Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Medikamenti Instrumenta Darba Uzlabošanai
Ierakstīts

Mana atsauksme par Spedra:

Beidzot sanāca tikt pie dotā medikamenta likumīgā ceļā. Tieši spedra, jo tas ir visjaunākais no populārākajiem līdzekļiem.

Iegādājos Spedra 100mg un kādas 15 min. pirms aktīvās pasākuma fāzes tika ieņemta burvju tablete tukšā dūšā.

Tas ko gaidīju, ka iestāsties tāds stienis, ka nezināšu, ko ar to darīt, būs kā akmens, un klusībā biju noskaņojies arī doties pie mediķiem, ja šāds stāvoklis pārsniegs 4h (instrukciju lasīt ir vērtīgi).

Biju pārsteigts .. ka nekas tāds nenotika. Efekts bija minimāls (ja vispār bija), tik pat labi tas varēja būt placebo ne zāļu ietekme.

Pirmais koks kā parasti (iespējams, vēl nebija iedarbojušās), pie otrā varēja just nedaudz noturīgāku stingrību un arī ilgāk darboties (nezinu, vai zāļu ietekmē).

Nekādi brīnumi vai kas cits. Var jau būt, ka ar mani viss ir tik slikti, ka tas nepalīdz (gribētos domāt, ka tā nav).

Ņemot visu augstākminēto vērā, vēl dažas reizes izmēģināšu (lai apstiprinātu likumsakarības), bet turpmāk domāju iztikt bez.

Medikamenti Instrumenta Darba Uzlabošanai
Ierakstīts

Man 38, un nesen saskāros ar sekojošu lietu: tiekoties ar satriecošu jaunkundzi ātri izšāvu pirmo lādiņu, un pēc tam neturējās, kā vajag, lai otru reizi visu izdarītu kārtīgi :D

Iepriekš nekad tas nebija noticis, un saistu to nevis ar vecumu, bet ar pārāk lielu satraukumu, jo mamzele bija ļoti karsta, un sirds sitās kā negudra.

Tad nu sāku domāt, kā nodrošināties šādiem gadījumiem, ja plānota laikā ierobežota tikšanās ar dāmu, un pēc pirmā šāviena saglabātu darbaspējas turpinājumam.

Esmu redzējis epastā spamus par Viagrām, bet nu skaidrs, ka riskēt un sūtīt medikamentus no velnsviņzin kurienes es netaisos. Īstos izraksta ārsts, cik saprotu, un pie ārsta doties nav variants.

Ko ieteiks cīņu biedri? Nevar būt, ka man vienam tā gadījies. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.