krx_ass 28 Ierakstīts 11. septembris Par prostitūciju kopumā un detaļās Ierakstīts 11. septembris On 9/6/2025 at 9:33 PM, daredevil85 said: Man šķiet ka ja trīs reizes pēc kārtas ir tāds aplauziens tad jāiet pie ārsta pašam, ausu-deguna vai psihologa - nepateikšu Jobara karjeras 15+ gadu laikā esmu saskāries ar tādu problēmu 2 vai 3 reizes max. Un pieklājīgi dāmai pateicu un viss bija OK. Preži atstāj īpaši specifisku smaku, jā, bet viņa galīgi zivīm nav līdzīga, drīzāk plastmasai, un sajust nevar ja ar degunu pa priekšu pusijā nelien Nu labi, varbūt nebija tiesi pec kārtas, bet gandrīz. Normāli ir tā ka vispar nekādai smaržai nav jābūt vai ari ja ir, tad patīkamai Link to post
krx_ass 28 Ierakstīts 2. septembris Par prostitūciju kopumā un detaļās Ierakstīts 2. septembris Es domāju ka tās pežas tik bieži tiek jātas, ka tur normala mikroflora nespēj izveidoties. Vai arī ir kkāda neizārstēta baktērija. Link to post
krx_ass 28 Ierakstīts 2. septembris Par prostitūciju kopumā un detaļās Ierakstīts 2. septembris 5 hours ago, JānisBR said: Nevajag iet pie lētām, neprofesionālām maukām! 😀 Mamma neiemācīja viņām elementāru higēnu! Pēdējās trīs pie kurām biju bija kategorijā 150. Tās jau skaitās lētas? Kā pagriež dibenu tā smaka iesitās nāsis. Pasākums līdz ar to arī beidzās. Link to post
krx_ass 28 Ierakstīts 1. septembris Par prostitūciju kopumā un detaļās Ierakstīts 1. septembris Kāpēc maukām peža smird pēc vecas zivs ? Link to post
Ierakstīts
Nu labi, varbūt nebija tiesi pec kārtas, bet gandrīz. Normāli ir tā ka vispar nekādai smaržai nav jābūt vai ari ja ir, tad patīkamai