Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (Sursiks @ Mar 8 2005, 04:53 PM)
QUOTE (hugo @ Mar 8 2005, 04:35 PM)
Nu tad sveiciens abaam daamaam!

Hmmm. Kāpec tikai abām ? Neuzskatu sevi par īpaši uzmanīgu bet - es vismaz chetras esmu pamanījis. Kristīne, Sasha, Keita un Biz .... :** visām..smile.gif

Nu nezinu vai es būtu viena no tām divām, vai viena no chetrām, bet vienalga paldies par buchām un sveicieniem. rolleyes.gif jebkurus uzmanības apliecinājumus no vīriešiem vienmēr ir patīkami saņemt. smile.gif

Ufo un Fredis
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Sep 29 2004, 03:59 PM)
man ssodien viens koleeggis ilgi boreeja ka ufo un fredis esot biseksuaalli? tipo abi esot piekkerti toletee ...... !!! Man tiek bazti batoni ausiis, vai taa tiessaam ir?? mosh kaads zin?

Un kas tad tur būtu tāds seviškjs, ja tā arī būtu? Katra cilvēka paša ziņā ir izvēlēties sev izklaides objektus. smile.gif

Tas var būt arī ne pa tēmu, bet šā vai tā gribu piebilst, ka esmu personīgi pazīstama ar vīriešiem gejiem, kā arī biseksuāļiem, un teikšu tā, ka viens otrs no viņiem, ir daudz jaukāks, sirsnīgāks un interesantāks par dažu labu "normālo" heteroseksuāli orientēto vīrieti. Nu tas tā, starp citu. rolleyes.gif

Statistika
Ierakstīts

Nu, nu, Bārdainais, vai tiešām Tu domā, ka tiek viesta kaut kāda veida kartotēka katram vīrietim ar savu kārtas numuru? tongue.gif Diezgan dīvainas Tev tās idejas.. smile.gif

Tādā gadījumā man ir pretjautājums - vai Tu pats esi paskaitījis savas dzīves laikā izmīlētās sievietes? šaubos vai spēsi atbildēt.. wink.gif

Un vispār ko Tu iesāksi ar šāda veida atbildēm no attiecīgajām meitenēm? Apmierināsi savu ziņkjāri? Un tālāk? Vai Tu kā intelektuālis, kārtību mīlošais statistikjis, mēģināsi izrēkjināt pēc smalkām matemātiskām formulām katras meitenes lietderības koeficientu? Varbūt tad atbildi, ja Tu savas dzīves laikā esi mīlējies ar sievietēm konkrētas n-reizes, tad jautājums ir tāds vai Tavs "draudziņš" ir tik tālu nodeldēts, ka vairs nav lietojams??? smile.gif Esmu pat pārliecināta, ka tagad viņam kā reizi ir tā īstā konstitūcija un kondīcija, lai justos savos labākajos augstumos.. wink.gif Vai man nav taisnība?

Pirms uzdod šāda veida jautājumus, padomā par sava uzdotā jautājuma jēgu!.. wink.gif

AETER......BUMMMMBAS 2004
Ierakstīts

Jā, nebija slikts pasākums, vienīgi es kā vienīgā nesmēkjētāja, šodien jūtos pamatīgi apkūpināta, visas drēbes šī paša iemesla dēļ, jāsūta pa taisno uz veļas mašīnu, smile.gif

bet, vai tas var atsvērt jaukas kompānijas prieka dzirksti pelēkā februāra ceturtdienas novakarē?

Bija jauki. smile.gif

Sašiņa, turies! Ceru, ka Tev šodien nebūs pārāk grūti..

Kā ir kniebties ar pērkamu sievieti?
Ierakstīts

1. Atskiras gan. Vispirms jau taa ir mazaaka atbildiiba un nav nekaadu pienaakumu vai saistiibu.

Jaa, parunaajoties ar vienu otru cilveecinju, kas pie manis shad tad atbrauc atpuusties, arii varu secinaat, ka pirmkaart viirieshi labpraat izveelaas shaadas izklaides tamdeelj, ka shajaas tikshanaas reizees nav nekaadu pienaakumu un saistiibu vienam pret otru, bez tam netiek apdraudeeta gjimene, kaa tas ir gadiijumaa ar miiljaakajaam (kad shameejaa pusdivpadsmitos vakaraa Tev sadomaa atsuutiit iiszinju - Ar labu nakti, miiljais!, utt.. ), nekaadi netiek ietekmeets staavoklis sabiedriibaa (protams, ja esi gudrs un pats neizpljaapaajies par shaadaam llietaam) un visbeidzot shaadas tikshanaas reizes Tu vari plaanot pats vadoties peec sava noskanjojuma un veeleeshanaas. smile.gif

Vispaar ir jau veel arii daudz un dazhaadi citi faktori - kamdeelj viirieshi labpraat izveelaas shaadas izklaides, bet par tiem varbuut tad citreiz. smile.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.