Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sorry par pazuushanu
Ierakstīts

cool.gif Mees (es un Butterfly) neatkariigi no mums pagaidaam netiekaam pie networka. Taapeec sorry, iipashi nesodiet. Muusu provaiders izradiijas galiigaijs lohs un nevar organizeet visu high of the top. mad.gif Bet domaaju shonedeelj buusim klaat. unsure.gif

xTra buutu kaut kaa jaasazinaas lai nokaartot visu kas nav nokaartots. ph34r.gif

Par party. Viss bija ok. Tikai tautai jaabuut aktivaakai. biggrin.gif

C U next time. cool.gif

Vieta kur atpuusties
Ierakstīts

cool.gif citus foruma cienu un miilu (dazhas dalibnices), bet nebiju domaajis ka mans suudiigais dators ir tik jaudiigs, ka jaudiigaak par citiem. Man jau naff nekaads tur P4. Manam AMD tik tikls radiolinks, bet taa compim ram tikai 128 (pagaidam) un vispaar nekas iipashs. Un windows man ir krieviskais.

Piedodied, ja kaadu esmu apbizhojis. unsure.gif Nebija taa domaats. huh.gif Man vienkaarshi saiti par astronomiju ir miiljaakie saiti. Paareejiem arii varu ieteikt kaut vai www.spacewather.com vai www.esa.int vai marsrovers.nasa.gov cool.gif

QUOTE (Dins @ Jan 28 2004, 10:05 AM)
Tad tik dodies turpu. wink.gif Zemiite izskataas taa, it ka maksaatu pieciiti hektaaraa.

diemzheel tev nav taisniibas. Cik man ir zinams, tad gandriiz visu zemi uz shis planeetas izpirkushi jau. Un maksa bija diezgan laba. cool.gif

Vo bljin kaadi laiki pienaakushi...
Ierakstīts

ar mentiem gan nav ko njemties, jo tie pashi nodod zagtos telefonus veikalos un tie paardodas kaa jaunie. 100%. mentiem tak vai nu jaasaraksta noteiktu skaitu protokolu meenesii vai kaut kaadaa citaa veidaa jaadabu to pikji. Sadarboties ar veikalu tak izdeviigaak. Un ja zadziiba ir mazaak par 500 Ls tie nenjemsies kaut ko mekleet. Arii 100% informaacija, no savas pieredzes. Kad man apzaga dziivojamo platiibu uz apmeeram 300 Ls, tie teica ka taa nav nauda deelj kuras njemties. Bija paradiitas gan pedas gan iespeejamie vainiigie, bet shiem bija po...

Vo bljin kaadi laiki pienaakushi...
Ierakstīts

dzer tik vairaak... kas var zinaat kaa tu to telefonu pazaudeeji...

un veikalos arii biezhi pardod zagtos telefonus kaa jaunus. pasham bija gadiijas nopirkt taadu. peec tam aizgaaju uz viena radinieka firmu, kas nodarbojas ar telefonu remontu un tur teica, ka telefons skaitaas zagts, kaut bija pirkts kaa jauns un veikalaa. starp citu elkoram cik es zinu arii ir viens veikals, kas nodarbojas ar shaadaam lietaam smile.gif

Kur labaak riikot pirts tusinju?
Ierakstīts

Es skatos, ka arii Riigas variants atkriit. Laikam buus aarpus Riigas 20 km raadiusaa.

Taa kaa Sasha var priecaaties.

Bet man rodas liidziigs jautaajums: ko tieshi cilveeki domaa dariit pirtii? Ja vienkaarshi satikties un patiikami aprunaaties, tad tas ir viens, bet ja pasexot pie reizes tas ir jau kas cits. Esmu pieradis staigaat uz pirti peerties. Un ja doties aarpus Riigas, tad lai nebuutu uz vienu divaam stundaam. Liidz ar to, procedura ilgst vismaz stundu un pie temperatuuras ap 100 - 130 gradiem. biggrin.gif

Un cik taads prieks izmaksaas?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.