Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mūsu Otrās Pusītes
Ierakstīts

Labdien visiem foruma iedzīvotājiem.

Pievienojos forumam tīri intereses pēc papētīt kas un kā šajā prostitūcijas lauciņā notiek, jo, godīgi sakot, iepriekš nemaz neko nezināju par pērkamajām meitenēm.

Šajā tēmā, izmantojot interneta piedāvātās incognito iespējas, gribētos parunāt par mūsu otrajām pusītēm, par cik ar draugiem un paziņām par šīm tēmām runāt ir lielā mērā tabu. Kā jums forumiešiem ir ar jūsu otrajām pusītēm seksa ziņā?

Mana sieva piemēram seksā nekad neļaus ne anālo (gribas tač izmēģināt), ne beigt mutē (gribas pamēģināt arī to, kā tas ir). Sekss pa lielam ir vienveidīgs - misionāru poza, mīlējamies 100% bez prezervatīva, nevaru ciest, ka nejūtu vagīnu. Par kunilingu arī nesaprotu - viņai tas process sagādā baudu, man arī ir ļoti patīkami darīt to, kas manai sievai sagādā baudu, bet viņa reizēm saka nē, es negribu, wtf? Ja jau tev tas sagādā baudu, kāpēc tad tu to negribi? Man piemēram minetu gribas 24/7 :D Ja izdodas izprasīt minetu (reizi pāris mēnešos), tad diena var teikt ir totāli izdevusies.

Kā jums pārējiem ir ar sievām? Cik es te esmu lasījis forumā, tad pērkamās meitenes ļauj a bez maz vai visu, ko tik viņām palūdz - gribi minetu, lūdzu, gribi anālo, lūdzu.

Vai jums ar sievām ir brīvība seksā, vai arī nākas piedomāt pie vēlmēm?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.