu secinājumu un uzturot attiecības, iekrājis daudz tricārus (tik lēti?), risinot sadzīviskos kontaktus, tā vietā, lai izšautos jebkurā laikā bez lieka stresa ?

Mīļākā
Ierakstīts

ja vadzis pilns, tad lūzt.Jāpieņem kardināls, nepārprotams lēmums, visu mūžu nevar būt dubultaģents, pienāk zināms vecums, kad, neizbēgami, jāizdara izvēle,Latvijā parasti. Bet, iespējams, ka var kā Parādnieks, vai muhamedānis vai citas reliģijas, mormoņu, piemēram, dzīvot.

Morālās Pohas Un Vai Esat Greizsirdīgi Uz Sievām?
Ierakstīts

Sveiki xtrnieki!

1.Ziniet kas ir dīvaini - esmu pāris reizes bijis pie pērkamajām, neskatoties, ka biju aizņemts vīrietis, un tajā brīdī nebija sirdsapziņas pārmtumu. Bet tagad - pēc pāris mēnešiem ir nepatīkama sajūta, bet zinu, ka kas darīts, darīts - atpakaļ to nepaņemsi. Bļin... Gribēju zināt, vai vēl kādam ir bijis līdzīgi? Nafiga tad uzreiz nebija tāda tizla sajūta, ka esmu piekāsis savu dzīvesbiedri?

2. Tajā pašā kontekstā - agrāk nebiju greizsirdīgais tips, bet pēdējā laikā pamanu, ka palieku greizsirdīgs (bez reāla pamata). Domāju, varbūt tāpēc, ka par cik pats esmu laidis pa kreisi, tad arī savu otru pusi pielīdzinu sev...

Nezinu, vai kāds mani sapratīs, bet pašam bik vieglāk kaut uzrakstot palika.. :)

Aizej, izsūdzi grēkus, noziedo baznīcai to pašu summu ko maksāju Makdalēnai , sajūta pametīs , līdz nākamajai reizei! Bet, iespējams , ka tas var būt, ja slikti noiet....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.