Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Slimibas
Ierakstīts

Visu ar gumiju. Pēc seksa tulīt duša, drēbes bez ceremonijām veļasmašīnā, pēc tam vēl mājās duša.

Bučoties nevajag īpaši līst. Lielākie riski šādā veidā būs kaut kādas nātrenes vai kašķi, bet vizuāli meiteni arī pirms tam vajag novērtēt.

Vīrietim tas ir relatīvi droši es teiktu, galvenais, izvairies no ķermeņa šķidrumu apmaiņas, nedari neko, ja ir svaigas rētas utt.

Bez preža sūkāt ir nononono, hlamīdijas bez problēmām var noraut. HIV hetero vecim vispār nav viegli dabūt, internetā ir vērts palasīt % iespējas dabūt dažādas STS dažādos veidos - paliksi mierīgāks. Meitenēm protams visu noraut ir daudz vieglāk.
Kaut kā tā.. neviena STS mūžā nav bijusi. tfu tfu tfu

Drāžās veseli!

Atkarība No Maukām
Ierakstīts

Pofig. Man ir atkarība no seksa pa dzīvi. Maukas nav tie labākie varianti, bet ja gribi svaigu sievieti - kāpēc ne? Ja met naudu ārā, lai drāztu cūkas, tad vnk padomā kas ar tavu dzīvi nav kārtībā?! Varbūt tiešām laiks pamest sievu/draudzeni un izjāties ar vienkāršām, normālām sievietēm par velti. Nedomāju, ka no jebkā tāda ir jākaunās, risini problēmu.

Sieviešu "padomus" neklausies nekad. Viņas neko nerubī no tā kā ir dzīvot kā vīrietim.

Labā/sliktā
Ierakstīts

Jocīgi, bet mana labākā pieredze arī ir visbriesmīgākā :D

Metene jauna, skaista, centās diezgan neveiksmīgi tēlot lomu spēli, bet..

Kā mēs sākām viens gar otru mīlināties, viss aizgāja, dabiski, nepiespiesti.. viņa pati krietni uzbudinājās un, jā.. nekad nebiju domājis, ka tā vēl būs, bet man viņa patika tik ļoti, ka satraucos un pāruzbudinājos, citi to saprot ar - nestāv! (AAAA!!) Parasti pat nav ne tuvu tā, bet šī bija tāda kāda 3. reize manā dzīvē un labi, ka es zinu tam iemeslu.

Meitene gan nesaprata, viņa pārbijās un vainoja sevi, pat gribeja citu meiteni man sadabūt :o Man tas šķita, ļoti piemīlīgi un tik negaidīti izmetot viņu no savas komforta zonas viņa pārvērtās tīri jaukā, satrauktā meitenē.

Es zināju, ka man jānomierinās, jānomierina viņa un jāsāk priekšspēle no sākuma (Vot tev pakalpojums, visi tuvu nervu sabrukumam :D), pa to laiku paēdām vīnogas, pēc tam jau katru ēdām kopā.. un pamazām aizdevāmies līdz nākamajam mēģinājumam. Nu.. meitene jauna un nezin, ka tādos gadījumos ir viss jādara ātri, lai man neatliktu laiks domāt, kas arī nogalina erekciju, jo lai arī cik labi nezinātu, man ir stress, vīrieša lepnums galu galā.. Neko, sīkumi.. 3. reize, tad es jau pats uzņēmos iniciatīvu, pats uzvilku sev prezi un nācu ciemos, protams, ka tad nekas nenošļuka (Beidzot!), es jau biju nokļuvis kur gribēju būt, sanāca maigs sekss, jo sasprindzinājums bļāva pēc beigšanas..

Spilgtākais ko atceros - tiešām priekšspēle, skūpsti, glāsti, iekāre.. sākums bija ideāls un emocionāls, tāpat arī beigas ar garām atvadām, jo tādi notikumi interesantā kārtā satuvina. :D

Es ļoti gribu viņu satikt vēl, pagaidām nav bijis laika/naudas, redzēs kā būs, kad atklāsies, ka man ar potenci vissirlabi patiesībā.

Redziet, ne vienmēr visu izsaka sekss, labi, toreiz arī gribēju vairāk nekā varēju, bet man patika, pat ļoti!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.