Un vēl ja nu kāds tiek nokjerts dodiet ziņu , man pašam būtu interesanti iedziļināties šajā lietā , nēsmu gan advokāts, bet aistāvēt varu un esmu gatavs to darīt par velti( lai uzlabotu savu praksi)
Mans komentārs būtu sekojošs , saukt pie atbildības var , bet ir viens ļoti liels bet, lai sauktu pie atbildības jūsu vaina ir jāpierāda, ja tiks veikts video ieraksts kurā skaidri redzama jūsu seja un tas ka starp jums un prostitūtu notiek seksuāls kontakts ( starp citu arī ļoti plaši interpretējams, piemēram vai minets ir seksuāls kontakts vai nav to skaidri neviens nepateiks). un pats galvenais ir jābūt redzamam naudas došanas faktam, ja ierakstā netiek piefiksēta naudas došana tad neko nevar jums izdarīt.
Padomju laikos ( No tēva stāstītā viņs man bija izmeklētājs) kā zināms prostitūcija pastāvēja un tās meitenes kuras nestrādāja uz KGB tika tvarstītas un atbilde bija viena es iemīlos, kurš man var aizliegt 3 reizes dienā iemīlēties.
šī visa sakarā varu pateikt vienu lietu, ja jūs esat vai būsiet savrīga persona vai kas tamlīdzīgs un kādam būs interese jūs kompromitēt vai sodīt par prostitūtu izmantošanu tad atiecīgie dienesti to noorganizēs un izdarīs visu tā kā vajag, bet tas prasa gan resursus gan laiku un abi šie mūsu drošibas iestādēm ir stipri ierobežoti.
Sveiki.
Pēc izglītības esmu jurists, pēc profesijas gan, ne , bet ja kādam no šī portāla apmeklētājiem ir jautājumi varu mēģināt atbidēt.
Esmu specializējies Krimināltiesībās.
kurā gadā ta LPA pabeidzi ???
ES NEMāCīJOS LPA. MāCīJOS BAKALAURU LU, MAģISTRATūRU TURīBā.
Apmeklējot latvijas lapu www.rea.lv ir iespēja iegādāties piejas kodu , kur norādīts kāda īsziņa jāsūta uz Nr. bet nummurs nav norādīts, vai arī es nevaru atrast!
Tiem kuri domā maitenei palīdzēt , varu ieteikt paņemt no viņas papīru ar parakstu par to, ka neapaugļos sevi vai kādu citu, jo savādāk jūs tiesā nepierādīsiet , ka tas nav jūsu bērns un alimenti garantēti.
Ierakstīts
Un vēl ja nu kāds tiek nokjerts dodiet ziņu , man pašam būtu interesanti iedziļināties šajā lietā , nēsmu gan advokāts, bet aistāvēt varu un esmu gatavs to darīt par velti( lai uzlabotu savu praksi)