| QUOTE (Dins @ Jan 28 2004, 10:05 AM) |
| Tad tik dodies turpu. |
diemzheel tev nav taisniibas. Cik man ir zinams, tad gandriiz visu zemi uz shis planeetas izpirkushi jau. Un maksa bija diezgan laba. ![]()
nu ko tad noveelu visiem jaudiigaako compi nopirkt ![]()
es gan atveru sho bildi bez gruutiibaam ![]()
un ar shirmi man viss ir ok ![]()
ja gribi varam paariet uz Kashkji ![]()
http://marsrovers.nasa.gov/gallery/press/o...lyph-B003R1.jpg
Kaa es gribeetu tur sev zemiiti. Neviens netraucee. Neviena veikala, mashiinas un trokshnja. Ne tev karsh ne policija traucee: ej, kur gribi, dari ko gribi. feini. ![]()
dziivs un viss ok
Question: kaads tad ir rezultaats, vai es jau noguleeju?
ar mentiem gan nav ko njemties, jo tie pashi nodod zagtos telefonus veikalos un tie paardodas kaa jaunie. 100%. mentiem tak vai nu jaasaraksta noteiktu skaitu protokolu meenesii vai kaut kaadaa citaa veidaa jaadabu to pikji. Sadarboties ar veikalu tak izdeviigaak. Un ja zadziiba ir mazaak par 500 Ls tie nenjemsies kaut ko mekleet. Arii 100% informaacija, no savas pieredzes. Kad man apzaga dziivojamo platiibu uz apmeeram 300 Ls, tie teica ka taa nav nauda deelj kuras njemties. Bija paradiitas gan pedas gan iespeejamie vainiigie, bet shiem bija po...
dzer tik vairaak... kas var zinaat kaa tu to telefonu pazaudeeji...
un veikalos arii biezhi pardod zagtos telefonus kaa jaunus. pasham bija gadiijas nopirkt taadu. peec tam aizgaaju uz viena radinieka firmu, kas nodarbojas ar telefonu remontu un tur teica, ka telefons skaitaas zagts, kaut bija pirkts kaa jauns un veikalaa. starp citu elkoram cik es zinu arii ir viens veikals, kas nodarbojas ar shaadaam lietaam ![]()
Es skatos, ka arii Riigas variants atkriit. Laikam buus aarpus Riigas 20 km raadiusaa.
Taa kaa Sasha var priecaaties.
Bet man rodas liidziigs jautaajums: ko tieshi cilveeki domaa dariit pirtii? Ja vienkaarshi satikties un patiikami aprunaaties, tad tas ir viens, bet ja pasexot pie reizes tas ir jau kas cits. Esmu pieradis staigaat uz pirti peerties. Un ja doties aarpus Riigas, tad lai nebuutu uz vienu divaam stundaam. Liidz ar to, procedura ilgst vismaz stundu un pie temperatuuras ap 100 - 130 gradiem. ![]()
Un cik taads prieks izmaksaas?
baigi izskatas. balsis shurp balsis turp. Riigai ir savie plusi un miinusi. Pluss peec pasaakuma vieglaak tikt home, bet miinuss gruuti dabuut tiesham labu pirts
neredzu nekaa laba tur. igaunju stulbums un tikai. tur tak skaidri dzirdama igaunju valoda. un kaapeec shis gabals ir sheit vajadziigs? vispaar pie mums taa ir sodama lieta, jo notiek huliganisms un to atbalsta filmetaajs. ![]()
Ierakstīts